ja som to hral na psp a total zabugovane,v tomto ma EA prekvapilo ale riadne...colinov fotak das dole tak ze pomocou kuzla vindardium leviooosa premiesnis ten stolik co tam niekde je pod lavy roh tej budovy kde stoji colin.povyliezas hore a je to..tam uz ti to bude jasne..ratam ze herne sa pc verzia od tej psp velmi nelisi takze postup by mal byt rovnaky...
mathe napísal:ja som to hral na psp a total zabugovane,v tomto ma EA prekvapilo ale riadne...colinov fotak das dole tak ze pomocou kuzla vindardium leviooosa premiesnis ten stolik co tam niekde je pod lavy roh tej budovy kde stoji colin.povyliezas hore a je to..tam uz ti to bude jasne..ratam ze herne sa pc verzia od tej psp velmi nelisi takze postup by mal byt rovnaky...
v pc verzii su styri stoliky, poskladal som ich na seba do toho rohu a ani tak nic..
tak dneska som začal hrat tuto hru a už mam problem...robil som tie veci pre tých žiakov (napr. čo som lial ten elixis do repráku) alee problem je v tom že všetký som už urobil a zamnou mal prist malfoja povedat my aby som išiel za Snejpom,ale nestalo sa tak a ani na tej mapke nemam ukazanu žiadnu ulohu...fakt neviem čo robit