delete
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No, Filipito, vidím to tak, že ste obaja strašne mladučkí na nejaké vzťahy... Tak to v živote chodí, musíte obaja dostatočne dospieť, okúsiť aj nejaké to sklamanie, kým nájdeš niekoho, kto s tebou chce byť.
Ak ju naozaj veľmi chceš, tak sa môžeš snažiť ďalej, možno ju zlomíš, ale ako hovorím, je to proste taký vek a každý si v ňom prešiel tým istým....
Ak ju naozaj veľmi chceš, tak sa môžeš snažiť ďalej, možno ju zlomíš, ale ako hovorím, je to proste taký vek a každý si v ňom prešiel tým istým....
-
Sagittarius
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ale chápeme ťa, neboj...
Ako hovorím, drvivá väčšina si v tvojom veku prešla tým istým. Ja som sa dlhé mesiace, možno až roky trápila kvôli jednému objavu na škole. Raz mi dával pozitívne signály, raz sa tváril totálne nevšímavo... Celé dni som myslela len naňho, ale postupne to vymizlo a život išiel ďalej... Jednoducho to je raz tak. Niekedy sa ti to podarí, inokedy zase nie. Ale čo je na tom pozitívne je to, že sa z toho nejakým spôsobom poučíš a budeš snáď múdrejší do budúcnosti...
Nehovorím, že ju máš úplne hodiť za hlavu, môžeš skúšať s ňou viac komunikovať, zavolať ju niekam von... ale z toho, čo popisuješ to vidím, že dievča je riadne nevyspelé a bude to tvrdý oriešok...
Nehovorím, že ju máš úplne hodiť za hlavu, môžeš skúšať s ňou viac komunikovať, zavolať ju niekam von... ale z toho, čo popisuješ to vidím, že dievča je riadne nevyspelé a bude to tvrdý oriešok...