VEČER AMATÉRSKEHO FIMU

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
BBomBer
Amateur
Amateur

VEČER AMATÉRSKEHO FIMU

Príspevok od používateľa BBomBer »

Ludia organizuje sa premietanie amatérskychfilmov tak vsetci kto mate nejaky filmik mozete posielat.

Kód: Vybrať všetko

http://vecerfilmu.szm.sk/
:D
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

počuj a môže mať ten film aj 3min a môžu tam byť aj nadávky? :) Lebo jedno máme ale pár krát je tam zahrešené :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sovietovic napísal:počuj a môže mať ten film aj 3min a môžu tam byť aj nadávky? :) Lebo jedno máme ale pár krát je tam zahrešené :D
3 minuty a este sa tam aj hresi :D :happyrespect: to musi byt dobra haluz ... podla mna by to tam mohlo byt sak je sloboda prejavu nie ale asi ti to vypipaju :D ... tak ci tak nestoji ten vas film hlavne na tych nadavkach ?? ako napr. South Park skvely serial ale niektore casti vyslovene stoja a padaju na nadavkach a niektore su zas nezabudnutelne :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

slavo120 napísal:tak ci tak nestoji ten vas film hlavne na tych nadavkach ??
Ten film bohužiaľ nestojí na ničom bo taký normálny smrtelník ktorý tam nebol pri točení tomu nepochopí vôbec :D :D taká je to "kravina" :D
qwerty-xyz

Re: VEČER AMATÉRSKEHO FIMU

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

BBomBer napísal:Ludia organizuje sa premietanie amatérskychfilmov tak vsetci kto mate nejaky filmik mozete posielat.

Kód: Vybrať všetko

http://vecerfilmu.szm.sk/
:D
nie lebo by som vyhral,ja som natocil cca hodinovy film :wink:
BBomBer
Amateur
Amateur

Re: VEČER AMATÉRSKEHO FIMU

Príspevok od používateľa BBomBer »

qwerty-xyz napísal:nie lebo by som vyhral,ja som natocil cca hodinovy film :wink:
No tak ho posli a mozu ho ludia vidiet. Ale nevyhras lebo to nieje sutaz, tak ak by sis a s tym dokazal zmieriť ;-)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Sovietovic napísal:Ten film bohužiaľ nestojí na ničom bo taký normálny smrtelník ktorý tam nebol pri točení tomu nepochopí vôbec :D :D taká je to "kravina" :D
rovno povedz že je to normalne kratke video ktore ste z prdele natočili s kamošmi a nie amatersky film..
Napísať odpoveď