3 roky zivota
3 roky zivota
Viem, je tu uz x-y podobnych tem, ale aj tak je kazda niecim ina. Mal som priatelku, boli sme spolu 3 roky, den co den. A zrazu mi teraz v piatok povie ze sa zalubila do ineho. A uz sa snim nejaky cas stretava. Stale tomu nemozem uverit, je to ako zly sen. Vobec by som si nepomyslel ze po 3 rokoch bude niecoho takeho schopna. Pretoze ja by som to nedokazal. Od nej som to vobec necakal. Pretoze ona bola ta ktora ma drzala nakratko, ta ktora sa omna vecne bala. A zrazu toto. Je to vobec mozne aby clovek niekoho miloval a potom ho vymenil iba tak akoby nic za ineho? Snazim sa sam sebe nahovorit ze nie. Ze ma nemilovala ked spravila nieco taketo. Ale nejde to, nejde prestat nanu mysliet. Boli sme spolu den co den. A zrazu som sam a neviem co mam robit. Bola cely moj zivot. Nedokazem byt sam doma, pretoze ma hned zoziera ten hnusny pocit. Citim tu bolest, ako ma to trha z vnutra a neviem co stym mam robit. Viem iba ze uz take dievca nikde na svete nenajdem. Ona bola presne moj typ a takych vela po svete nebeha
Viem ze ubehlo od rozchodu este malo casu a bude ma to este dlho boliet, ale uz som 4 dni nejedol, iba stale pijem, to jedine mi pomaha na tu bolest zabudnut. Nechapem ako moze moje telo v takomto stave vobec fungovat...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To by si sa divil čo vsetko znesie tvoje telo ....no skor je otazne ako dlho ....obavam sa a vidim to ze si schytal poriadny šok a obavam sa ešte viac ze ta s toho dostane iba iný šok (že sa ocitnes na intezivke takymto stylom)... ale verim v to ze budes mat silu a prekonas to .....len čas je kluč k zamknutym dveram miestnosti z opovedami 
-
Sagittarius
Guru
Nieco podobne sa stalo aj mojmu kamaratovi s mojou kamaratkou (mimochodom spoluziacka), ale po 4 rokoch (sice to je uz jedno ci 3 ci 4)...ona sa zalubila do spoluziaka (tiez kamarata), ale nechodia spolu, ale to take vselijake. Sice je pravda, ze s nou kvoli tomu rozisiel kamarat, ale je to podobne.
Tak si nechaj prebehnut hlavou (v triezvom stave), alkohol nic neriesi. Nepoviem, ze raz, aby si sa trochu odreagoval, ale styri dni v kuse (ak som ta zle pochopil tak sorry)....Netyraj sa tym (myslim vsetkym), neutapaj sa v ziali....a bude zatial asi vsetko...vela stastia...
Tak si nechaj prebehnut hlavou (v triezvom stave), alkohol nic neriesi. Nepoviem, ze raz, aby si sa trochu odreagoval, ale styri dni v kuse (ak som ta zle pochopil tak sorry)....Netyraj sa tym (myslim vsetkym), neutapaj sa v ziali....a bude zatial asi vsetko...vela stastia...
Citim ze telo to zachvilu nezvladne. Bo mam dost tazku robotu a som stale neuveritelne hladny. Ale nedokazem nic zjest
Viem, cas zahoji vsetky rany. Ale to mna to boli teraz a neviem co stym. Ako nato nemysliet. Snazim sa byt kazdu chvilu s priatelmi, ale to nejde aby som snimi bol stale cely den. Ma niekto podobnu skusenost ze ho opustila priatelka po niekolkych rokoch?
Viem, cas zahoji vsetky rany. Ale to mna to boli teraz a neviem co stym. Ako nato nemysliet. Snazim sa byt kazdu chvilu s priatelmi, ale to nejde aby som snimi bol stale cely den. Ma niekto podobnu skusenost ze ho opustila priatelka po niekolkych rokoch?
-
Enduro3333
Medium Professional
Toto doverne poznam je to tvoj pocit... skor taky sposob sebadeštrukcie lebo iba v bolesti zabudas ...ako jeden mudry clovek povedal ..bolest je jediny pocit pri ktorom si si na 100% isty ze si ešte na žive... a ty sa chces citit živi lebo vsetko toto sa ti zda ako zly sen a nechces tomu uverit .....Diestro napísal:Citim ze telo to zachvilu nezvladne. Bo mam dost tazku robotu a som stale neuveritelne hladny. Ale nedokazem nic zjest![]()
//edit tento pocit poznam sam velmi dobre....
-
triple
Guru wannabe
no Diar má aj srdce... nice...dair napísal:az na tie kurv****, suhlasim tu s t0m4s3m.
Fakt toto nikomu neprajem zazit. Aspon ze rozmyslas, len trebalo by aj triezvo... kazdopadne drz sa kamo
čo raz viac a viac začínam mať pociť že ženy sú tie kto ulbyžuje nie chlapy.. páni ved koľko zlomených chlapov sa tu vyplakáva?jo ja som tiež jeden z nich.. kámo ja som tu pred troma mesiacmi nie jednu slzu vyronil. nebol som s kočkou tak dlho ako ty ale toje podla mna jedno či mesiac, rok či tri ked niekoho myluješ tak aj jeden den ako večnosť....
Jo presne to poznám som sa opíjal vkuse sám iba tak aby som mal čo robiť lebo zrazu som bol sám.. ked už ma nebavil chlast tak som sa zhúlil alebo oboje.. no tráva bola častejšie.......a potom som sedával pod jej oknom na lavičke a reval.... (samozrejme nie pred nou - čo som slaboch?) Až pak som si uvedomil, že to vôbec takto nemá zmysel.... prešiel den dva tri desať dlho som ju nevidel a ja som začal na nu myslieť čo raz menej a menej .... problém bol v tom že ked sa mi to už dobre darilo tak prišla a vyspali sme sa ešte spolu pár krát.. zlom nastal asi vtedy ked som sa dozvedel dosť nemilé veci čo porobila s jej jeebnutým "najlepším"kamarátom a vyspal som sa z jednou holkou.. ...... ako čas plynul a plynul som dostal hrdosť ja som sa neozýval - ked bude chcieť tak sa ozve.. a hádaj nozývala sa . a teak sme sa nejaký dost dlhý čas nevideli..........
no a teraz sú tomu už asi 4 mesiace a môžem povedať že clekom vpohode.. neviem kedy nastal ten zlom ale posledný týžden priblyžne cítim že je to oveľa lepšie...
pomohla mi k tomu aj výška - mám teraz teho dost tak sa aj učím dosť.. začas som strašne gamblit countera... a hlavne nejaké tie nové známosti a pravdaže aj sex s inými holkami... síce naposledy sa mi stalo že som chcel ísť mylovať jednu holku a spomenul som si na bývalú .. tak takú depku som dostal že sa mi nepostavil..
ale jo kámo na chlast sa vyser.. dobre sa vyspi v provom rade daj si teplý kúpel ,, najedz sa dobre.. a pak si sadni a puvažuj - stojí ti to za to všetko trápenenie- to čo ti spravila .. prečo asi tak .. vážila si ta .. ak toto spravila nezaslúži si ťa asi...
no vedel by som toho strašne veľa pomliagať ale kto by toké dlhé príspevky čítal...
gooooooooooooooooooooooooooooooooood luck
a neboj za pár dní bude už iba lepšie a lepšie
-
zuzkazuzka
VIP
Fúúú.... no, nič príjemné teda...
No, ale podľa môjho názoru sa ona takto nerozhodla zo dňa na deň. Možno mala vo vašom vzťahu pocit, že jej niečo chýba a potom to našla u toho druhého. Možno sa váš vzťah stal pre ňu stereotypom a podvedome hľadala nejaké spestrenie. Možno jej stretávanie s tým druhým dalo niečo viac, možno to začalo celkom nevinne a postupne sa však do toho dostala až príliš a už nebola cesta spať.
Na začiatku je každý vzťah veľmi intenzívny, krásny a človek má pocit, že sa mu zastavil celý svet. City a príjemné situácie opantajú rozum, mozog prestane racionálne uvažovať a preto aj ona len tak zahodila 3-ročný vzťah, v ktorom bola šťastná. Neuvedomila si, že pre pár momentov v siedmom nebi musí niekto iný veľmi trpieť. Nepozná bolesť, ktorú ti spôsobila... Ono to však bude trvať len nejakú dobu. Potom všetko to krásne s novým človekom začne postupne slabnúť, nový vzťah začne mať drobné trhlinky a ona bude myšlienkami ubiehať ku svojmu predchádzajúcemu vzťahu, ktorý vlastne nebol až taký zlý... Možno sa bude chcieť vrátiť, ale už to nemusí byť možné a najmä tvoj názor na ňu bude po tejto skúsenosti iný...
Preto si myslím, že je to pravdepodobne len chvíľkové opantanie mysle, možno zaúradovali hormóny, ktoré z nejakého dôvodu pracujú v lete viac a možno si len potrebuje dokázať, že o ňu muži majú stále záujem.... Myslím, že sa bude chcieť vrátiť. Možno bude však príliš pyšná a radšej, akoby mala prísť za tebou, sa bude niekde doma v kúte zožierať tým, čo spravila....
Každopádne ti držím palce, aby si to nejako zvládol, rady sú dosť zbytočné, pretože city sú city a 3 roky sú veľmi veľa... Musíš sa s tým vyrovnať sám a počkať, čo prinesie čas.... Veľmi ti držím palce!
No, ale podľa môjho názoru sa ona takto nerozhodla zo dňa na deň. Možno mala vo vašom vzťahu pocit, že jej niečo chýba a potom to našla u toho druhého. Možno sa váš vzťah stal pre ňu stereotypom a podvedome hľadala nejaké spestrenie. Možno jej stretávanie s tým druhým dalo niečo viac, možno to začalo celkom nevinne a postupne sa však do toho dostala až príliš a už nebola cesta spať.
Na začiatku je každý vzťah veľmi intenzívny, krásny a človek má pocit, že sa mu zastavil celý svet. City a príjemné situácie opantajú rozum, mozog prestane racionálne uvažovať a preto aj ona len tak zahodila 3-ročný vzťah, v ktorom bola šťastná. Neuvedomila si, že pre pár momentov v siedmom nebi musí niekto iný veľmi trpieť. Nepozná bolesť, ktorú ti spôsobila... Ono to však bude trvať len nejakú dobu. Potom všetko to krásne s novým človekom začne postupne slabnúť, nový vzťah začne mať drobné trhlinky a ona bude myšlienkami ubiehať ku svojmu predchádzajúcemu vzťahu, ktorý vlastne nebol až taký zlý... Možno sa bude chcieť vrátiť, ale už to nemusí byť možné a najmä tvoj názor na ňu bude po tejto skúsenosti iný...
Preto si myslím, že je to pravdepodobne len chvíľkové opantanie mysle, možno zaúradovali hormóny, ktoré z nejakého dôvodu pracujú v lete viac a možno si len potrebuje dokázať, že o ňu muži majú stále záujem.... Myslím, že sa bude chcieť vrátiť. Možno bude však príliš pyšná a radšej, akoby mala prísť za tebou, sa bude niekde doma v kúte zožierať tým, čo spravila....
Každopádne ti držím palce, aby si to nejako zvládol, rady sú dosť zbytočné, pretože city sú city a 3 roky sú veľmi veľa... Musíš sa s tým vyrovnať sám a počkať, čo prinesie čas.... Veľmi ti držím palce!
-
p4ra
Redeemer
To je smutne. 3 roky su fakt dlha doba. Ale viem sa do toho vzit. Pisal som to tu uz zoparkrat. Mas jedno stastie, ako to tak mozem povedat, ze mala v sebe aspon tolko a povedala ti, ze sa zalubila do ineho a nechodila mu za tvojim chrbtom fajcit do auta, ako to robila mne po 2 rokoch. Pritom vzdy, ked som sa pytal, ze ci je nejaky problem, tak povedala, ze je vsetko v poriadku.
Na druhu stranu sa na to cele skus pozriet s triezvou hlavou. Robil si nejake chyby? Urcite ano. Ale vycitala ti ich? Ak ano, poucil si sa z nich? Ak len trosicku poznas toho chalana, cim ju mohol ocarit tak, ze ju zobral tebe? Mozno by si na sebe mal nieco zmenit. I ked sa hovori, ze menit sa kvoli dievcatu je blbost, ale aspon napravit nejake chyby.
Skus na nu netlacit. Mozno sa jej ozvi po tyzdni, ako sa ma. Ze ti chyba, ale ze na nu nechces tlacit. Mozno sa s tebou bude chciet stretnut, porozpravat, pridete na to, ze spolu este chcete byt. Neverim, ze aj ona len tak zahodi za hlavu 3 roky zivota.
A k tvojmu zdraviu. Ani jedna zenska nestoji za to, aby si ty trpel. Daj sa dokopy. Zacni normalne jest, nepit alkohol. Ver mi, nic z toho ti nepomoze, prave naopak, spravi ti len horsie. A nikdy nevies, mozno cestou do prace stretnes novu lasku.
Vela stastia.
Na druhu stranu sa na to cele skus pozriet s triezvou hlavou. Robil si nejake chyby? Urcite ano. Ale vycitala ti ich? Ak ano, poucil si sa z nich? Ak len trosicku poznas toho chalana, cim ju mohol ocarit tak, ze ju zobral tebe? Mozno by si na sebe mal nieco zmenit. I ked sa hovori, ze menit sa kvoli dievcatu je blbost, ale aspon napravit nejake chyby.
Skus na nu netlacit. Mozno sa jej ozvi po tyzdni, ako sa ma. Ze ti chyba, ale ze na nu nechces tlacit. Mozno sa s tebou bude chciet stretnut, porozpravat, pridete na to, ze spolu este chcete byt. Neverim, ze aj ona len tak zahodi za hlavu 3 roky zivota.
A k tvojmu zdraviu. Ani jedna zenska nestoji za to, aby si ty trpel. Daj sa dokopy. Zacni normalne jest, nepit alkohol. Ver mi, nic z toho ti nepomoze, prave naopak, spravi ti len horsie. A nikdy nevies, mozno cestou do prace stretnes novu lasku.
Vela stastia.
-
triple
Guru wannabe
jo to je pravda..... môžeš tomu prepadnúť a čo potom?p4ra napísal:A k tvojmu zdraviu. Ani jedna zenska nestoji za to, aby si ty trpel. Daj sa dokopy. Zacni normalne jest, nepit alkohol. Ver mi, nic z toho ti nepomoze, prave naopak, spravi ti len horsie.
ale teraz ako nad tým tak rozmýšlam... tak na mieste toho druhého chalana by som nechcel byť.... nechcel by som takú holku lebo ked dokáže nechat 3-oj ročný vzťah kôli niekomu - kde má tu istotu že to nespraví aj jamu?
IMHO Je mozne, ze tomu chalanovi je to jedno lebo si chce len uzittriple napísal:ale teraz ako nad tým tak rozmýšlam... tak na mieste toho druhého chalana by som nechcel byť.... nechcel by som takú holku lebo ked dokáže nechat 3-oj ročný vzťah kôli niekomu - kde má tu istotu že to nespraví aj jemu?
K teme:
Ani si to neviem predstavit, ze by sa mi take nieco stalo, ale v kazdom pripade nema vyznam sa trapit tym, ze nebudes jest a budes sa opijat, treba sa obklopit priatelmi, pracovat, venovat sa zalubam, hlavne aby sa na nu co najmenej myslel.
Drzim palce
Pekne nazory, hlavne ten od Triple...
Nieco podobne sa stalo aj mne, no po kratsej dobe, tiez nic moc.
Ale casto si vsimam, ze ked uz dvaja spolu chodia a chlapec sa skutocne zalubi, tak po rozchode dokaze byt omnoho viac zlomeny ako dievca. Dufam, ze ma chapete, ale uz som to videl velakrat. Je to ako keby sme vedeli lubit intenzivnejsie
Proste baba hovori to iste: milujem ta, ale zaroven nema problem na druhy den povedat, ze sa chce rozist, to asi nikdy nepochopim.
Ale casto si vsimam, ze ked uz dvaja spolu chodia a chlapec sa skutocne zalubi, tak po rozchode dokaze byt omnoho viac zlomeny ako dievca. Dufam, ze ma chapete, ale uz som to videl velakrat. Je to ako keby sme vedeli lubit intenzivnejsie
-
triple
Guru wannabe
jj my sa ťahšie zalúbime .. nejde to len tak (predsa sme tvrdí chlapiGothaR napísal:Pekne nazory, hlavne ten od Triple...
Ale casto si vsimam, ze ked uz dvaja spolu chodia a chlapec sa skutocne zalubi, tak po rozchode dokaze byt omnoho viac zlomeny ako dievca. Dufam, ze ma chapete, ale uz som to videl velakrat. Je to ako keby sme vedeli lubit intenzivnejsieProste baba hovori to iste: milujem ta, ale zaroven nema problem na druhy den povedat, ze sa chce rozist, to asi nikdy nepochopim.
No nehovorím o kurevníkoch čo hovoria každej lúbim ťa
To je to o com hovorimfizz napísal:Kamaratka chodila s jednym chlapom 15 mesiacov. Asi pred troma mesiacmi sa definitivne rozisli a ten chlap berie antidepresiva, nechal tazke tisice u psychologov a psychiatrov, schudol 20 kilo a pred nedavnom bol v nemocnici kvoli tomu, ze mohol krvacat do mozgu. Ja by som kazdopadne rozchod po troch rokoch neriesila sebaznicenim, ale dala by som sa dokopy a cakala kedy pride nieco nove. Okrem toho neverim, ze jej je to uplne jedno. Cas vylieci vsetky rany a po troch rokoch vo vztahu by ti asi pomohlo uvedmit si, ze uz nemas zavazky a mierne to vyuzit
//mne uz toto preslo, dal som sa na iny styl hudby, zacal robit ine veci aby som na tu svoju jedinu nemyslel a ono to pomohlo
-
Soviet
Darca
No podľa tohto čo si napísala bola zas na vine kamarátka a chcela sa rozísť.Lebo keby to urobil chalan tak by nebol u psychyatra a takfizz napísal:Kamaratka chodila s jednym chlapom 15 mesiacov. Asi pred troma mesiacmi sa definitivne rozisli a ten chlap berie antidepresiva, nechal tazke tisice u psychologov a psychiatrov, schudol 20 kilo a pred nedavnom bol v nemocnici kvoli tomu, ze mohol krvacat do mozgu. Ja by som kazdopadne rozchod po troch rokoch neriesila sebaznicenim, ale dala by som sa dokopy a cakala kedy pride nieco nove. Okrem toho neverim, ze jej je to uplne jedno. Cas vylieci vsetky rany a po troch rokoch vo vztahu by ti asi pomohlo uvedmit si, ze uz nemas zavazky a mierne to vyuzit
-
Soviet
Darca
No tak toto som zatiaľ nikde nenažil.Videl som pár ľudí osamotených ale nikto sa pri nich ani nepozastavil.Toto bude asi podľa mesta kde človek býva by som povedal.fizz napísal:A ja nepoznam dievca, ktore by sa chalana ktory sedi sam a ocividne sa trapi neopytala aspon to ci je v pohode.
No zas neviem ale nechápem prečo by sa chalan rozchádzal s babou aby potom trpel a behal po doktoroch..to mi kus nešlo do hlavy.No možno sa mýlim.Nemám také skúsenosti čiže nikoho neobviňujemfizz napísal:Sovietovic: Preco si skoro kazdy chlap mysli, ze ten co sa rozide je na vine? Ona mi o tom vztahu rozpravala a ver mi, ze ona na vine nebola.
neviem podla mna to fizz myslela tak ze proste rozisla sa baba s nim ale nebola to jej chyba proste uz im to neklapalo asi z jej strany mozno chalan robil blbosti ktovie .... no a preto dostal "kosom" (ak sa mylim tak ma poopravte )Sovietovic napísal:No zas neviem ale nechápem prečo by sa chalan rozchádzal s babou aby potom trpel a behal po doktoroch..to mi kus nešlo do hlavy.No možno sa mýlim.Nemám také skúsenosti čiže nikoho neobviňujem
Tak ci tak nakoniec sa trapi chalan a to je to ze dievca si vzdy niekoho najde lebo ako Sovietovic pisal proste sadne do klubu a predsa chalan nenecha babu samu smutnu sediet ale ku osamotenemu chalanovi neprisadne ziadna .. no neviem kde fizz byva ale ani v nasom meste to neni tak ako ona hovori
-
Sagittarius
Guru
a mozno myslela aspon nejaku jeho kamaratkuslavo120 napísal:Tak ci tak nakoniec sa trapi chalan a to je to ze dievca si vzdy niekoho najde lebo ako Sovietovic pisal proste sadne do kluby a predsa chalan nenecha babu samu smutnu sediet ale ku osamotenemu chalanovi neprisadne ziadna .. no neviem kde fizz byva ale ani v nasom meste to neni tak ako ona hovori
-
Sagittarius
Guru