Kamos ma takyto problem.
Ked sa snazi poslat nejaky subor cez icq (pouziva klienta icq 6.0) tak jednoducho icq spadne. Pri prijimani suborov cez icq nema problem. Pouziva pripojenie od t-com dsl. OS: Vista. Podotykam, ze jeden uzivatel s rovnakym notebookom, rovnakym OS aj verziou ICQ tento problem nema. Vypnutie firewallu vo Viste nepomaha. Vypnut firewall na routri nemoze. Chybove hlasenia ziadne.
Neveite kde by mohol byt problem?
tak co skusal tak na roznych klientov posielal ale stale s icq 6. neviem ci by antivirak dokazal program zhodit uplne a neveim ci icq je pre nejaky antivirak az tak nebezpecny aby ho zlozil, ale pozistujem aj to
neskusal inych klientov kedze sa do pc nejak nevyzna a na ako take icq je uz zvyknuty
Šu-Do napísal:ten isty kkt co ten kktsky program spravil
hou hou hou odvazne tvrdenie! podla mna je to programcok v pohode. kazdemu sedi nieco ine mne sa nechce hladat tonu plug-inov do mirandy, tak mam qip. ma co treba a to mi staci. ale to uz uuuplne mimo temu no a trosku k teme... co takto spyware a ina e-haved? nema dotycny trosku chory windows?
turtlak69 napísal:keby to blokoval firewall, tak by to len neslo. firewall nic nelikviduje, iba neprepusta. antivirus zvykne likvidovat virusy a vsetko tomu podobne
hmm... ale nemyslim si ze by vyhodil cele ICQ.. a napisalo by aj hlasku a nejakej zverine
filko napísal:Kamos ma takyto problem.
Ked sa snazi poslat nejaky subor cez icq (pouziva klienta icq 6.0) tak jednoducho icq spadne. Pri prijimani suborov cez icq nema problem. Pouziva pripojenie od t-com dsl. OS: Vista. Podotykam, ze jeden uzivatel s rovnakym notebookom, rovnakym OS aj verziou ICQ tento problem nema. Vypnutie firewallu vo Viste nepomaha. Vypnut firewall na routri nemoze. Chybove hlasenia ziadne.
Neveite kde by mohol byt problem?
Je to sposobene tym internetom od t comu.. moja kamoska ma ten isty problem a je to kvoli tomu t comu