Ake programy by nemali chybat vo Vasom pocitaci?
-
last_knight
Light Professional
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Corty
Novice
Nod32 - antivir
IE7 - teda ak neni prave instalovana vista
Miranda - icq klient
Nero - palenie
CuteFTP 8 - FTP manazer
Skype - mesenger
MSN Live Mesenger
SA-MP - san andreas multiplayer xD
Windows Media Player 10
WinRAR
BSPlayer
PowerISO
Deamon-tools
BitSpirit
Bearshare
PSPad
Photoshop 10 Extended xD
Flash CS3
Adobe Premiere 2.0
Teamspeak
Office 2007
Fraps
-----
bez toho nedokazem pri PC sediet ^^
IE7 - teda ak neni prave instalovana vista
Miranda - icq klient
Nero - palenie
CuteFTP 8 - FTP manazer
Skype - mesenger
MSN Live Mesenger
SA-MP - san andreas multiplayer xD
Windows Media Player 10
WinRAR
BSPlayer
PowerISO
Deamon-tools
BitSpirit
Bearshare
PSPad
Photoshop 10 Extended xD
Flash CS3
Adobe Premiere 2.0
Teamspeak
Office 2007
Fraps
-----
bez toho nedokazem pri PC sediet ^^
-
BeBe
Light Expert
necital som to tu cele (po 6. firefoxe ma presla chut), takze neviem ci to tu uz niekto nespominal, ale ja som si hrooooooooozne zamiloval GOOGLE DESKTOP ... paradna to vecicka
to vam smari do windows listu, na ktoru si mozete postahovat kadejake srandicky (ja mam monitor sys. (cpu ram siet disk) a rss reader) ale hlavne: do 2-5 sec. najdem hocico na disku (vyhladavanie na disku ala google.com)
vrelo odporucam ludom co maju bordel na disku, ako som ja
P.S.: ohladne firefoxu.. nepouzivam nic insie, ale musi to tu kazdy napisat??
to vam smari do windows listu, na ktoru si mozete postahovat kadejake srandicky (ja mam monitor sys. (cpu ram siet disk) a rss reader) ale hlavne: do 2-5 sec. najdem hocico na disku (vyhladavanie na disku ala google.com)
vrelo odporucam ludom co maju bordel na disku, ako som ja
P.S.: ohladne firefoxu.. nepouzivam nic insie, ale musi to tu kazdy napisat??
necital som vsetky strany, ale pouzil som gombik hladat
divne, ze nikto tu nespomenul taky program, ze REFORCE. je to veeeelmi uzitocna utilitka pre CRT-monitor hracov. ide o to, ze sa da nastavit obnovovacia frekvencia monitora pri urcitych rozliseniach. napriklad: v CS mam na 1024*768 len 60Hz, nastavil som si reforce a hopla mam 85Hz. monitor to kludne zvlada, ale neviem preco mi to CS robi. kazdopadne tento program to riesi. hlavne ked mam este zapnutu vsync. da sa to nastavit v ovladacoch, ale tam to odignoruje (bud mam staru kartu alebo neviem co. na starych driveroch to ficalo este).
divne, ze nikto tu nespomenul taky program, ze REFORCE. je to veeeelmi uzitocna utilitka pre CRT-monitor hracov. ide o to, ze sa da nastavit obnovovacia frekvencia monitora pri urcitych rozliseniach. napriklad: v CS mam na 1024*768 len 60Hz, nastavil som si reforce a hopla mam 85Hz. monitor to kludne zvlada, ale neviem preco mi to CS robi. kazdopadne tento program to riesi. hlavne ked mam este zapnutu vsync. da sa to nastavit v ovladacoch, ale tam to odignoruje (bud mam staru kartu alebo neviem co. na starych driveroch to ficalo este).
MS Win XP SP2 /vlastna uprava
/
MS office
Photoshop a Corel pre sestru
Miranda
Flashget
Nero 6.6.x.x + Vision Express
CCleaner
Everest home ed.
AVAST
KEIRO
Delphi 7
Poznamkovy blok /to je skvela vec
/
Irfanwiev
K lite kodeky
Winrar
WMP / zo zvyku a so spravnymi kodekmi prehra vsetko
/
Daemon tools
NHL06
MS office
Photoshop a Corel pre sestru
Miranda
Flashget
Nero 6.6.x.x + Vision Express
CCleaner
Everest home ed.
AVAST
KEIRO
Delphi 7
Poznamkovy blok /to je skvela vec
Irfanwiev
K lite kodeky
Winrar
WMP / zo zvyku a so spravnymi kodekmi prehra vsetko
Daemon tools
NHL06
len tak na okraj.turtlak69 napísal:necital som vsetky strany, ale pouzil som gombik hladat![]()
divne, ze nikto tu nespomenul taky program, ze REFORCE. je to veeeelmi uzitocna utilita pre CRT-monitor hracov. ide o to, ze sa da nastavit obnovovacia frekvencia monitora pri urcitych rozliseniach. napriklad: v CS mam na 1024*768 len 60Hz, nastavil som si reforce a hopla mam 85Hz. monitor to kludne zvlada, ale neviem preco mi to CS robi. kazdopadne tento program to riesi. hlavne ked mam este zapnutu vsync. da sa to nastavit v ovladacoch, ale tam to odignoruje (bud mam staru kartu alebo neviem co. na starych driveroch to ficalo este).
ked nainstalujes program riva tuner tak tam sa da vytvorit ovladac na monitor a sam si navolis frekvenciu aku ma davat pri rozliseniach.
takto som si spravil ovladac na stary monitor a vzdy mi hodi najvyssiu moznu frekvenciu a nekazim si ocicka
totalcmd rulezz