potrebujem pomoc
potrebujem pomoc
Takze priblizim vam co sa stalo. Nasla som si chalan po dlhom case.Zo zaciatku som ho brala len prostriedok ktory my pomoze zabudnut na toho predtym a na to c mi robil ako mi ublizoval a tak dalej to ej an dlho keby vam mam povedat vsetko co ten chalan mi robil.Lenze som spravila velku velku chybu. Ten chalan ktory ma byt akoze anstrojom an zabudnutie nebol pri men stastny a ja ties nie snazila som sa na neho zabudnut pri nom ale neslo to elbo to co ten chalan pred nim mi spravil bolo hnusne a vzdy som to mala pred ocami ked som zaspavala som na to ymslela a mavala sm nocne mori.Kamaratka mi vravela aby som mu to povedala ze mi pomoze spolu an to zabudneme ael ja som mu to enmohla povedat lebo som s ahanbila a bala ze ho stratim ale aj tak som ho stratila lebo som mu iba ublizovala mojim spravanim a na to som sa dalej nemohla pozerat rozisli sme sa stim ze len na chvilu ze si dame pauzu ja sa stim vsetkym vysporiadam a bude vsetko ok.Ja som si uvedomila ze ten chalan je pre mna jediny ze ho lubim a ze ho enchcem stratit len pre to cos a stalo v minulosti ale on viac nic nechcel surovo ma odbijal ako sa to eln dalo uplne ma nicil svojimi slovami nechapem prečo to robil ked tvrdil ze am lubi.Zistila som ze tvrdil pred ostatnimi ze spolu nechodime ze ekby spolu chodime tak im to povie neviem preco to vravel Lenze aj napriek vsetkemu ja nedokazem bez neho zit je to moja jedina laska pre ktoru chcem zit lubim ho s celeho srdca ale on nema zaujem. A tak by som chcela radu aj neviem povec te mi co si o tom myslite vy co by ste spravili vy.Lebo aj uz neviem ako mam dalej ist.Vopred vam dakujem.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uprimnost a dlhy rozhovor nadovsetko. V podstate si za to mozes sama. Znie to mozno kruto, ale sorry, si koza. Mala si mu povedat na rovinu, ze o co ide a nie si z neho robim dobry den na zaciatku. On to zistil/dozvedel sa to a tym, ze sa takto k tebe sprava sa len brani. Mozno si prave ty jemu ublizila tym vsetkym. Skus sa s nim porozpravat, pusti nejaku slzicku a mozno si to rozmysli. A ked aj nie, nabuduce si aspon uvedomis, ze aj chalani mozu mat city a nie je dobre sa s nimi zahravat. Vela stastia.
EDIT: Suhlasim s clovekom podomnou ohladom pisania a gramatiky. To by si tu viaceri mali oprasit slabikare.
EDIT: Suhlasim s clovekom podomnou ohladom pisania a gramatiky. To by si tu viaceri mali oprasit slabikare.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ... cize Ospravedlnit sa ... chalan by to mohol pochopit ... ak nie tak nestal za to ... Povedz mu ze si to mala velmi tazke z byvalim ... a mala si nocne mory ... poreto si sa niekedy tak spravala ... Ale ako som vyzsie hovoril ... Ak to nepochopi ... resp. ak ta bude nadalej brat ... ako "nieco" nie ako priatelku ... tak to proste nema cenu ... zbytocne sa budes trapit .. 
No ja viem ze si za to mozem sama a viem ze som mu tym ublizila. A ver tomu ze si to den co den vycitam ze som to spravila a on vedel od zaciatku ze mam problem zabudnut na toho chalana len envedel co mi spravil len to jedine nevedel cize nema preco sa tak spravat.
//erytrocyt: Slniečko, byť to niekto iný, za 5 príspevkov za sebou už dávno dávam trest. Beriem ohľad na tvoju situáciu, ale už myslím že stačilo.
no moj vek enni dolezity to j ejdno kolko mam rokov a hlavne je ze si to rozlustil nie ked ty mam pravdu povedat som rada ze som to voobec napisala a ze som zo seba daco dostala je tazke v takchto chvilach pisat tak aby to vsetci pochopilierytrocyt napísal:Mohla by si mi prezradiť tvoj vek?
A mohla by si písať tak ako ťa učili pani učiteľky v škole? Pokiaľ som toto prelúštil a pochopil čo vlastne chceš, dosť dlho to trvalo.
Toto je fórum, nie Hlavolamy do vrecka
No ja som nechcela vztah len on naliehal daval vzdy na javo ze chce ist do vztahu drzala som sa dost dlho od toho aby sme zacali mat daco spolu ale raz som podlahla a zacali sme spolu choditHovniak napísal:no mozno sa chalan to dozvedel alebo to vycitil ze je "nastroj na zabudnutie" tak sa mu zacalo krivdit , nemala si tak rychlo zacinat novy vztah len aby si na to zabudlo , uskodila si tym sebe aj jemu
vies kolko krat som mu povedala ze am to mrzi ze ho lubim ze je vsetko pre co chcem zit ze len on jediny pre mna znamena cely svet ze am to strasne mrzi to co sa stalo emdzi nami vsetko uplne vsetko som mu povedala a stale tvrdil to iste ze pre neho len a len kamaratka a nic viac nebudemShark NX napísal:no ... cize Ospravedlnit sa ... chalan by to mohol pochopit ... ak nie tak nestal za to ... Povedz mu ze si to mala velmi tazke z byvalim ... a mala si nocne mory ... poreto si sa niekedy tak spravala ... Ale ako som vyzsie hovoril ... Ak to nepochopi ... resp. ak ta bude nadalej brat ... ako "nieco" nie ako priatelku ... tak to proste nema cenu ... zbytocne sa budes trapit ..
ako mu to amm este povedat ak si citas aj to ostatne tak vies ze som skusila vsetko anpisala som co citim k nemu ze ho stale lubim a ze clovek pre ktoreho zijem pre ktoreho sa zobudzam a dycham ze je jediny pre ktoreho to robim mozno ze to fakt potrebuje cas ale co ak to ani ten cas nevyriesi ze to bude stale take iste ako mu mam ovedat ze chcem druhu sancuP3Bo napísal:Je urazený ale ľúbi ťa a tak skoro neprestane ...daj tomu trošku čas a požiadaj ho o druhú šancu on ťa neodmietne ...lebo vie že si preňho tá pravá ..(normálne som sa v tom spoznal trošku) ....nenechaj ho len tak odísť
//erytrocyt: Slniečko, byť to niekto iný, za 5 príspevkov za sebou už dávno dávam trest. Beriem ohľad na tvoju situáciu, ale už myslím že stačilo.
vyskusaj s nim viest este jeden dlhy rozhovor...a ak si neda povedat...zabudni na neho...
pozri ma pravo citit sa vyuzity...to co si urobila nebolo pekne (ale na druhej strane fakt je, ze sa to radi kazdemu chalanovi, ktory ma zabudnut na nejake dievca
...ironia)
dufaj ze ti odpusti a budete zase spolu...prajem vam to...ale sama si sa do tohto dostala...zharavala si sa s nim a zistil to...
a dievca preboha precitaj si to aspon raz kym nieco postnes
pozri ma pravo citit sa vyuzity...to co si urobila nebolo pekne (ale na druhej strane fakt je, ze sa to radi kazdemu chalanovi, ktory ma zabudnut na nejake dievca
dufaj ze ti odpusti a budete zase spolu...prajem vam to...ale sama si sa do tohto dostala...zharavala si sa s nim a zistil to...
no to skusim skusim viest posledny rozhovor ktory dufam ukonci vsetky pochyby a vsetko co sa deje. tak tak radi sa to kazdemu chalanovi a ked to spravi on je vsetko v poriadku a ked to spravime my tak nenavidi nas pre to pomali cely svet.tak to dufam aj ja ze budeme spolu a dakujemAiden napísal:vyskusaj s nim viest este jeden dlhy rozhovor...a ak si neda povedat...zabudni na neho...
pozri ma pravo citit sa vyuzity...to co si urobila nebolo pekne (ale na druhej strane fakt je, ze sa to radi kazdemu chalanovi, ktory ma zabudnut na nejake dievca...ironia)
no ktovie zvycajne kazdi vravi ze baba necha chalana je to tak ale nie vzdy ale tak chalani sa stym aj lepsie vrovnavaju ako my.Aiden napísal:mna by len zaujimal nazor ze ci existuje viac citmi zranenych chlapov alebo zien![]()
lebo niekedy mam pocit ze my si pokazeny vztah pripustame akosi viac...ale zrejme sa to neda generalizovat
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru