Ake mate auto?
Hmm, velmi pekne, hned by som bral, keby som si vyberal auto, ale to bude az tak o 4 rokymishenko napísal:Takze ako som slubil, info o aute, je na predaj. Keby ste o dakom vedeli, tak sukromnu spravu. Dik
LINK
Kolko za neho chces? - aby som vedel, kolko mam este sporit
Cenu je stanovil na 150 tis. SK. Dufam, ze ked si budes vyberat auto, tak vynechas narodnu znacku a kupis daco poriadne
Drzim palce.
No ja som teraz asi uchyl, ale kupil som pickupa, ktory je drahsi, pomalsi a musim sa zbavit VTSka. Obcas musi ustupit zabava pred pracou
Takze aktualne vlastnim VW Caddy 1.9 TDi 
No ja som teraz asi uchyl, ale kupil som pickupa, ktory je drahsi, pomalsi a musim sa zbavit VTSka. Obcas musi ustupit zabava pred pracou
Samozrejme, ja mam vysnivanu Mazdu MX-5, len ta je pomerne draha a starsie rocniky za dobre ceny este nevynikaju takou spolahlivostou ako novsiemishenko napísal:Cenu je stanovil na 150 tis. SK. Dufam, ze ked si budes vyberat auto, tak vynechas narodnu znacku a kupis daco poriadneDrzim palce.
No ja som teraz asi uchyl, ale kupil som pickupa, ktory je drahsi, pomalsi a musim sa zbavit VTSka. Obcas musi ustupit zabava pred pracouTakze aktualne vlastnim VW Caddy 1.9 TDi
btw 150 sa mi za to Saxo zda vela, videl by som to tak za 130, aj ked moze byt vo vybornom stave a novsie (nemas tam rok, tak ako spominal schw33k)
Dik za upozornenie, je to 2001.
Za 130 si musel vidiet ine Saxo, bud nonVTS alebo tie oplastovane nahrazky VTS s chabymi motorizaciami, ale urcite nie plnohodnotne 1,6 16V VTS. Bud 1.4 (75 PS) alebo 1,6 8V 98 PS (+2s na 100kmh)
Na SK su aktualne na predaj plnohodnotne VTS tusim 2 a jedno z nich je moje (podla udajov autovia.sk a autobazar.eu)
Schw33k spotreba sa udava od vyrobcu pri novych automobiloch a nie pri jazdenkach. A este ta presnost udajov
V kazdom pripade, kto vie, co je VTS, tak sa urcite nebude pytat na spotrebu a tym samozrejme nesmerujem na to, ze je velka, to zaiste nie.
Za 130 si musel vidiet ine Saxo, bud nonVTS alebo tie oplastovane nahrazky VTS s chabymi motorizaciami, ale urcite nie plnohodnotne 1,6 16V VTS. Bud 1.4 (75 PS) alebo 1,6 8V 98 PS (+2s na 100kmh)
Na SK su aktualne na predaj plnohodnotne VTS tusim 2 a jedno z nich je moje (podla udajov autovia.sk a autobazar.eu)
Schw33k spotreba sa udava od vyrobcu pri novych automobiloch a nie pri jazdenkach. A este ta presnost udajov
-
yamahaMiso
Star
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to mas tazko, podla toho ako chces riesit audio, ja idem riesit woofer do rezervy aby som nezapratal pol kufra, a zalezi na tom, ci chces napojit este nieco na ten zosik alebo staci len woofer, ja idem robit komplet hudbu, predok, zadok, woofer... ked tak icqR1k1nko napísal:poradte nejaky subvofer do favoritky + nejaky zosilovacmaximalne do 4500sk ( + kable )
Tribute mojmu UZ byvalemu autu. Videjko na YouTube. Niekto videl povodne video, niekto nie. Niekto pozna, co je VTS, niekto nie .. 
Video na YouTube
Smrk ...
Video na YouTube
Smrk ...
Co si s nim spravil!?mishenko napísal:Tribute mojmu UZ byvalemu autu. Videjko na YouTube. Niekto videl povodne video, niekto nie. Niekto pozna, co je VTS, niekto nie ..
Video na YouTube
Smrk ...