No takto, raz mali mat rande vo stvorici ja, kamarat a dve baby (pozvali na ony)...jedna, ktora chcela mojho kamarata a druha jej kamaratka. Ale kamarat mal nejake problemy tak nesiel. Tak som sa rozhodol, ze ja pozvem aspon tu druhu von. My sme uz predtym parkrat pisali na icq, a ona si myslela, ze ja ju chcem, lebo som ja hladal jej icq cislo, a to preto, lebo ja som si myslel, ze ona ma zaujem o mna (zle som vycitil
No a tak, tak sme sli von, no ona mi este napisala, ze chce so mnou byt len kamaratka, ci aj tak chcem ist s nou aj tak. Tak som siel. Tak sme sli. Prechadzali sme sa po parku a bolo sme na kofole. Mne bolo s nou naozaj fajn. Ale nic take som jej nepovedal, ze by som ju chcel alebo, no jednoducho bolo mi s nou fajn. Tak a nakoniec som ju odprevadil domov. A ked sme sa lucili som jej povedal, ze sa este stretneme. A isiel som domov.
V ten den vecer ked si zapol icq mal som tam od nej spravu, ze nema zaujem a ze mi to nevedela povedat do oci, ze aj pre nu je to tazke a ze by sme mali na nejaky cas prerusit kontakty. Odpisat som jej nestihol kym bola online, kedze doma nema net, tak som jej napisal sms, ze nech z toho nic nerobi a ze mi ale bolo s nou fajn.
No teraz je to uz trocha lepsie uz sme si pisali.
Ja si myslim, ze ona je dost domyslava...a tak...a mozno sa aj zlakla...
Tak sa chcem spytat, ci ma zmysel vobec sa o nieco snazit?Niekam ju pozvat a podobne...
Dakujem za pochopenie