12 dni prec od svojej milovanej, co potom?
12 dni prec od svojej milovanej, co potom?
Takze moj problem vlastne ani nie problem spociva vtom, mam rocny vztah no vysse roka, rok aj nieco. Ide oto ze ja v piatok odchadzam do Turecka na dovolenku na 12dni! Ano zda sa to byt ze hej sak nic ved pohoda. LENZE! nas vztah sa tu aj rozoberal este velmi davno ked mi este lasku moja draha az tak velmi nepreukazovala presli dni, tyzdne, mesiace a potom sa uvedomila ze co vlastne ma!nas vztah sa zacal takto niako v lete a od tej doby som bol velmi vela krat prec na dovolenkach potom aj teraz v marci som bol v Egypte nic sa nestalo, ale teraz sa bojim oto ze uz potom roku a nieco ju nadobro stratim uvedomi si ze je jej lepsie bezomna, ze ma neptrebuje, tento stereotyp co podla mna ani neni lebo kazdy den vymyslam nieco nove kam ist a pod, ju raz zunuie a ako tu je tema ze 3 roky zivota a koniec. nechem skoncit tak lebo prave tak isto mi ona pise ze sa nic nestane, ze jej mam verit, ze ma lubi nadovsetko a nedokaze nic urobit co by nas krasny vztah poznacilo!tak mi nezostava nic ine ako jej verit, ale je to tazke lebo mam v sebe isty naznak, naznak niecoho co mi hovori ze sa nieco stane ze ma podvedie ale ja jej stale hovorim ze nic nestoji preto ze si par dni uzije a zrazu strati vsetko co mala, davam jej vsetko co len chce a hlavne LASKU!sme spolu kazdy den a aj toho sa bojim ze ked nenajde uspokojenie umna tak si najde u ineho aj ked na cas!ale ked iny vydrzia roky bez seba tak hadam tych 12dni vydrzime!lebo ako sa hovori: Neopustaj niekoho koho milujes pre toho kto sa ti paci, lebo ten kto sa ti paci ta opusti kvoli tomu koho on miluje! tak niak znie ten citat!co by ste urobili vy?verili by ste jej?alebo mate niake skusenosti ze pocas dovolenky sa vasa polovicka zmenila alebo pod?jasne moze sa stat ze aj z mojej strany sa nieco stane ale to velmi pochibujem lebo po tych slovach co mi ona a co som jej ja povedal ze navzdy spolu, ze ju nechcem stratit, a ze ju nadovsetk milujem tak by to bolo krute!ale ano znie to tak ze NAVZDY SPOLU ale nasli sme sa, ona je moja vysnene dievca!no bojim sa... 
hlavne nestresuj...ked si za ten cas najde druheho...co by bolo IMHO dost necakane, tak sa s tym budes musiet zmierit a zabudnut...
navyse ides len na 12 dni
...clovece ved to niesu ani 2 tyzdne...ini tu riesia ze idu na par rokov studovat a ich vztah to zvlada...tak nevymyslaj a nehladaj problem tam kde nieje 
navyse ides len na 12 dni
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
johny141: Ako sa tak pozerám na tento príspevok, môj šiesty zmysel mi hovorí vieš čo?
Niečo sa stane. Ty odídeš na dovolenku na 12 dní. Tvoja priateľka tu ostane sama. Dva-tri dni bude chodiť s kamarátkami von na kávu, ty sa budeš zatiaľ prechádzať po pláži a obdivovať krásne opálené riťky, večer si sadneš na drink, podebatuješ s niekym známim.
Po dvoch dňoch svojej polovičke začneš strašne chýbať, ona tebe tiež.
Po dvanástich dňoch nieže ty budeš letieť na letisko lietadlom, ona bude letieť za tebou horiaca nedočkavosťou kedy ťa bude mať znova pri sebe.
Ty sa vráťiš, zažiješ krásne privítanie a budete spolu šťastný aj naďalej.Áno, stane sa presne toto.
Jedno si pamätaj. Vzdialenosť v láske je ako guma. Čím ju viac natiahneš, tým viac chce späť
Ničoho sa neboj, všetko bude v poriadku.
Už som to tu raz napísal, napíšem znova.
Môj švagor mi raz povedal múdru vetu. Aj keď môžeš byť s priateľkou, nechoď za ňou. To aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju miluješ.
Uži si dovolenku, prajem šťastnú cestu
Niečo sa stane. Ty odídeš na dovolenku na 12 dní. Tvoja priateľka tu ostane sama. Dva-tri dni bude chodiť s kamarátkami von na kávu, ty sa budeš zatiaľ prechádzať po pláži a obdivovať krásne opálené riťky, večer si sadneš na drink, podebatuješ s niekym známim.
Po dvoch dňoch svojej polovičke začneš strašne chýbať, ona tebe tiež.
Po dvanástich dňoch nieže ty budeš letieť na letisko lietadlom, ona bude letieť za tebou horiaca nedočkavosťou kedy ťa bude mať znova pri sebe.
Ty sa vráťiš, zažiješ krásne privítanie a budete spolu šťastný aj naďalej.Áno, stane sa presne toto.
Jedno si pamätaj. Vzdialenosť v láske je ako guma. Čím ju viac natiahneš, tým viac chce späť
Ničoho sa neboj, všetko bude v poriadku.
Už som to tu raz napísal, napíšem znova.
Môj švagor mi raz povedal múdru vetu. Aj keď môžeš byť s priateľkou, nechoď za ňou. To aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju miluješ.
Uži si dovolenku, prajem šťastnú cestu
-
zuzkazuzka
VIP
-
t0m4s3
Admin
Vsak nech si uzije. Ak to bude cisto fyzicke tak preco nie? Sice nasa chlapska jesitnost to znasa velmi tazko, ale pokial ta miluje a proste bude potrebovat cisty fyzicky sex, tak neni problem. Neverim, ze sa niekto dokaze za 12dni nepritomnosti partnera zamilovat do niekoho ineho. Max. chvilkove pobluznenie, ale laska? Nie. Nicoho sa neboj 
Vies...ak ta naozaj Miluje..tak nemas o co prist..nemas sa coho bat..A ak ta nemiluje...stoji ti za to este s nou zostavat?? Ty musis vediet najlepsie co sa deje vo vasom vztahu a v tvojej mysli...
Pozri sa ja odisiel od mojej milovanej s ktorou som uz 3,5 roka a odisiel som na omnoho dlhsie a je dost mozne ze sa uz nevratim..ze nakoniec pride ona za mnou...som od nej 2200 km. Stale sme spolu, ja ju milujem a ona mna tiez..a neverim tomu teda viem ze sa nestane ze jjej bude lepsie bezo mna..ani mne nieje lpsie bez nej..chyba mi polovicka...
Pozri sa ja odisiel od mojej milovanej s ktorou som uz 3,5 roka a odisiel som na omnoho dlhsie a je dost mozne ze sa uz nevratim..ze nakoniec pride ona za mnou...som od nej 2200 km. Stale sme spolu, ja ju milujem a ona mna tiez..a neverim tomu teda viem ze sa nestane ze jjej bude lepsie bezo mna..ani mne nieje lpsie bez nej..chyba mi polovicka...
-
t0m4s3
Admin
Pod 20 rokov je "stabilna" mozno jedna z tisica. Statisticky fakt. Ci je to prave jeho, nuz uvidimeP3Bo napísal:Myslím že tento topic by nezaložil človek ktorý má nad 20 rokov a milujú sa s frajerkou ....asi došli po bozkávanie tobôž petting je pre nich v ďalekej budúcnosti(ak sa mýlim povedz) takže jemu ide hlavne o to že či je dosť stabilná aby to ten vzťah obstál
hej mylis sa tolko ktomu!ale ver mi, mam viac jak 15 a nejsom pubertalne decko! Ja berem moje dievca, ako dievca a nie ako sexualny objekt tuzob ako vid viacery zvas!cest vynimkam!proste ja ju milujem a naozaj mi nejde o TO aj ked TO uz boloP3Bo napísal:Myslím že tento topic by nezaložil človek ktorý má nad 20 rokov a milujú sa s frajerkou ....asi došli po bozkávanie tobôž petting je pre nich v ďalekej budúcnosti(ak sa mýlim povedz) takže jemu ide hlavne o to že či je dosť stabilná aby to ten vzťah obstál
-
P3Bo
Guru wannabe
Jaky hustyjohny141 napísal:hej mylis sa tolko ktomu!ale ver mi, mam viac jak 15 a nejsom pubertalne decko! Ja berem moje dievca, ako dievca a nie ako sexualny objekt tuzob ako vid viacery zvas!cest vynimkam!proste ja ju milujem a naozaj mi nejde o TO aj ked TO uz bolo!proste bojim sa co sa stane za 12dni a nie ze mi bude chybat ze mi vyhoni, pofajci, alebo ja ju vyprstujem no jasne ze aj to bude chybat ale bude mi chybat...ona..
už ti liplo ?johny141 napísal:Toto je tema o nimom a ideme do OF!kazdy ma svoj nazor, a kazdy vie svoje
//nabudúce keď ma chceš zrovnať argumentami aspoň nejaké dôkazy uveď lebo ak by to čo som napísal nebola pravda tak by si mi asi ihneď napísal že máš 25 rokov a s partnerkou riadny vzťah no z toho že to tam nie je som usúdil že som sa veľmi (ak teda vôbec ) nemýlil.
johny141 napísal:..stouto debatou stebou som skoncil..Dakujem
Toto je tema o nimom a ideme do OF!kazdy ma svoj nazor, a kazdy vie svojeP3Bo napísal:Jaky hustyno tak schvalne koľko máš ? A ako najďalej ste sa dostali. Neviem kto tu berie ženu iba ako objekt sexuálnych túžob a z toho ako píšeš tu vyzeráš ako jediný pubertiak ty
EDIT:toto si napisal ty na zaciatok:Myslím že tento topic by nezaložil človek ktorý má nad 20 rokov a milujú sa s frajerkou ....asi došli po bozkávanie tobôž petting je pre nich v ďalekej budúcnosti(ak sa mýlim povedz) takže jemu ide hlavne o to že či je dosť stabilná aby to ten vzťah obstál
dobre nechajme to ok?!
EDIT2:Mudrejsi ustupuje...a este pozn. ja niesom vybusni!...stouto debatou stebou som skoncil..Dakujem
Este som ani neotvoril tuto temu a vedel som ake prispevky tu budu. Cakas aby ta ludia utesovali ze ta neopusti? Ked ta bude chciet opustit tak ta opusti, ci si na dovolenke alebo nie. Spamataj sa. A 12 dni? Ak to takto pojde dalej tak tu bude zachvilu tema idem sa vysrat neopusti ma zatial? Tak na tu dovolenku nechod alebo ju zober nie?
Cize 16-17? : ) - to je to istejohny141 napísal:hej mylis sa tolko ktomu!ale ver mi, mam viac jak 15 a nejsom pubertalne decko!
Myslel som nato ale jej rodicia ju nepustia!...a ja som chcel vediet aj vasse nazory, ci niekto nedopadol tak ze ked odisiel tak ju pustila kvode....zuzkazuska a erytrocyt to pochopili co som myslel..kobalt napísal:Este som ani neotvoril tuto temu a vedel som ake prispevky tu budu. Cakas aby ta ludia utesovali ze ta neopusti? Ked ta bude chciet opustit tak ta opusti, ci si na dovolenke alebo nie. Spamataj sa. A 12 dni? Ak to takto pojde dalej tak tu bude zachvilu tema idem sa vysrat neopusti ma zatial? Tak na tu dovolenku nechod alebo ju zober nie?
Cize 16-17? : ) - to je to iste
-
erytrocyt
VIP
johny141: Poviem ti to takto. Priateľka ma opustila, no po pár dňoch prišla na to, že to bola chyba. Pár mesiacov po tomto som odchádzal na tri dni pracovne do Bratislavy. Keď som odchádzal, neubránila sa slzám. Po návrate ma nevedela dovybozkávať a dostískať.
Ak by si sa chcel brániť tým, že tri a dvanásť dní je rozdiel...
Nie kamarát. Obe dĺžky odlúčenia sú tak krátky čas, na ktorom ani nezáleží. Kľudne choď, strach nemaj. Minimálne si od seba oddýchnete.
Nie kamarát. Obe dĺžky odlúčenia sú tak krátky čas, na ktorom ani nezáleží. Kľudne choď, strach nemaj. Minimálne si od seba oddýchnete.
a preco ta opustila?ak smiem vediet??erytrocyt napísal:johny141: Poviem ti to takto. Priateľka ma opustila, no po pár dňoch prišla na to, že to bola chyba. Pár mesiacov po tomto som odchádzal na tri dni pracovne do Bratislavy. Keď som odchádzal, neubránila sa slzám. Po návrate ma nevedela dovybozkávať a dostískať.
-
midnight_man
Guru