nerozumiem, chceš síce rady, ale za každý názor tu každému vynadáš. to nie je práve najlepšia metóda. naozaj sa stretnite osobne, toto fórum nie je na riešenie problémov vás dvoch práve najlepšie miesto.
a daj si pozor na nervy. nemáš veľmi nárok každému nadávať. tvoja priateľka dostala za niečo také basu, tak sa uvedom...toť môj NÁZOR.
Zabudol na vas priatel/priatelka
Ved hej.ale otazka je ci sa vam toto iste stalo a ako ste reagovali...a ak sa vam to nestalo co by ste robili vy??aj jej to pripomeniete ale ona nic..Carver11 napísal:nerozumiem, chceš síce rady, ale za každý názor tu každému vynadáš. to nie je práve najlepšia metóda. naozaj sa stretnite osobne, toto fórum nie je na riešenie problémov vás dvoch práve najlepšie miesto.
a daj si pozor na nervy. nemáš veľmi nárok každému nadávať. tvoja priateľka dostala za niečo také basu, tak sa uvedom...toť môj NÁZOR.
-
Sagittarius
Guru
-
15melissa15
Novice
-
Sagittarius
Guru
Nemas zaco15melissa15 napísal:Sagittarius dakujem za uznanie....asi mas viac rokov ked chapes tomu....a prepacte ak ste to zobrali ze som vam vynadala(vseobecne)....a nechapem JEHO....ospravdlnil sa mi aj tuna a na druhy den mi vynadal zase...ale som to brala uz ako samozrejmost lebo si dako zvyka...a este raz diky