Zabudol na vas priatel/priatelka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

nerozumiem, chceš síce rady, ale za každý názor tu každému vynadáš. to nie je práve najlepšia metóda. naozaj sa stretnite osobne, toto fórum nie je na riešenie problémov vás dvoch práve najlepšie miesto.
a daj si pozor na nervy. nemáš veľmi nárok každému nadávať. tvoja priateľka dostala za niečo také basu, tak sa uvedom...toť môj NÁZOR.
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

Carver11 napísal:nerozumiem, chceš síce rady, ale za každý názor tu každému vynadáš. to nie je práve najlepšia metóda. naozaj sa stretnite osobne, toto fórum nie je na riešenie problémov vás dvoch práve najlepšie miesto.
a daj si pozor na nervy. nemáš veľmi nárok každému nadávať. tvoja priateľka dostala za niečo také basu, tak sa uvedom...toť môj NÁZOR.
Ved hej.ale otazka je ci sa vam toto iste stalo a ako ste reagovali...a ak sa vam to nestalo co by ste robili vy??aj jej to pripomeniete ale ona nic..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

JohnyB napísal:Ved hej.ale otazka je ci sa vam toto iste stalo a ako ste reagovali...a ak sa vam to nestalo co by ste robili vy??aj jej to pripomeniete ale ona nic..
A lubis ju vlastne? :?: Ked tu stale len na nu kydas...zamysli sa aj nad sebou,ze co o nej pises! :!: hm?
15melissa15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 15melissa15 »

Sagittarius dakujem za uznanie....asi mas viac rokov ked chapes tomu....a prepacte ak ste to zobrali ze som vam vynadala(vseobecne)....a nechapem JEHO....ospravdlnil sa mi aj tuna a na druhy den mi vynadal zase...ale som to brala uz ako samozrejmost lebo si dako zvyka...a este raz diky :cry:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

15melissa15 napísal:Sagittarius dakujem za uznanie....asi mas viac rokov ked chapes tomu....a prepacte ak ste to zobrali ze som vam vynadala(vseobecne)....a nechapem JEHO....ospravdlnil sa mi aj tuna a na druhy den mi vynadal zase...ale som to brala uz ako samozrejmost lebo si dako zvyka...a este raz diky :cry:
Nemas zaco :)....ale vyriesit si to musite uz vy dvaja :wink:
Napísať odpoveď