Co so spolužiackou??
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
3orYs:Pozri. Napísala Ti, že Ťa má rada a že to v sebe nevydržala už dlhšie dusiť čo znamená, že je to v nej už dlhšiu dobu. Tým pádom to nevymizne iba tak
. Tým, že idete do 4táku si troška časovo obmedzený, no zatiaľ by som nič nepodnikal, nakoľko rozbíjať vzťah sledujúc vlastný záujem nie je nič moc. Uvidíš, ako sa to bude medzi nimi vyvíjať. Vieš, čo k Tebe cíti ona, vieš čo Ty k nej. Už len čakať na šancu 
-
midnight_man
Guru
kukaj tak vam poviem to co by mohla spravit teraz tomu chalanovi co s nim chodi moze spravit aj neskor tebe viesjin napísal:čo k Tebe cíti ona, vieš čo Ty k nej. Už len čakať na šancu
-
Janko Hraško
Amateur
To mu môže spraviť hociktorá iná... Riziko povolania. A tým, že mu napísala, že to už nemôže v sebe ďalej dusiť by som povedala, že už je len otázkou času, kedy svoj terajší vzťah ukončí. Osobne by som si počkala a nič nerozbíjala. Hlavne ona si musí ujasniť, o koho má vlastne zájem a ak si to ty, tak nebudeš musieť nič riešiť. Ona príde samamidnight_man napísal:to co by mohla spravit teraz tomu chalanovi co s nim chodi moze spravit aj neskor tebe vies![]()
-
uzivatelxy
Amateur
takze pre nazornu ukazku vam sem hodim citat z posledneho chatovania s tou holkou:
"ja neviem co sa vo mne odohrava,chcem byt s tebou ale jeho nechcem stratit... ale aj ked je to hrozne, aj ked som s nim,tak myslim na teba... neviem kedy sa to takto otocilo,ale nemozem si pomoct..
najprv si to dam trosku v hlave do poriadku, ale aj tak chcem, aby si vedel, ze ta mam rada a velmi.... skusim si nejako usporiadat myslienky a uvidime... teraz uz musim koncit, bo idem do roboty, tak ked sa ti bude chciet, tak sa potom ozvi... zatial papa"
co poviete na toto?
"ja neviem co sa vo mne odohrava,chcem byt s tebou ale jeho nechcem stratit... ale aj ked je to hrozne, aj ked som s nim,tak myslim na teba... neviem kedy sa to takto otocilo,ale nemozem si pomoct..
najprv si to dam trosku v hlave do poriadku, ale aj tak chcem, aby si vedel, ze ta mam rada a velmi.... skusim si nejako usporiadat myslienky a uvidime... teraz uz musim koncit, bo idem do roboty, tak ked sa ti bude chciet, tak sa potom ozvi... zatial papa"
co poviete na toto?
-
Enduro3333
Medium Professional
Aspon nejde slepo do toho trojuholnika uvedomuje si situaciu uvedomuje si možne nasledky..... teraz je to iba na nej ako sa rozhodne a ako to pojde dalej a ako si to ona usporiada v hlave .. ale musim ju pochvalit nejde do toho len tak a rozmyšla nad tym čo robi / čo citi....
uvidis ked si to ona vyjasni teraz je to na nej....
-
midnight_man
Guru
Mne to stale pripada ze nevie co chce
mozes si pockat ako tu bolo pisane..ma ta rada je tu ista pravdepodobnost ze by sa to podarilo...no je tu ten chalan s ktorym chodi..ano mozno sa snim rozijde no..vies dievca zisti ze toho chalana milovala az ked ho strati a potom to pre teba nemusi byt moc prijemne..ja by som tomu nechal cas fakt.uz ked to cete takto...a je mi jasne ze ked ti da prilezitost tak sa jej chopis
kazdy sme taky...no zatial nebudem predbiehat....este jedna otazka..ako dlho chodi s tym chalanom?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
uzivatelxy
Amateur
-
midnight_man
Guru
ano v tomto ti davam za pravdu ze sama vie ze v tom nema jasno tak na to ide opatrneEnduro3333 napísal:Hej nevie ale chvalihodne je že sa to snaži zistit...... anejde do toho po hlave a po poblazneni ako niektore baby.....
tym padom vies o tom ze to je vacsie riziko3orYs napísal:sam neviem povedat ako dlho spolu chodia, no urcite to nebude mesiac ani dva... urcite dlhsie
-
Janko Hraško
Amateur
uf, tak toto... Teraz fakt neviem3orYs napísal:takze pre nazornu ukazku vam sem hodim citat z posledneho chatovania s tou holkou:
"ja neviem co sa vo mne odohrava,chcem byt s tebou ale jeho nechcem stratit...
-
uzivatelxy
Amateur
viem, mas pravdu, uz teraz som z toho zmeteny, predvcerom som mal nadeje az do neba no pomaly zacinam chapat co je vo veci a vsetkym vam davam za pravdu, pockam co to urobi, sama musi vediet co chce, ja som momentalne druhorady... thx...Janko Hraško napísal:uf, tak toto... Teraz fakt neviem, asi to nechaj tak. Je príliš nerozhodná a možno sa len budeš zbytočne trápiť
. A stojí ti za to? Daj tomu týždeň, dva a ak stále nebude vedieť, tak by som sa s ňou už radšej nezahrávala, môže poriadne ublížiť a teraz len v tebe vzbudzuje nádeje...
-
chipp12
Light Star
Janko Hrasko
presne tak daj tomu cas je moc nerozhondna a ty by si si mohol robit zbytocne nadeje co by ti len ublizovalo daj tomu cas ...
Re: Co so spolužiackou??
vztahy vtriede su vzdy komplikovane nie vzdy to dobre dopadne a ta dialka ako sa vravi laska hory prenasa ked sa lubite neni to problem len ci to ej fakt take vazne ci to neni len chvilkove poblaznenie?3orYs napísal:mam taku mensiu dylemu s mojou super spoluziackov, je to trosku zamotane no nebudem to do detailov rozoberat... skratka s nou som mal super vztah uz od prvaku (v seprembri ideme do stvrtaku), vlastne ona aj chcela so mnou chodit no ja som bol vtedy este zahladeny do inej baby a pod....potom sa to vsak po case zvrtlo na opak, ze ja som sa do nej "zalubil" ale nedali sme sa nejako do kopy bo sme boli spoluziaci no a este jeden z problemov bol aj ten ze sme s roznych miest, ona byva odo mna cca 20km a prakticky sme spolu len v skole, po case to utichlo a boli sme super kamarati, pred par dnami mi napisala ze ma ma hrozne rada (momentalne ma uz dost dlho vztah) a tak, mna to znova chytilo a uvedomil som si ze ju mam tiez velmi rad a ze mi chyba ked nie sme teraz spolu,tiez som jej napisal co ku nej citim a tak sme si celkom pekne pisali, vraj to uz nemohla v sebe dusit a tak mi to napisala, neviem co s tym, poradte, najvacsi problem je asi to ze neviem ako by nam to fungovalo ak by sme sa dali do kopy, to ze byvame od seba tak daleko je dost problem... asi ju pojdem pozriet alebo vymyslime nieco ako stanovacku ci daku chatu a budeme sa to snazit tam nejako vyriesit... co poviete? malo by to buducnost??
a co ak neurobi nic? co ak si ona povie ze pockam co urobi on? to budete cakat do nekonecna?3orYs napísal:viem, mas pravdu, uz teraz som z toho zmeteny, predvcerom som mal nadeje az do neba no pomaly zacinam chapat co je vo veci a vsetkym vam davam za pravdu, pockam co to urobi, sama musi vediet co chce, ja som momentalne druhorady... thx...
-
triple
Guru wannabe
no ako vidím tak som to tu trošku zameškal... je tu plno pekných rád čo máš robiť a myslím že ak sa nimi budeš riadiť tak to bude vpohode....
Ja len stále neviem čo má holka v hlave... .neviem ju nejako pochopiť - nedostatok informácií asi... ale určite vyčkaj a ty nič nerob ona príde sama ako pvedala janko hraško
Zas v dosť veľa veciach mal pravdu midnighta na tie by som si na tvojom mieste skôr daval pozor - vlastná skúsenosť - ono to fakt tak funguje... takže veľmi opatrne radšej si počkaj ako kôli chvilke štasta sa trápiť dosť dlhý čas - ktorý je v našom krátkom life veľmi dôležiťý..
Ja len stále neviem čo má holka v hlave... .neviem ju nejako pochopiť - nedostatok informácií asi... ale určite vyčkaj a ty nič nerob ona príde sama ako pvedala janko hraško
Zas v dosť veľa veciach mal pravdu midnighta na tie by som si na tvojom mieste skôr daval pozor - vlastná skúsenosť - ono to fakt tak funguje... takže veľmi opatrne radšej si počkaj ako kôli chvilke štasta sa trápiť dosť dlhý čas - ktorý je v našom krátkom life veľmi dôležiťý..
-
uzivatelxy
Amateur
takze takto... nepustam sa do nicoho konkretneho, len si s nou pisem tak ked vyda, ci na nete alebo sms, no asi sa niekedy stretneme a pokecame bo uz hrozne dlho ma aj s mojou kamaratkou vola aby sme prisli za nou ju pozriet, a tiez chce aby sme si pokecali bo mi to vsetko chce porozpravat... takze myslim si ze potom budeme mudrejsi, samozrejme nemyslim si to ze si pokecame a vsetko bude v poho, ze necha chalana alebo co, no myslim si ze aspon budem vediet trosku viac, mozno si potom sama uvedomi co chce, bo uz sme sa nevideli asi tyzden... co poviete??
-
lollo
Professional
ked ta bude chciet tak si myslim ze ti to da najavo nie ? or ked toho druhe necha a ty budes celkom fajn tak si myslim ze by mohlo nieco byt3orYs napísal:takze takto... nepustam sa do nicoho konkretneho, len si s nou pisem tak ked vyda, ci na nete alebo sms, no asi sa niekedy stretneme a pokecame bo uz hrozne dlho ma aj s mojou kamaratkou vola aby sme prisli za nou ju pozriet, a tiez chce aby sme si pokecali bo mi to vsetko chce porozpravat... takze myslim si ze potom budeme mudrejsi, samozrejme nemyslim si to ze si pokecame a vsetko bude v poho, ze necha chalana alebo co, no myslim si ze aspon budem vediet trosku viac, mozno si potom sama uvedomi co chce, bo uz sme sa nevideli asi tyzden... co poviete??
-
nejakymarko
Addict
ja ti k tomu powiem len tolko: http://www.hojko.com/3-roky-zivota-t75359.html
isto sa vela poucis...
ale zas namusi to byt vas pripad. no mas to komplikovane good luck
isto sa vela poucis...
ale zas namusi to byt vas pripad. no mas to komplikovane good luck