Ked uz takto pospominame na nase sklamania, preco to nevyuzit a nenapisat aj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovnava
Kludne sem piste aj cele pribehy resp. aspon nazory....z dvojslovnej odpovede sa velmi nedozvieme preco by to tak malo byt
vidis...a mame o com diskutovatP3Bo napísal:...fakt to záleží na jednotlivcoch u každého je to iné.
tak ked uz si mi dal to K+P3Bo napísal:Ja osobne sa s tým vyrovnávam veľmi zle teda
prakticky u bezneho cloveka to plati, len najdu sa aj taki, ktori to maju na haku a na druhy den uz predklanaju druhu--==[ RA ]==-- napísal:...a ten kto to necakal tak to bude predychavat dost dlho...
teba novy vztah pripravuje na rozchod?...ja mam u seba pocit, ze s kazdym novym vztahom moja ochota akceptovat moznost rozchodu klesa...nikdy ma este dalsi vztah na rozdchod nepripravilP3Bo napísal:Pretože každý nový vzťah ti prinesie niečo nové a pripraví ťa na rozchod
no akzdy to bere uplne inak a kazdy to zvlada inak ja napriklad to znasam velmi tazko ale oznam ludi ktory to zansaju uplne pohode.poznam aj chalana ktory sa z nestastnej lasky pomali zrutil co bol tak na dne to fakt vsetko zavisi len podla povahi.Aiden napísal:Iste kazdy uz zazil nejake to sklamanie kvoli laske... bud ho/ju podviedli, dostal/a kosom, "kopacky"...a myslim, ze viac ludi by zaujimalo, ci existuje citmi viac zranenych muzov alebo zien...vzhladom na to, kolko zastupkyn zien tu mame, bude zrejme trosku problem s objektivitou, ale uvidime
Ked uz takto pospominame na nase sklamania, preco to nevyuzit a nenapisat aj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovnava...
Kludne sem piste aj cele pribehy resp. aspon nazory....z dvojslovnej odpovede sa velmi nedozvieme preco by to tak malo byt