M vs. Ž...Kto je "silnejší"??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Kto sa lahšie vyrovná so sklamaním v láske??

muži
92
51%
ženy
87
49%

Celkom hlasov: 179

Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

M vs. Ž...Kto je "silnejší"??

Príspevok od používateľa Aiden »

Iste kazdy uz zazil nejake to sklamanie kvoli laske... bud ho/ju podviedli, dostal/a kosom, "kopacky"...a myslim, ze viac ludi by zaujimalo, ci existuje citmi viac zranenych muzov alebo zien ;)...vzhladom na to, kolko zastupkyn zien tu mame, bude zrejme trosku problem s objektivitou, ale uvidime :)
Ked uz takto pospominame na nase sklamania, preco to nevyuzit a nenapisat aj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovnava ;)...

Kludne sem piste aj cele pribehy resp. aspon nazory....z dvojslovnej odpovede sa velmi nedozvieme preco by to tak malo byt :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

50 na 50

každý človek sa sklame v láske bez výnimky takže nevidím jaksi zmysel tohoto topicu.
Aiden
Darca
Darca

ok :)...tak aspon povedz svoj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovna ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ja osobne sa s tým vyrovnávam veľmi zle teda ...dlhšie ma to drží ako u mojich rovesníkov .....fakt to záleží na jednotlivcoch u každého je to iné.

// hh mne sa zdá že sme už dodiskutovali :lol:
Aiden
Darca
Darca

P3Bo napísal:...fakt to záleží na jednotlivcoch u každého je to iné.
vidis...a mame o com diskutovat :)

EDIT>>hadam sa to este rozbehne ;)

EDIT2>
P3Bo napísal:Ja osobne sa s tým vyrovnávam veľmi zle teda
tak ked uz si mi dal to K+ :)...Preco ta to berie viac?...v podstate ja som taky isty a netusim ako sa so sklamanim mozu niektori vyrovnat zo dna na den...to by sa mi vela krat hodilo...
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Podlamna je to skor tak ze kto da kopacky ten to lahsie prekona lebo sa on rozhodol ze to ukonci a ten kto to necakal tak to bude predychavat dost dlho, a nezalezi na tom ci je to holka alebo chlap.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja neviem, ja s takym niecim tiez dost dlho vyrovnam...ale ked mi moja laska (neopatovana, ta kvoli, ktorej som sa tak dlho vyrovnal-vyrovnavam) pisala o tom ako lubila svojho byvaleho, ako ju on klamal atd...a ako sa ona s tym vyrovnavala-trapila pre neho....tak neviem, kto s tym lepsie vyrovnava....hlavne zalezi na osobe a okolnostiach
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pretože každý nový vzťah ti prinesie niečo nové a pripraví ťa na rozchod- teda budeš vedieť ako to nakoniec dopadne a nebude to pre teba také zdrvujúce - mal som málo "vzťahov" :)
Aiden
Darca
Darca

--==[ RA ]==-- napísal:...a ten kto to necakal tak to bude predychavat dost dlho...
prakticky u bezneho cloveka to plati, len najdu sa aj taki, ktori to maju na haku a na druhy den uz predklanaju druhu :? ...tam sa vsak o laske hovorit neda
P3Bo napísal:Pretože každý nový vzťah ti prinesie niečo nové a pripraví ťa na rozchod
teba novy vztah pripravuje na rozchod?...ja mam u seba pocit, ze s kazdym novym vztahom moja ochota akceptovat moznost rozchodu klesa...nikdy ma este dalsi vztah na rozdchod nepripravil
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nehlasujem pretože to vôbec nemá nič spoločné s tým, či ide o muža, alebo o ženu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako v com. Neda sa povedat, ze jeden silnejsi, ako druhy.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ovplyvnuje to strasne vela faktorov, pretoze to zavisi najma od jednotlivca, od toho, aky je kazdy silny a dokaze sa s tym vysporiadat. Urcite to zavisi aj od dlzky vtahu, intenzity a pod. Ja by som skor povedala, ze niektori to slamanie neukazu a dusia to v sebe a preto si o nich ludia myslia, ze ako dobre sa s tym vedia vysporiadat, ale v skutocnosti prezivaju ten rozchod rovnako intenzivne.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Ked uz niekto da niekomu "kopacky" .. ci to uz dostane 150 kg chlap alebo 50 kg holka .. alebo naopak :D .. kazdeho to zaboli .. kazdy si to zobere podla seba .. teda myslim, ze tato anketa je zbytocna .. hlavne zalezi na povahe toho sklamaneho .. ak ma silnu povahu tak sa tym prehryzie lahsie ..
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

--==[ RA ]==-- napísal:Podlamna je to skor tak ze kto da kopacky ten to lahsie prekona lebo sa on rozhodol ze to ukonci a ten kto to necakal tak to bude predychavat dost dlho, a nezalezi na tom ci je to holka alebo chlap.
Mam rovnaky nazor
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

myslim si, ze to zalezi na oboch ludoch. poznam chlapov, ktori ked sa rozisli, tak o tyzden uz mali dalsiu a vydrzalo im to dobre dlho a na druhej strane poznam aj zeny, ktore ked prisli o chalana, lebo ho ony same odkopli tak z toho boli psychicky na dne, k tomu anorexia a podobne. ako vravim, zalezi to od psychiky a "vydrze" danych osob
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

zalezi na atraktivite daneho jedinca,..
proste ak sa po rozchode u teba zacnu prejavovat nove objekty so zaujmom tak lahsie zabudnes na tu staru lasku,..
kdezto ked ma niekto problem si niekoho zbalit, a uz mal vybudovany vztah, tak dlhsie trva kym si najde niekoho noveho teda tym dlhsie smuti za starym,...
slniecko
Light Expert
Light Expert

Re: M vs. Ž...Kto je "silnejší"??

Príspevok od používateľa slniecko »

Aiden napísal:Iste kazdy uz zazil nejake to sklamanie kvoli laske... bud ho/ju podviedli, dostal/a kosom, "kopacky"...a myslim, ze viac ludi by zaujimalo, ci existuje citmi viac zranenych muzov alebo zien ;)...vzhladom na to, kolko zastupkyn zien tu mame, bude zrejme trosku problem s objektivitou, ale uvidime :)
Ked uz takto pospominame na nase sklamania, preco to nevyuzit a nenapisat aj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovnava ;)...

Kludne sem piste aj cele pribehy resp. aspon nazory....z dvojslovnej odpovede sa velmi nedozvieme preco by to tak malo byt :D
no akzdy to bere uplne inak a kazdy to zvlada inak ja napriklad to znasam velmi tazko ale oznam ludi ktory to zansaju uplne pohode.poznam aj chalana ktory sa z nestastnej lasky pomali zrutil co bol tak na dne to fakt vsetko zavisi len podla povahi.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No ono to je tazko povedat ... asi zalezi od jednotlivych povah a od toho kto dostane od koho kosom a asi tam je i vela dalsich faktorov ... ale hlasoval som muzi kedze i tu na fore sme to zväcsa mi co sa trapime :D ... ale moze to byt rozne toto sa neda len tak jednoznacne povedat a myslim si ze hlasovanie bude dost skreslujuce a nebude zodpovedat realite :D ...... kazdi clovek sa so sklamanim vyrovnava inak a to hlasovanie je vazne zbytocne
Niekto to preziva viac niekto menej vsetko zalezi aj od dlzky a vaznosti vztahu od povah a ja neviem coho vsetkeho ... ja osobne vzdy vsetko prezivam asi az prilis a potom sa len trapim a trapim neviem no mozno sa mi to len zda ale ta kamarati dajak nemaju take problemy ako ja a niezeby boli bohvieako uspesny u bab len proste asi sa nikdy tak nenamotaju a neberu to tak vazne ako ja ta co uz so mnou :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

slavo120 napísal:myslim si ze hlasovanie bude dost skreslujuce a nebude zodpovedat realite :D
A preto som nehlasoval...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

to je az velmi diskutabilne a zalezi od situacie v ktorej sa dany dvaja ludia nachadzaju a do hlasovanie by som doplnil este jednu moznost tak ako uz bolo spomenute ze 50 na 50
Napísať odpoveď