EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

masino napísal:to som nevedel, ze ked nie je niekto obleceny podla mojich predstav, tak ma automaticky povazuje za rasistu :D:D hahaha
sa zobud co si napisal ... ked nevies co je rasizmus, tak to ani nepouzivaj radsej
fakt si ma pobavil 8) a spon sa podpis ked stahujes karmu
tak poprve zakladom rasizmu je zhruba to ze nemas niekoho rad lebo je iny, tak sa zamysli co robis ty a po druhe nic som ti nestiahol ja ani netusim jak sa tu daco take jak karma stahuje
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

pinacolada napísal:joj boze zle sa vyjadril ale chapes co mysli.
ludi treba sudit na zaklade skutkov a nie na zaklade toho aku hudbu pocuvaju,alebo ako sa obliekaju
ved fajn, mne je akoze total jedno cele EMO alebo hiphop...(emo je ete v pohode oproti hiphopu), len nech to radsej opisuje vlastnymi vyrazmi a nie slovami, ktore nevie presne pouzit.tot vse :)
a awtt, ak ta to nejak urazilo, tak sorry ja som to nemyslel nijak zle..ved sip recitaj ja som sa na tom len bavil..lebo mi to prislo velmi smiesne ..to je vsetko..mozno si si to vylozil dako zle..ale ja som som to zle nemyslel
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

awtt napísal:tak poprve zakladom rasizmu je zhruba to ze nemas niekoho rad lebo je iny, tak sa zamysli co robis ty a po druhe nic som ti nestiahol ja ani netusim jak sa tu daco take jak karma stahuje
ZAKLADOM RASIZMU JE RASOVA ODLIšNOSť LOL. KED JE KAMARAT BIELY ALE INAC VYZERA A JA HO ODSUDZUJEM TAK SOM RASISTA? :lol:

btw.:Ked sa niekto oblieka jak niektory s postnutych chlapcov na poslednych stranach tak musi byt narusený , posudim ho hned podla vyzoru.
masino
Light Professional
Light Professional

Digital napísal:ZAKLADOM RASIZMU JE RASOVA ODLIšNOSť LOL. KED JE KAMARAT BIELY ALE INAC VYZERA A JA HO ODSUDZUJEM TAK SOM RASISTA? :lol:
no a o com som ja pisal? aspon dakto mi da za pravdu
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital napísal:btw.:Ked sa niekto oblieka jak niektory s postnutych chlapcov na poslednych stranach tak musi byt narusený , posudim ho hned podla vyzoru.
... nechem obhajovat EMO, ale ich styl oblecenia ma irituje menej ako HIPHAPHOP ... hlavne co sa bab tyka ... takze v mojich ociach je taky isty kkt ten co si natahne siltovku s polmetrovym siltom, postelne prestieranie a tučny privesok na krk, ako ten co sa nasuka do mrkvacov a ruzoveho trika ... v tom je presne ten problem .. ze sa snazia odlisit tito ludia iba na zaklade vyzoru, nie na zaklade skutkov, myslenia a pod ... proste im viac netreba ... :-) :-) ...

... kazdopadne pisem to uz niekolky krat .. EMO SUCXXX :-) ...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Čo je zlé na tom, že sa niekto snáží odlíšiť? A je uplne jedno ako odlišiť... či spôsobom života alebo len oblečením. Ak by sme všetci chodili celý život v univerzálných handrách asi by to bola docela nuda. A pokiaľ sa odlišujú tak, že tým nijako neškodia svojmu okoliu, tak je mi to uplne lautr jedno... nech si chodia aj s lopuchom na zadku.
Hovorím o dovode kedy sa chcú odlíšiť. pretože dôvody môžu byť aj iné...
masino
Light Professional
Light Professional

kamos, ktory je EMO mi povedal ze tri stvrtiny EMO populacie na SK ani nevedia co vlastne EMO je... videli to v tom casopise KAMARAT a strasne ich to bralo ... tak sa stali EMO ... aj ked nevedia co to je... ale hlavne ze su
:)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jooj sak o tom hovorim .. silou mocou sa odlisit .. .ked sa niekto odlisuje na zaklade toho, ze to tak citi tak to mi nevadi .. ale fakt tri srtvtiny vo vsetkych tychto skupinkach ako su HH, cucopunk, emo, nackovia a pod . sa odlisuje len na zaklade toho ze je top bud in, out, alebo ze je to velky prostest proti spolocnosti, alebo ze je cool mat holu hebenu ... viac krat som povedal, ze proti extraordinary prislusnikom nemam v podstate nie .. ale nenavidim, ked je niekto naramnym privrzencom niecoho a nevie ani o co vlastne ide, za co a proti comu bojuje a podobne .. to je polutovania hodne a takych ludi by sme mali liecit ...

... uz chapes tewei co som tym myslel .. dufam :-) ...

kukiak .. to nevedia ani sami emaci :-D :-D :-D ..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

A co je vlastne prave EMO ? Co by mal robit original emak ?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kukiak napísal:A co je vlastne prave EMO ? Co by mal robit original emak ?
myslis ze to vie? to je ako keby si sa opytal co ma robit pravy hiphoper. neda sa zaskatulkovat ze toto a toto a toto by mal a toto a toto a toto by zase nemal...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:myslis ze to vie? to je ako keby si sa opytal co ma robit pravy hiphoper. neda sa zaskatulkovat ze toto a toto a toto by mal a toto a toto a toto by zase nemal...
Ved o to ide. emak si ma rezat zily a mysliet si ze zivot je zly a preto musi trpiet? Ved uz len to je choree.. Jaj kua zakazat ich.. :roll: .. alebo je nejaka pozitivna stranka EMA ? Ved tam vidim len same "zle" veci co neprinasaju nic dobre do zivota..
masino
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:Ved o to ide. emak si ma rezat zily a mysliet si ze zivot je zly a preto musi trpiet? Ved uz len to je choree.. Jaj kua zakazat ich.. :roll: .. alebo je nejaka pozitivna stranka EMA ? Ved tam vidim len same "zle" veci co neprinasaju nic dobre do zivota..
nie, nevidim nic pozitivne... tak isto ako hip hop...
ja ich vidim ako ludi, ktori sa nevedia zaradit, tak si vytvorili istu skupinku ktoru si pomenovali "EMO" a tam placu nad svetom aky je, ako sa im tu nepaci a podobne.. ja to vidim tak... a chodia poobliekani ako karpavi netopieri
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pozitivna stranka EMO ? .. mozno akurat tak to ze tych utrapenych ludi niekto polutuje a tym sa stanu centrom niekoho zaujmu ako chceli .. ved len preto su emaci ,aby sa o nich hovorilo :-) ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

veci nemusia len nieco prinasat emo neprinasa nic.. no podla mna
bere. tak isto nevidim jeho zmysel no aj tak pozrite kolko ma privrzencov
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

masino napísal:nie, nevidim nic pozitivne... tak isto ako hip hop...
ja ich vidim ako ludi, ktori sa nevedia zaradit, tak si vytvorili istu skupinku ktoru si pomenovali "EMO" a tam placu nad svetom aky je, ako sa im tu nepaci a podobne.. ja to vidim tak... a chodia poobliekani ako karpavi netopieri
a ako chodis poobliekany ty?? :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

El Bastardo napísal:a ako chodis poobliekany ty?? :wink:
tu nejde vobec o obliekani...
masino
Light Professional
Light Professional

El Bastardo napísal:a ako chodis poobliekany ty?? :wink:
ako clovek nie ako stokar
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:tu nejde vobec o obliekani...
on tu zacal s obliekanim
masino
Light Professional
Light Professional

El Bastardo napísal:on tu zacal s obliekanim
an zacal som.. chces povedat ze EMo nema nic spolocne so stylom obliekania? tak ja uz tomu vazne nechapem... sa uz konecne rozhodni
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

masino napísal:an zacal som.. chces povedat ze EMo nema nic spolocne so stylom obliekania? tak ja uz tomu vazne nechapem... sa uz konecne rozhodni
myslim ze o obliekanie tu vobec nejde. Kazdy hudobny styl ma aj vlastny styl obliekania.. od folklore az po punk :)

Tu ide skor o to co emaci "robia" a ako sa spravaju..
Napísať odpoveď