Uz som odisiel...bolo to spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

klidek :)...my sme len vysvetlovali kolegovi Flinstonovi ;)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Spanoo, rozhodol si sa dobre. Je to šanca, ktorá neprichádza každý deň a bol by si hlúpy, keby si ju nevyužil. Teraz je to už len o udržiavaní kontaktu a navštevovaní sa.
Osobne som si prešla ničim dosť podobným a vzájomnou dôverou, podporou a toleranciou sa to dalo zvládnuť... Takže držím palce. A Írsko nie je až tak ďaleko, takže lienka šup šup kúpiť si letenku a svojho drahého navštíviť. Urobte si nejaký pekný výlet na pobrežie a budete mať spolu fantastický čas. :wink:
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

aj ked to uz predo mnou povedal volakto, neda mi to...

urcite si si vybral spravne, z toho chatu co si sem skopiroval je viac ako jasne, ze mas super priatelku. a ked je laska silna, nezastavi ju ani tych 2200km ci kolko...vela stastia :)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ak mam byt uprimny...myslel som si ze to bude tazsie, myslel som si ze ked sa pozrem na cokolvek co mi ju pripomina, tak mi bude smutno..Ale prave naopak, vzdy sa usmejem a skor ma to rozveseli :)
ALe aj tak su uz velmi tesim na to ako sa jej znovu dotkem... :smt058
pipko
Amateur
Amateur

Re: Uz som odisiel...bolo to spravne???

Príspevok od používateľa pipko »

spanoo napísal::( Za mesiac odchadzam na dost dlho do zahranicia...Mam priatelku uz viac ako 3 roky a stale sa Milujeme :oops:
Co mam robit?? Dost tazko to znasa...Neviem ako ju mam uspokojit..stale je smutna ked sa to spomenie...Mam sa s nou radsej rozist? Ale to nechcem!!! :cry:
nemoze ist s tebou a tam niekde pri tej kariere najst neake ubytovanie :D :D :D moj nazor :!: :!:
spanoo
Star
Star

Tak fajn...uz menim nazor... Nebolo to spravne!!! Neviem bez nej zit, niesom tu kompletny, neviem mysliet, neviem travit volny cas, neviem ani pocuvat hudbu...Odkedy som odisiel tak som to neni ja!!! Uz pozeram letenky domov...Bohuzial..inak to zatial nevidim...mozno to este zmenim..ale nerad by som este travil viac casu sam :cry:
Aiden
Darca
Darca

buddy premysli si to este...viem, ze to mas tazke, ale ked si sa uz raz rozhodol takto tak si musel pocitat aj s tymto obodbim....
osobne si myslim, ze to za par tyzdnov bude lepsie...a naucis sa to zvladat...hlavne nesed a rob nieco...vytiahni kamosov co tam mas na pivo a mysli na hocico ine ;)...uvidis ono sa to casom dako urovna...
spanoo
Star
Star

Aiden napísal:buddy premysli si to este...viem, ze to mas tazke, ale ked si sa uz raz rozhodol takto tak si musel pocitat aj s tymto obodbim....
osobne si myslim, ze to za par tyzdnov bude lepsie...a naucis sa to zvladat...hlavne nesed a rob nieco...vytiahni kamosov co tam mas na pivo a mysli na hocico ine ;)...uvidis ono sa to casom dako urovna...
Myslis ze chcem aby sa to urovnalo...uz to bolo dobre, prvy tyzden bol najtazsi...pomaly to preslo...ale keby ma to preslo uplne, tak by to znamenalo ze ju uz nemilujem :( a to sa NIKDY nestane...Ja nemam depresiu ani niesom na dne..len proste viem co citim...a moja laska si zasluzi viac nez len maily, sms a obcas telefonat :cry:
slniecko
Light Expert
Light Expert

Re: Uz som odisiel...bolo to spravne???

Príspevok od používateľa slniecko »

spanoo napísal::( Za mesiac odchadzam na dost dlho do zahranicia...Mam priatelku uz viac ako 3 roky a stale sa Milujeme :oops:
Co mam robit?? Dost tazko to znasa...Neviem ako ju mam uspokojit..stale je smutna ked sa to spomenie...Mam sa s nou radsej rozist? Ale to nechcem!!! :cry:
podla mna je dobre ze pojdes na dlhsi cas prec po jedno aspon zistis ci ta vasa laska vydrzi aj take dlhe odlucenie ci to je naozajstny vztah. No lenze kazdy ma na to iny nazor a isto aj ty. Je to velmi tazke rozhodovanie lebo ju lubis a ona teba ale ak ta tak lubi ako tvrdi tak musi pochopit ze s lasky sa zit neda. Ale toto ej len moj nazor cize tak nemusis somnou suhlasit a ostatny ties nie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ty si mi len aktualna :roll:
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

mi-chau napísal:ty si mi len aktualna :roll:
citala som len zaciatok cize enviem o com sa tu pise
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

slniecko napísal:citala som len zaciatok cize enviem o com sa tu pise
A to je prave ta chyba na ktoru ta mi-chau upozornuje.
Aiden
Darca
Darca

spanoo napísal:...a moja laska si zasluzi viac nez len maily, sms a obcas telefonat :cry:
to samozrejme chapem...ale tak vyskusaj pridat aspon webkameru....a vymienajte si fotky a pod....aspon to skus ci to nebude lepsie
mi-chau
Darca
Darca

Aiden napísal:to samozrejme chapem...ale tak vyskusaj pridat aspon webkameru....a vymienajte si fotky a pod....aspon to skus ci to nebude lepsie
Ja si myslim ze som dopoludnie viac hladny ked si dam na ranajky pol rohlika ako ked si nedam nic... ak ma niekto chape.
Aiden
Darca
Darca

mi-chau napísal:Ja si myslim ze som dopoludnie viac hladny ked si dam na ranajky pol rohlika ako ked si nedam nic... ak ma niekto chape.
a ked je pol rohlika vsetko co mozes v to dopoludnie dostat?...das si ho, ci budes cely den hladovat?
spanoo
Star
Star

Idete na to dobre..ale to musi clovek zazit aby vedel o com rozprava...to je ako byt na mori...stale cakas na burku..vies ze pride..nieje otazka ci pride ale kedy pride :(
mi-chau
Darca
Darca

Aiden napísal:a ked je pol rohlika vsetko co mozes v to dopoludnie dostat?...das si ho, ci budes cely den hladovat?
Nepochopil si, samozrejme ze nebudem jest nic.. ked jej napise sms alebo mail, je to menej bolestne ako ju vidiet v monitore, a viem o com hovorim. :idea:
spanoo napísal:Idete na to dobre..ale to musi clovek zazit aby vedel o com rozprava...
zazil som
Aiden
Darca
Darca

mi-chau napísal:...je to menej bolestne ako ju vidiet v monitore...
no ked vravis, ze si zazil, tak hadam mas pravdu....fakt je, ze som taketo dlhe odlucenie este nezazil...a cez take chvilkove, v porovnani s tymto, to dobre padlo...vidiet ju aspon na chvilu...
a myslim, ze ked to uz s nim bude naozaj moc zle, tak nema co stratit...
spanoo
Star
Star

zavisi od toho akej si povahy....pre mna je strasne super a dava mi energiu ked ju mozem vidiet a pocut...pre mna je to ako dar...dakujem za vydobytky technologie :)
Ja som ina povaha ako ty, cize na mna inak posobi..to ma asi kazdy inak, kym neskusis tak nevies co ta caka ale nedoporucujem to nikomu skusat pokial nema inu moznost...ja som ju nemal... :cry:
lienka557
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienka557 »

ta pripomienka o tych rozkoch mala cosi doseba...
sms potesi,mail informuje a foto rozplace...
ale neplati to vzdy...niekedy fotka dava pocit,ze ta vzdialenost sa zmensuje...
ale neprajem takuto situaciu nikomu...
Napísať odpoveď