CoD 2 CUP Hojko.com
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
najviac ludi tam chodi vecer, je zaujimave ze asi 80% z nich ani niesu slovaci, vacsinou su zahranicny ako rumuni a podDem0n napísal:Zaujimalo by ma ako je to s tym hranim s Hojko uzivatelmi. Zacal som hravat CoD2 a docela sa dari. Dufam, ze sa bude hrat na 1.3 verzii. Bol som na tom Gaya serveri a je to tam prazdne
-
Šu-Do
Redeemer
ok... takze server bezi..
teda 1.3.. sice aj 1.0 ale to je shit..
masterdead ty si hlavny inzinier takze tebe by som mal pisat ake nastavenia servera by si mohol dat..
mohol by si dat prec ten vsetok dym ?? znizuje FPS
tiez by si mohol dat len ze budu pusky ?? ak niekto chce tak aj snipy..
je tam map rotation ?? mohlo by byt ONLY toujane ??
dalej.. ak nas bude dost.. aspon 8 ludi.. tak potom by to bolo 4vs4 a teda by sa mohlo hrat na 25 povedzme vitazstiev..
moznost pouzit pistol.. tym myslim ze nech su v nej aj naboje.. uz som videl taky kde naboje nie su.. (nomercy)
a bez granatov...
DIIIIK 
masterdead ty si hlavny inzinier takze tebe by som mal pisat ake nastavenia servera by si mohol dat..
mohol by si dat prec ten vsetok dym ?? znizuje FPS
dalej.. ak nas bude dost.. aspon 8 ludi.. tak potom by to bolo 4vs4 a teda by sa mohlo hrat na 25 povedzme vitazstiev..
moznost pouzit pistol.. tym myslim ze nech su v nej aj naboje.. uz som videl taky kde naboje nie su.. (nomercy)
a bez granatov...
-
masterdead
SysAdmin
vsetok dym dam prec v priebehu tyzdna, urobit only rifles server sa neoplati, mozno casom, zalezi ako bude stihat terajsi server, map_rotation tam je a su v nom tieto mapyŠu-Do napísal:ok... takze server bezi..
mohol by si dat prec ten vsetok dym ?? znizuje FPS![]()
a bez granatov...DIIIIK
Kód: Vybrať všetko
mp_breakout mp_burgundy mp_carentan mp_dawnville mp_decoy mp_downtown mp_farmhouse mp_leningrad mp_matmata mp_railyard mp_toujane mp_trainstation-
chipp12
Light Star
map list
mal by som jednu poznamku k maplistu ,a to taku aby sa odstranili mapy ktore sa tak casto nehravaju z neho
Ved uz ani na jednom turnaji sa nehravaju mapy ako mp_breakuot,mp_farmhouse atd..
Ved uz ani na jednom turnaji sa nehravaju mapy ako mp_breakuot,mp_farmhouse atd..
-
Šu-Do
Redeemer
nemyslel som novy.. ale na tento server ktory prave ide...masterdead napísal:urobit only rifles server sa neoplati, mozno casom, zalezi ako bude stihat terajsi server,
jj Toujane the Best... to je asi najhranejsia mapaDem0n napísal:Dobre mapy su Toujane a Carentan co ja poznamIdem to skusit tak podte aj iny
Taham uz 4 subor rychlostou 12kB/sUz som tam ale prazdno
a tie subory.. uff.. mne tahalo len tri sa mi zda.. a tiez do 12kb/s... na inych taha v poho aj 240.. ale uz to mam potiahnute takze pohoda
na akom servere hravate??
Nazov siete na hamachi: CoD2_hojko.com
Heslo: hojko
mne sa na tento server cez hamachi neda pripojit, existuje nejaky funkcny??
-
Šu-Do
Redeemer
Re: na akom servere hravate??
o nieco vyssie mas IP na ten server.. gaya.sk..pavol napísal:Nazov siete na hamachi: CoD2_hojko.com
na hamachi nie je nic.. to neexistuje