Problém s MiniOperou
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Problém s MiniOperou
zdravim mam problem s mini operou na mojej w810 od t-mobilu a sice ze sa mi nejakym neviemakym sposobom poondila takym sposobom ze sa nechce pripojit na net a stale vypisuje processing ( ti ktori ju mate viete o co ide ).. nastavenie telefonu aj aplikacie su 100% v poriadku napr jimm alebo ine aplikacie vyzadujuce pripojenie na ten idu spolahlivo ... je to verzia 1.1 a bola nainstalovana t-mobilom tzn ze je oznacena ako chraneny objekt takze sa neda vymazat a nahrat novu.. a takisto sa neda upgradnut... vie niekto ako by sa to dalo riesit?? myslim okrem prehrania firmwaru.. diky moc
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
hmm no aj to je samozrejme riesenie akurat zase mat tri tyzdne mobil v servise neni tiez ziadna vyhra takze nerad by som to riesil takto..
skusal som najnovsiu ale nechce ju nainstalovat ako novu aplikaciu vzdy sa snazi len o upgrade a ten zase telefon nepovoli
nevedeli by ste mi este popripade poradit nejaky iny prehliadac ktory by bol aspon taky dobry ako opera??
skusal som najnovsiu ale nechce ju nainstalovat ako novu aplikaciu vzdy sa snazi len o upgrade a ten zase telefon nepovoli
nevedeli by ste mi este popripade poradit nejaky iny prehliadac ktory by bol aspon taky dobry ako opera??
upgradenut FW si moze aj v pohodli domova: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 8&esi=trueob3l1x napísal:zajdi do tmobilu nech ti upgradnu FW pretoze mas taky a taky problem ...
-
RATZINGER666
Darca
ved to asi aj tak budem musiet riesit aj ked sa mi do toho moc nechce... teda ak nenapadne niekeoho lepsie riesenieverreaux napísal:upgradenut FW si moze aj v pohodli domova: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 8&esi=true
mimochodom neviete ci si predtym treba zalohovat telefonny zoznam alebo fotky mp3 a tak ??
-
RATZINGER666
Darca
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
RATZINGER666
Darca
Ano, povedali mi to v servisnom stredisku sony ericssonSkolacik napísal:mas to aj niecim podlozene?
Ved to je jasne. Customizacia vzdy ostava. Ked ju chces dat prec tak treba full flash.RATZINGER666 napísal:no takze upgradol som FW a dopadol som asi tak ze firmware je sice novy ale kustomizacia pre t-mobile zostala a spolu s nou aj miniopera oznacena ako protected file![]()