figurky s kinderiek, znamky, samolepky, hokejove karticky (z toho som si neskor spravil biznis:) ),stare mince, podpivniky (toto je asi to co ma najviac drzi a zbieram to uz od detstva) a momentalne som zacal zbierat tie malicke flasticky s alkoholom
zbieral som legooooooo mam toho plnu 15L krabicu od prašku .... vsetko mam od vesmirneho lega dokonca mam aj vlakovu supravu vyhybky a podobne aj lego city a aj lego technicks mam.....
Enduro3333 napísal:zbieral som legooooooo mam toho plnu 15L krabicu od prašku .... vsetko mam od vesmirneho lega dokonca mam aj vlakovu supravu vyhybky a podobne aj lego city a aj lego technicks mam.....
Odkial si ?
Nechcel by si darovať ?
Som celoživotný fanúšik LEGA, prijmem všetky LEGOvé milodary, bo na kupovanie som moc chudobný.
Nič v zlom, ale 15L, no, .. to nie je až tak veľa. Oproti AFOLom, ktorí na to majú a nie je ich málo.
Ja som zbieral znamky ... uz nezbieram ale ostala mi pekna zbierka ... a minule som mal nutkanie zacat zbierat komixi dost som ich citaval ked som bol mensi tak som myslel ze sa na to dam .. ale dajak pri mojich financiach by som asi skoro skrachoval takze kaslem na to aspon zatial
Racius ... oh niektore tie diela mi tam vyrazili dych ... proste uzasne to už boli objednavane sučiasty priamo z katalogov nie ze ako ja som skladaval rozne stvaebnice dokopi a vytvaral take "mensie" ale pre mna krasne stavby ale tie vesmirne lode tam mi vyrazili dych ....
kedysi som zbieral zapalkove skatulky, ale to kvoli tomu, aby som mal "suflicky" na elektrotechnicke suciastky
teraz zbieram stare harddicky a z nich konkretne tie platne co su vnutri.
a este zbieram filmy, muziku a vtipy - skratka data...