WOW Postavi ktora je najlepsia
-
RainbowSix
Light Professional
WOW Postavi ktora je najlepsia
chcem zistit ktora postava podla vas je najlepsia berte to ze by bola na 70 leveli.
A chcem poprosit tich co zahlasuju nech to aj vysvetlia preco si to myslia.
A chcem poprosit tich co zahlasuju nech to aj vysvetlia preco si to myslia.
nj takato tema tu uz bola a lockla sa.ale ked si tu dal hlasovanie hadam sa nelokne,no neviem,ja som za rogue,mam rad rychle zabijanie
priest je podla mna good ale po kazdom boji musis cakat na manu co nieje pre mna,mag,warlock...to iste, proste co ma manu neni pre mna
hm warrior je celkom good len keby daval vacsi dmg.tak necham nazor aj inym 
-
inkognitto
Star
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
kazdy class ma svoje + aj - takze je tazko povedat ze ktory je naj , musis mat skill hoci equep casto prevysuje skill
(dalej aj to ci hras na free serveri - podla toho kolko tam funguje spellov talentov a tak , alebo na ofiku)
mne osobne padol warrior , lahko som sa dostaval do instancii cast krat ma volali tankovat a tak , aj na pvp je celkom schopny hoci sa s nim tazko lvluje ,s tym lockom je to pravda nahadze dotky a zdrha casto krat ked ho aj zabijem tak ma dotka dorazi osobne by ma takyto styl hry nebavil
dalsi char ktory sa mi paci je druid je velmi vsestranny zastupuje warra,rouqa,healera takze je si z coho vybrat
mne osobne padol warrior , lahko som sa dostaval do instancii cast krat ma volali tankovat a tak , aj na pvp je celkom schopny hoci sa s nim tazko lvluje ,s tym lockom je to pravda nahadze dotky a zdrha casto krat ked ho aj zabijem tak ma dotka dorazi osobne by ma takyto styl hry nebavil
dalsi char ktory sa mi paci je druid je velmi vsestranny zastupuje warra,rouqa,healera takze je si z coho vybrat
nic v zlom, ale na tomto leveli davam s Paladinom elitky o 4 lvl vyssie.inkognitto napísal:PRIEST !
moja Erlis bola schopna zlozit elitu o 2 lvl vysie !
seal of crusader -> judgement + consecration = smrtiace kombo. s dobre zvolenými talentmi perfektný class. samozrejme blood elf, za alika by som nikdy nehral....
-
RainbowSix
Light Professional
njn, musim uznat, ze rogue je fakt silák.
zatial ma v dueli neporazil NIK okrem rogua, ine classy dam aj ked su o lvl.-dva vssie. Lenze mne sa hranie za rogua zase nezda take zabavne, cize radsej zostavam pri svojom Palovi. 
ale inak aj Hunter je super. Velmi ma to za prve bavilo a za druhe, ked sa s nim naucite hrat (drzat si protivnika od tela, spomalovat ho, strielat) a mate paradneho peta, tak sme fakt silný.
ale inak aj Hunter je super. Velmi ma to za prve bavilo a za druhe, ked sa s nim naucite hrat (drzat si protivnika od tela, spomalovat ho, strielat) a mate paradneho peta, tak sme fakt silný.
v tomto ti budem konkurovat PRIEST JE NAHOWNO! to si pametajte a za priesta ani neskusajte hrat, podla mna to BCcko priestov strasne doje***, milion logickych dvovodov ktore sa mi nechce pisat lebo som ich pisal strasne vela kratinkognitto napísal:PRIEST !
moja Erlis bola schopna zlozit elitu o 2 lvl vysie !
StormThunder 70 priest (epix lal!) of Dragonmaw!
yy ja tiez iba belfa xDSepiroth napísal:nic v zlom, ale na tomto leveli davam s Paladinom elitky o 4 lvl vyssie.
seal of crusader -> judgement + consecration = smrtiace kombo. s dobre zvolenými talentmi perfektný class. samozrejme blood elf, za alika by som nikdy nehral....
inak som za locka, ak si chcete zahrať tak warr, ale levelovať warra? /salute vsetkym 70 warrom bo aby vas dal mob rovnakeho lvlu a sam to sa nerobi:D do 30tky je warr corpse run...
ale niesuDiablo napísal:Storm Keeper hravas na ofiku ci free?lebo na ofiku by mali byt vsetci seberovny,akurat sa chystam prejst na ofik
EDIT:mali ste pravu,warlock je DOST dobry,teraz som s nim skilloval a dal ma zatial len priest
hram na ofiku kamo