ja osm regol dnes
SE W200i - REPRODUKTORY ZDARMA
-
imanerikli
Amateur
SE W200i - REPRODUKTORY ZDARMA
som si kupil tento MT a tam som mal letak ze ked sa regnem tam a tam tak mi poslu repraciky (myslim ze MPS -750
) co si o tom myslite je to os*anie? lebo moj kamos sa regol pred 3 tyzdnami a repraky este asni necitil
ja osm regol dnes
ja osm regol dnes
kamos vravel, ze ked bola Nokia 3200 aktualna (predavala sa), tak sa dalo z nejakej stranky objednat tu srandu na vyrabanie papierikov pod kryt, samozrejme, ze zadara, no bolo potrebne napisat imei telefonu alebo cosi take (nejake cislo)... aj mu to doslo 
//jumper to som vsak nepopieral, ja len tvrdim, ze sa to dalo zadara objednat
//jumper to som vsak nepopieral, ja len tvrdim, ze sa to dalo zadara objednat
len taka info ked sa predaval ten telefon tak ten rezac kritou bol ako sucastsmejo napísal:kamos vravel, ze ked bola Nokia 3200 aktualna (predavala sa), tak sa dalo z nejakej stranky objednat tu srandu na vyrabanie papierikov pod kryt, samozrejme, ze zadara, no bolo potrebne napisat imei telefonu alebo cosi take (nejake cislo)... aj mu to doslo
tie repraky davaju len k w200-kam do vycerpania zasob .. samozrejme su kompatibilne s viacerimi druhmi
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
nejakymarko
Addict
Ked uz som tu taq nebudem zakladat novu temu tatze:
mam telefon w810i a chcem si kupit tie repraciky mps-70. Hlasitost je znacne lepsia? A ako je to s kvalitou? Lebo o rade w810i a k750i a pod. je zname ze hraju velmi ticho z klasickeho repraciku co je v mobile. Takze je to citelne zlepsenie?
Dikes za rady
mam telefon w810i a chcem si kupit tie repraciky mps-70. Hlasitost je znacne lepsia? A ako je to s kvalitou? Lebo o rade w810i a k750i a pod. je zname ze hraju velmi ticho z klasickeho repraciku co je v mobile. Takze je to citelne zlepsenie?
Dikes za rady
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Takze . kazdy hovori ze hraju perfektne :
Ja osm ich prvy krat uvidel tie bednicky su velke asi ako display a myslel som ze jezis take prd co to dokaze . kamaat to zapojil . a ja ze to ako dokazalo. fakt to nevizera ze to dokaze ale dokaze to hrat dobre . aj to basuje dobre . aj hlasno to hra . jednoducho neni dovod aby si si to nekupil ak mas rad hudbu a rad ju pocuvas . vrelo odporucam
Ja osm ich prvy krat uvidel tie bednicky su velke asi ako display a myslel som ze jezis take prd co to dokaze . kamaat to zapojil . a ja ze to ako dokazalo. fakt to nevizera ze to dokaze ale dokaze to hrat dobre . aj to basuje dobre . aj hlasno to hra . jednoducho neni dovod aby si si to nekupil ak mas rad hudbu a rad ju pocuvas . vrelo odporucam
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no, tak ak ma rad hudbu tak by som ju urcite nekazil niecom takym ako tymito reprakmi,.. samozrejme ak sa inak neda, budiz, ale doma na tom pocuvat muziku,...Jacoolbo napísal:Takze . kazdy hovori ze hraju perfektne :
-
imanerikli
Amateur
verreaux napísal:Nahod tu stanku prosim ta, lebo kamos mi nedavno pisal ze mu dosli zadara nejake repraciky a aj kope ostatnych jeho kamosov. Vraj im to jeden z nich objednal tak neviem
Kód: Vybrať všetko
http://sonyericsson.com/strereonjn ale som pocul ze to IMEI cislo je velmi dolezite a ze by sa nemalo prezentovat
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
imanerikli
Amateur
ano tak som dal aj ja a vida!!! dnes rano niekto zazvonil a bol to postarverreaux napísal:Skus dat medzi cislicami medzeru. Nie 04001, ale 040 01. Mozno pomoze.
a priniesol mi repraky
http://s166.photobucket.com/albums/u95/ ... 130003.jpg
http://s166.photobucket.com/albums/u95/ ... 130002.jpg
http://s166.photobucket.com/albums/u95/ ... 130001.jpg
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
imanerikli
Amateur