Warcraft The Movie!!!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Warcraft The Movie!!!

Príspevok od používateľa VINNIE »

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

.....ale v dohľadnej dobe, vo filmovom priemysle tak do 3-5 rokov, by mal vzniknúť celovečerný film
No myslím že tešiť sa je dosť unáhlené.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mohlo to kopirovat pribeh prvej vojny... Medivh, Gul"dan, iotvorenie port8lu...viem si to predstavit s celkom kvalitnými bitkami, psychopatickými postavami, intrigy v pozadi orkskej hordy a ich manipulátorov by boli fajn, ked k tomu pridáme "skrytý štátny prevrat" a všetko to, čo tam bolo, tak stačí schopný režisér, čo z toho nespraví další gýčový "komix-like movie" ako spiderman, hulk a pod., a vznikne dobrý hodnotný celovečerák...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ak to niekedy vyjde, tak to bude kopirovat WoW...
http://warcraft.moviechronicles.com/
takze sa netesim vobec, tento projekt alebo jemu podobne boli oznamene uz X krat a X krat boli zrusene...takze pisu sice aj na stranke ze je to vo vyvoji, aj imdb spomina 2008 ale ja nie som taky optimista...Legendary maju na praci snubnejsie projekty, ako napriklad Dark Knight alebo Clash of the Titans, co su prosimpekne 1000X vacsie trhaky ako toto...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

seth82 napísal:ak to niekedy vyjde, tak to bude kopirovat WoW...
http://warcraft.moviechronicles.com/
takze sa netesim vobec, tento projekt alebo jemu podobne boli oznamene uz X krat a X krat boli zrusene...takze pisu sice aj na stranke ze je to vo vyvoji, aj imdb spomina 2008 ale ja nie som taky optimista...Legendary maju na praci snubnejsie projekty, ako napriklad Dark Knight alebo Clash of the Titans, co su prosimpekne 1000X vacsie trhaky ako toto...
pre teba mozno :wink:
ale ked ide o WoW tak vsetko je lepsi trhak
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:pre teba mozno :wink:
ale ked ide o WoW tak vsetko je lepsi trhak
nemyslim ze len pre mna..myslim, ze Batmana pozna kazdy (Dark Knight) a Suboj Titanov ani nehovoriac...to su zarucene trhaky, po takych studia a producenti pasu...je to zarucena zlata bana...ale WoW? Film pre uzavretu komunitu, ktora ho sice bude zboznovat, ale nezaplati ho...a investorom ide hlavne o to...Myslim, ze to mozu dat rovno Uwe Bollovi...ten to uvedie do spravnej miery...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

tak ak podla teba Warcraft neni trhak tak sorry, ja len, ze deti v Japonsku zomieraju od vysilenia, lebo cely cas drvia wow. a ich rodicia ich nechaju, pretoze drvia tiez. a preco si myslis ze su amici tucny a hlupi? lebo zeru a piju coca colu za kompom, kym hraju wow! nemci, francuzi, anglicania to iste. Stredna europa sa pripaja.
Warcraft pozna kazdy, uz v sit-comoch su nan narazky, cela cast south parku bola o wowku.
Nic v zlom, ale podla mna je Warcraft skutocne ZARUCENY trhak. stacilo by natocit 20 minutove video priamo z hry, a len tie deti co by sa konecne odtrhli od kompov a sli na to do kina, by ti zarobili slusný balík. Ak to este aj fakt kvalitne spracuju, daju do toho pribeh lasky (klasický trojuholník, ako v kazdom druhom filme, vratane LOTRa, v tomto pripade Arthas, Jana Proudmoore a Kael'thas-bola o tom zmienka aj vo W3),+tie veci co som uz pisal, paradne bitky ako v panovi prstenov-prosto to ma velký potenciál, len ho treba vyuzit.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Arthas, Jana Proudmoore a Kael'thas
vazne? kedy kde? ako?

rozmyslam ze si znova zahram w3 kampane hh :)

ale je pravda ze mne ja proste ZERIEM blizzardacke pribehy.. :oops: :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mno ved uvidime...hadam sa toho dozijem, ale aj tak si myslim, ze to nebude nic extra...este ziaden film podla hry nebol velmi uspesny a myslim, ze moznosti na to bolo pozehnane vela...Ale v jednej veci som si isty uplne - nikdy tento film nedosiahne uspesnosti napriklad spominaneho Batmana...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

neviem, ale vsetkych Batmanov by som hodil do jedneho vreca s inymi komixovými blbostami typu Spiderman, Superman a spol. mozno amici ich zeru ale ako filmy su to IMHO o nicom.
Vsetko zalezi od toho, ako sa Warcraftu chytí režisér. Ak z toho prosto urobi klasickú slabú omáčaku, ako to maju v pripade filmov, ktore maju uspech vopred zaručený (jeden priklad za všetky-ako hnusne dokašlali Harryho Pottera.:) ) zvyknú, tak to bude dosť o ničom. Celkom by som tam privital režiséra LOTRA, ten by to podľa mňa dokázal... :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

tiez sa pripajam s nadejou a ocakavanim, iked ja by som dal vacsi potencial sfilmovaniu prvemu vpadu plamennej legie, teda to o com bola knizna trilogia, stoho by sa dal spravit naozajstny trhak, ako uz bolo spomenute bitky ktore uspokoja aj najvacsich megalomanov, ak by sa to poriadne spracovalo prilakalo by to aj tych co o WoW a W3:FT ani nepoculi stacilo by tomu spravit dobru reklamu v ktorej by sa prehanali hordy demonov, zaroven by sa dal dostatocny priestor intrigam v radach nocnych elfov, dracej letky a rozkolom medzi rasamy a vsetkym by sa tiahol jemny pribeh lasky milostneho trojuholnika Tyrande x Ilidan x Malfurion a jedine co by tomu stalo v ceste by bol pripad ze by sa decka(teda aj keby sme pocitali so spracovanim na najvyssej urovni, by furt ostali najvacsim prinoscom penazi) nedokazali odtrhnut od samotneho WoW
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Fall napísal:tiez sa pripajam s nadejou a ocakavanim, iked ja by som dal vacsi potencial sfilmovaniu prvemu vpadu plamennej legie, teda to o com bola knizna trilogia, stoho by sa dal spravit naozajstny trhak, ako uz bolo spomenute bitky ktore uspokoja aj najvacsich megalomanov, ak by sa to poriadne spracovalo prilakalo by to aj tych co o WoW a W3:FT ani nepoculi stacilo by tomu spravit dobru reklamu v ktorej by sa prehanali hordy demonov, zaroven by sa dal dostatocny priestor intrigam v radach nocnych elfov, dracej letky a rozkolom medzi rasamy a vsetkym by sa tiahol jemny pribeh lasky milostneho trojuholnika Tyrande x Ilidan x Malfurion a jedine co by tomu stalo v ceste by bol pripad ze by sa decka(teda aj keby sme pocitali so spracovanim na najvyssej urovni, by furt ostali najvacsim prinoscom penazi) nedokazali odtrhnut od samotneho WoW
hmm, dracia letka, vzbura vysokých elfov, sargeras, toto všetko spadá do obdobia pred prvou vojnou... ale tiež si to tam celkom viem predstaviť.
Prosto to má potenciál, len nám zostáva veriť, že bude využitý.
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

no iste je ze do 1 casti (ak to ma byt aspon an urovni LOTR-A) sa to nevojde....
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

pokojne by sa to dalo rozdelit na viac, nez len 3 casti. ja by som uvital pribeh prvej vojny a toho, co tomu bezprostredne predchadzalo (Medivh, Gul'dan, otvorenie portálu) a tie udalosti, ako boj so Sargerasom, by boli spomenuté ako spomienky, alebo rozprávanie o histórii, daky kratsí monológ Medivha na zaciatku celeho filmu...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Mne sa pacila Sepirothova poznamka o tom ako sa deti odtrhnu od compov :D
Ale inak je to podla mna napad dost velky a aj z marketingoveho hladiska dobry tah. Len si predstavte se o tom rozprava uz polka planety a ked si to pozrie dalsia, mne z toho vychadzaju len potencialny zakaznici pre Blizzard. Ja osobne i ked wow nemam rad by som si to siel pozriet...
Napísať odpoveď