by si sa divil ake tyky dokaze taka hypnoza liecit ... videl som to ... a vela ludi to praktikuje je to proste alternativa a myslim si ovela lepsia a zdravsia ako keby ta doktor dopoval nejakymi praskami na spanie aby si tvrdo spal ....
nechodím sem každý deň takže možno odpoved na moju odpoveď už nenájdem, ale viem že aj mne sa niekedy stane že keď zaspávam tak ma strašne trhne aj 5x za noc, a pýtal som sa na to jednej mojej učiteľky (PaedDr) a povedala že to za to ma trhá pretože nemám dostatok tekutín, pre svaly abo jak..tak skús vypiť vždy nejakú vodu pred spánkom nvm možno to pravda anie je ale podľa mňa je
Mohlo by na tom byt nieco pravdy, bo ked zaspaveme sme akysi dehydrovani no neviem vyskusam a ked nie voda tak aspon placebo.. akurat ze sa vrati az po lete
mne sa stava nieco podobne tiez uz dlhsiu dobu,ci spim sama alebo s niekym, bud ma trhne celou alebo rukou a tak, vzdy sa na to zobudim, ale väscinou je to ak sa mi nieco sniva.
nie vobec....s jedla to neebude pred spanim nejem....a vecer uz vobec takze nieco ine...ja by som skor povedala ze to bude vyvolane neakym snom alebo cim...
Anjeliček napísal:nie vobec....s jedla to neebude pred spanim nejem....a vecer uz vobec takze nieco ine...ja by som skor povedala ze to bude vyvolane neakym snom alebo cim...
A čo tak dych inej osoby na svojom tele ? poprípade nejaký jej pomalý pohyb po vašom tele ?
ja mam zas iny problem.. moja frajerka pri men nemoze zaspat.. ja v pohode ale ona dakedy si musi inde lahnut. alebo uz ket spi a ja si lahnem k nej tak je to tiez v pohode.. proste to nechapem ale je vedecky dokazane ze kym muz spi pri zene tak ma ovela lepsi spanok a u zien naopak
mi-chau ja ked jem pred spanim syry, tak potom mam divne sny. Ale kedze si jedlo vylucil, nemoze to byt tym ze mas s niekym nevyrovnane ucty a trocha ta to trapy, alebo chces nieco niekomu povedat a stale na to hladas odvahu? Chapes, psychika robi vela.
Mna mikaa stale. Proste ked spim len pol hodinku aj vtedy ma vraj 3x poriadne mikne.. Vravi mi to kazdy.. proste ma trhne, mikne.. niekedy vraj uplne totalne ze vystrem ruky a volnym padom padnu k telu.. fu, cize ta chapem.. ale nic sa s tym asi neda robit.. asi len priviazat povrazmi
pHysIQ napísal:nemoze to byt tym ze mas s niekym nevyrovnane ucty a trocha ta to trapy, alebo chces nieco niekomu povedat a stale na to hladas odvahu? Chapes, psychika robi vela.
no ak si lihas uz s obavami ze cakas kedy ta to mykne, doslova cakas na to tak sa nedivim. tym sa to vsetko znasobuje ...
inak trha ta v spanku alebo kym zaspavas.
mi-chau napísal:Ale to len ked spim s nou doslaka kde je problem !
Je to jasné nervové vypätie - pokiaľ sa Ti to stáva iba s ňou. Nemáš nejaký podvedomý strach, alebo nepríjemný pocit keď zaspávaš, alebo predtým? Pokiaľ je to spôsobené vážne jej prítomnosťou a chceš pri nej spávať naďalej, tak vážne vyhľadaj odbornú pomoc, iba neviem, či neurológia, alebo psychiartia