Najjednoduchsi a najrychlejsi sposob dopravy do Trnavy???
Najjednoduchsi a najrychlejsi sposob dopravy do Trnavy???
Kto ste z Trnavy alebo tam casto chodite viete povedat otom ako sa tam dostat z Kosic mozno za nejaku normalnu cenu a ci je lepsi vlak, autobus alebo skratka vsetko okolo toho. Totiz idem tam po monitor a planujem obchod vybavit tak za maximalne 2 hodiny a idem naspat. THX 
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Košice - Trnava : R 602 Čingov odchod 6:18, príchod 11:58 cena 492 Skk.
Si študent, takže 50% zľava.
Trnava - Košice : R 609 Spišan odchod 14:12, príchod 19:52 cena 492 Skk.
Si študent takže zľava.
Spolu ťa to vyjde za pietikilko, autobus rýchlejší nebude.
Inak skús stop, or pešobus.
Bus tam ide o 8:00, si tam o 14:00, takže ak by si šiel busom rátaj s príchodom domov neskoro v noci.
Si študent takže zľava.
Bus tam ide o 8:00, si tam o 14:00, takže ak by si šiel busom rátaj s príchodom domov neskoro v noci.
no neviem ci mam narok na zlavu, pokial viem tak musis mat kartu ZSSK a do skoly chodit vlakom tak asi len vtedy...aspon co ja ak idem dakde vlakom tak stale mi dali len plny listokerytrocyt napísal:Košice - Trnava : R 602 Čingov odchod 6:18, príchod 11:58 cena 492 Skk.
Si študent takže zľava.
Autobus možno lacnejší, ale aj menej pohodlnejší, pomalší.. a ktovie ešte aké zastávky musí robiť vodič (oddych podľa zákona). Pokiaľ pre Teba nie je finančný problém vyššie spomínaný vlakový spoj, určite ho ber, nie je nič lepšie a pohodlnejšie. Akurát škoda, že IC v Trnave nestoja, to by si mal ešte lepšie.
Samozrejme nie je nad autom, ale pokiaľ nemáš možnosť....
Samozrejme nie je nad autom, ale pokiaľ nemáš možnosť....
-
erytrocyt
VIP
Od 1.marca 2007 je cestovanie na železnici pre študentov bez rozdielu so zľavou 50%.Sheep napísal:no neviem ci mam narok na zlavu, pokial viem tak musis mat kartu ZSSK a do skoly chodit vlakom tak asi len vtedy...aspon co ja ak idem dakde vlakom tak stale mi dali len plny listok
Musíš si ale vybaviť preukážku ZSSK, to znamená fotka, potvrdenie o návšeteve školy a nejaké drobné za vydanie.
Ak máš ISIC, nepotrebuješ nič vybavovať. Kúpiš spiatočný študentský lístok do Trnavy a ideš za 50% sumu.
Jedným slovom - trupíkSheep napísal:...aspon co ja ak idem dakde vlakom tak stale mi dali len plny listok
-
kukiak
Addict
http://www.slovakrail.sk/index.php?id=ziaci-a-studentierytrocyt napísal:Lol, ukáž mi kde si toto čítal
Táto zľava sa poskytuje počas školského roka žiakom a študentom najdlhšie do dovŕšenia 26. roku veku alebo maximálne do získania vysokoškolského vzdelania druhého stupňa.
Mozes ist aj cez prazdniny... avsak potrebujes nejaky papier od skoly, ze toho a toho dna sa musis dostavit do skoly,alebo ze cestujes do skoly za nejakym ucelom...Uz sa nam to parkrat stalo,ale pohodka, nemali sme potvrdenie a nechali nas tak... mozno aj preto,ze skola bola 25km od nas...kukiak napísal:http://www.slovakrail.sk/index.php?id=ziaci-a-studenti
Táto zľava sa poskytuje počas školského roka žiakom a študentom najdlhšie do dovŕšenia 26. roku veku alebo maximálne do získania vysokoškolského vzdelania druhého stupňa.
Plati to, ak mas ISIC a aktivovanu dobu do 30.8 pre zeleznicnu prepravu