Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

peknu sestru? nevidis cez slzy od smiechu? :lol:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

no to je slovenska hiphopova degenerovana a mentalne retardovana mladez... priamy dosledok pocuvania toho čika Rytmusa...
15 rokov a jej zivot je hiphop... nie ze by sa radsej sustredila na skolu, ale ona si vyebreme hip hop... hmmm.... pekne nasrane
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

najviac nasere ze ona vobec nieje jediny exemplar ... proste to cele speje do sraciek .. ked mi len nahodou napadne ze toto je buducnost, tak mala ta buducnost radsej skoncit na zaclone :-( ... je to nehorazne .. o hudbe nic nevie, ale povie ze nieco je lepsie a nieco horsie ... :-P ... to sa mi paci .. inak ze je hiphaphoperka 2 roky .. ty kokoooos sak ta ma inak nasrane v hlave :-P .. ze od dvanastich ? :-P ... zomieram nad sprostostou jej rodicou ... mat ja take decko blbe tak ho rezem den - noc ... :-D :-D ...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

TERAZ SA normalne hambim :oops:
ide mi o to ze ked niekto na HH nadava tak nas hodi do jedneho vreca aj stouto dajou :(
OMG preco sa HH nedeli na dve polky na normalnych a je***.... :)
(lebo poroz nie na deti a starych - bo som uz videl aj 18r chalanov co sa hraju na kapo de tuty a kazdy tyzden sa ma pyta ze ci je novy rytmus...takze tak... )

+ k teme :

inak co tam poti ze rytmusovi chce dat sveter ? :lol:
lol uz to vidim rytmus ju spomenie v nejakom tracku dobre na nu napicuje ako on vie a caja sa rozpadne , rozreve a o tyzden v music -one bude daja ako 14r pianistka :D
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

myslim, ze toto postihnute decko perfektne vystihuje moj avatar :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Do pi*i, som videl ten talent z Oravy. Byt Rytmom jej zaje*em taky diss, ze na ulicu nepojde. Kvoli takymto idiotom trpi hip-hop.

Pocuva uz viac, ako 2 roky. Boha!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nuz mate to tazke hiphoperi ...taketo deti robia osvetu potom to mate fakt tazke ..nerozmyslali ste robit cistky od takychto individui? :twisted:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

R1k1nko napísal:TERAZ SA normalne hambim :oops:
ide mi o to ze ked niekto na HH nadava tak nas hodi do jedneho vreca aj stouto dajou :(
OMG preco sa HH nedeli na dve polky na normalnych a je***.... :)
(lebo poroz nie na deti a starych - bo som uz videl aj 18r chalanov co sa hraju na kapo de tuty a kazdy tyzden sa ma pyta ze ci je novy rytmus...takze tak... )

+ k teme :

inak co tam poti ze rytmusovi chce dat sveter ? :lol:
lol uz to vidim rytmus ju spomenie v nejakom tracku dobre na nu napicuje ako on vie a caja sa rozpadne , rozreve a o tyzden v music -one bude daja ako 14r pianistka :D
no ona sa to deli na tie dve skupiny piati krat to hovorim : pozeri a skutocny..

heh pi*a chcela velmi rapovat.. rytmus po cem nech ti dam hip hop sveter trapnucke moja.. no alebo rytmus ju poje**** do rici a bude hovorit jake ma promo .D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

p4ra napísal:Do pi*i, som videl ten talent z Oravy. Byt Rytmom jej zaje*em taky diss, ze na ulicu nepojde. Kvoli takymto idiotom trpi hip-hop.

potom sa vsetky deti urazia a rytmus nebude mat komu rapovat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Haha. Myslim si, ze ten si vzdy najde niekoho, komu treba nalozit. :hehe:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

za 2 roky nebudes vedet kto je to
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hojko napísal:Nova elita z Oravy:
Ako ked chlapec sa hra na repera je to podla mna smiesne, ale ked 14 rocne dievca sa zacne porovnavat s hentym ciganom tak to je uz do placu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:za 2 roky nebudes vedet kto je to
Uhm, uz su tu nejaky piatok a ja o nich viem dlho. Pochybujem, ze oni sa len tak vytratia.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

ty vies vsetko
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

p4ra napísal:Do pi*i, som videl ten talent z Oravy. Byt Rytmom jej zaje*em taky diss, ze na ulicu nepojde. Kvoli takymto idiotom trpi hip-hop.

para upokoj sa onic nejde :) kazdopadne jedno z navtipnejsich videi mesiaca :D a ajtak si myslim ze hiphop je taky rozsireny hlavne kvoli tejto vekovej kategorii "fanusikov" :mafia:

/2 para- to je pravda ale podlamna najvacsie percento 12-15 rocnych deciek su hiphoperi - a ti robia najvacsiu hanbu hiphopu :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lamor, to iste sa da povedat o rozsirenosti inych hudobnych stylov. :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

trizzo napísal:mozambicky....ten je husty....
povec dajaku pesnicku alebo mozambickeho rapera , chcel by som si vypocut :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dalsi velmi duchaplny text, najma refren je totalny zabijak - Miky Mora (a keby len on) - Po..po
Kto môže zato, že tu máme toľko ko*otov? Kto môže zato, že tu máme toľko ko*otov?

(Miky Mora)
Poje*aný po-po, poviem ti len toto, si zelený ko*ot, a celé je to o tom, si prišiel z východu, uniformu bereš ako východu, máš komplexy, že máš malú jahodu, tak dojdi za nami s pi*ovinami, že vraj sme díleri, tebou dlho hladaní, komfidenti s radarmi, v uniformách zasrani, boli bití mamami, tak sa stali poldami, každý vie, že ty a tvoja partia, je na Slovensku tá najväčšia mafia, za tým všetkým stoja pobožní demokrati, vieru v boha pripomeniem, keď ťa panda zmláti, zakomplexovaní homosexuáli v zelenom, zaduste sa kolegovým semenom, kým sa hráte s majorovým vemenom, ja preženiem vám guľku, vaším bravčovým kolenom.

Po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po-po, po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po, po-po-po-po, Poje*aný policajti, po-po-po, po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po.

(Agresor Lotor)
Je*eš sa tam, kam sám nepatríš, myslíš si, že nás zastavíš, že nám plány prekažíš, lenže v tejto veci, jeden za všetkých, za jedného všetci, na ulici, jednooký Agresor je moje meno, nenávisť je jasná, najradšej by som ti naje*al dve na temeno, no ešte radšej ti vypálim celé tvoje poje*ané pleno, zato, že sa k ľuďom správaš vyje*ano bezohľadno, vadno, kladno, spadneš určite raz na nos, skrzku psychopatického charakteru, v ktorom oje*y už nezaberú, pridal si sa k nesprávnemu smeru, myšlienky, ktoré ovládajú tvoju hlavu chorú, nepoznajú pravú mieru, činy zachádzajú do hardkóru, poškodeným spôsobujú zo života moru, tá vymyká sa spod kontroli, odkedy si sa systematicky namotal, ste sa zase naje*ali, aby zadom presadili, latku nadsadili, pritom účel svedčí prostriedok vždy použili, navzájom sa nezradili, brutalitu podporili, dôkazy dôrazne zatajili, na obhajobu zavádzanie využili, takto neraz zneužili svoje odznaky, modré, zelené a černé obleky, putá, pištole a pelendreky, hlavy, ktoré čekujú všetky podozrivé fleky.

Po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po-po, po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po, po-po-po-po, Poje*aný policajti, po-po-po, po-po-po-po Poje*aný policajti, po-po.

(Moloch Vlavo)
Poje*aný poštáry, toto je krik, posledný mieri pouličnik, som i nový Petržalky polunik, nech všetky šile zchaluje bermundský trojuholník, ste ako kulo, čo čukel vykuruje na trávnik, až na výnimky každý z vás je akosi v pi*i, preto Mora, Agresor, Moloch ukazujú čin, že neni správny každý váš počin, u ľudí nie ste obľúbení jak u vás organizovaný zločín, ešte nekončím, na hlasivky pritlačím, svojim hlučným textom označím, z témy neodbočím, keď do bandy vkročím, stretávam, že ste k mladým neohladuplný, vídavam, že všetci sú pre vás nafetovaní, rozmýšlam, či ste boli na pi*u vychovaní, v útlom veku šikanovaní, keď ste k mladým moc vyje*aný, drogy, drogy, obchody, sa nikdy nezastaví, prepady, lúpeže, lúpeže, organizovanie sa samé nastaví, to vedia všetky hlavy, opisuje text a ruku, hlavy, "To reálna pravda, ne finta, sranda, že najväčší mafián na Slovensku je...", chytajte jeho a politikov, ich hádžte, lakomých ničomníkov, normálnych ľudí nechajte žiť, inak pre nich budete ako osraná riť, to nejde skryť, poje*anosť bandou, nejde oči otvoriť.

Kto môže za to, že tu máme toľko ko*otov, ktorý majú radosť, keď sa ľudia trasú hrôzou.

Toto je pre vás prekvapenie, toto je od nás nasadenie, poje*aný po-policajti, Miky Mora, jedno agresívne oko, Moloch Vlavo, Grimi produkcia, oblízali ste vajcá, vyje*ané ku*vy špinavé policajné, svine hnusné vyje*ané, vy svine lačné, svine, svine, osem z desať vás je ku*va vyje*aná, aj keď je chlap.
a tomu dementnemu imbecilovi s iq iducim do minus nekonecna co mi dal k- s komentarom ze hned v prvom riadku mam chybu prajem aby ho rakovina chytila odspoda...a nech mi ju ukaze a verim tomu ze toto nie je prva k- od neho pre mna..aspon sa podpis poulicny umelec
Prílohy
poporefren.mp3
Miky Mora - Po..Po refrén
(781.76 KiB) 251 stiahnutí
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

loool mikiho nocna mora inak ruluje :-) ... OMG som sa smaaaal sak to je taka infantilna basnicka ze to az pekne neni a dal tomu smrnc drsnymi slovami .. :-) ... a ta myslienka OMG .. sucxxx ..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

priam skvely text...takych ako on a jemu podobnych treba zavriet priamo do Ilavy, pripadne nech na nich stat zbytocne nemina peniaze a nech ich posle do gulagov tazit uran alebo co....no naco su taketo individua osozne spolocnosti???cudujem sa, ze niekto vobec moze nieco take pocuvat alebo nebodaj nieco (vyvarujem sa radsej povedat ''niekoho") take mat za svoj idol, vzor...
Napísať odpoveď