Ako zarobit PRACHY?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako zarobit PRACHY?

Príspevok od používateľa Masaker »

caute... mam taky púroblem ... potrebujem prachy...
idem mat 16 rokov a manualna praca nnieje problem... ale nejak jej nejest... poradte vase tipy na zarobenie lowe...
dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V tvojom veku to budes mat tazke, na brigady sa treba hlasit aspon mesiac pred koncom skolskeho roku. Mozno dake roznasanie letakov alebo tvorba www stranok.
J.O.S.E
King
King

Re: Ako zarobit PRACHY?

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Masaker napísal:caute... mam taky púroblem ... potrebujem prachy...
idem mat 16 rokov a manualna praca nnieje problem... ale nejak jej nejest... poradte vase tipy na zarobenie lowe...
dik
Odkiaľ si?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked ides uz mat tych 16, tak by si sa po ceste mohol zastavit v nejakej agenture, ktora sprostredkuva pracu, tam by ti mohli nieco najst
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Eroticky videochat a mas 400 sk/hod, akurat ze asi nie s peknymi mladymi babami ale s uchylmi a starymi vrazdami..
ades napísal:ked ides uz mat tych 16, tak by si sa po ceste mohol zastavit v nejakej agenture, ktora sprostredkuva pracu, tam by ti mohli nieco najst
to by asi bol problem vzhladom k veku
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Počuj! niečo také ako študentský servis nemáš vo svojom meste? chod sa spýtať minule som bol s kamošom a nechal im svoj kontakt a ked niečo bude tak ho budú kontaktovať - a už ho asi 2-krát kontaktovali.

Skús sa spýtať v nejakých hypermarketoch možno majú voľne fleky - zárobok sice nič moc ale lepšie ako nič. Ja som sa bol pred prázdninami informovať ale žiaľ nepochodil som.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

som z ruzomberka... moc toho tu neni...
a este jeden vynosny job by som vedel... ale nie moc prijemny...
kradeze... to sa mi protivy...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Eroticky videochat a mas 400 sk/hod, akurat ze asi nie s peknymi mladymi babami ale s uchylmi a starymi vrazdami..to by asi bol problem vzhladom k veku
hahaha

toto je srandovny prispevok...by som sa asi hanbil...
take nieco ako kukla by tam nefungovalo? (len sa pytam... nieze by som to chcel robit)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pokial nemas znamosti, nic nezozenies... v tomto veku.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja mam 18 a tiez bol problem najst si nieco, asi to bude tym, ze som zacala hladat az zaciatkom jula :oops:. Skus pozret na nete, hoci tam toho vela nie je, aj ked sa zda, a vacsinou sa ti ani neozvu :roll:. Ja som cez net nasla www.quety.sk, kde vlastne ponukas parikom ruze, potrebuju praveze mladych ludi od 15 rokov, zaucia ta za dva dni, robis 5 hodin denne v lubovolne dni v tyzdni, ked si sikovny, tak ti to vynesie aj 90/hod, ale to musi byt fakt dobry iden :wink:, inac je to ovela menej.
Potom je najlepsie sa ist priamo spytat do obchodov, hypermarketov, vyrobni a pod, ci nepotrebuju pomocnu silu - upratovanie, vykladanie tovaru, triedenie...Ked prides osobne, je ovela vacsia sanca ako ked len napises nejaky mail.
Potom je dobre kontaktovat pracovnu agenturu v tvojom meste, tam su vsak tie prace (vacsina) az od 16 rokov, ak sa nemylim, zvacsa sa ani neozvu, popripade ti hodia pracu, ze dostanes 35/hod.
Uplne najidealnejsi pripad je, ked ti moze vybavit alebo dopomoct k praci nejaky znamy resp. nejaky kamarat, ktory tam uz pracuje. Vela stastia :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

V sestnanstich sa uz moze robit brigadne bez problemov (osobna skusenost) Jedine co vyzaduju je potvrdenie o navsteve skoly
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Masaker napísal: toto je srandovny prispevok...by som sa asi hanbil...
take nieco ako kukla by tam nefungovalo? (len sa pytam... nieze by som to chcel robit)
Inak, da sa robit take ze eroticky chat, kde si s dotycnym, v tvojom pripade asi s dotycnou :wink: len pises. Najprv len omacky a ked ju nahovoris, aby sla do tvojej "miestnosti", tak potom ti nabieha cash. Su tam presne pravidla, ale neviem, ci to nie je az od 18. Ale fakt neviem, osobnu skusenost nemam. :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ak len pisat tak to by sa dalo.... a ako mi zaplatia?.. .budu posielat na ucet?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

hmm vravis, ze si z RK...no tu je to naozaj bieda...tu prichadzaju do uvahy len tie ruze, popripade letaky or noviny....alebo nejaky job v besenovej...ale na to je uz neskoro...si sa mal skor spamatat ;)
buduci rok mozes skusit po znamosti vybavit aj SCP :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no ja studujem na hotelke v piestanoch a v kazdej restike prijimaju cez leto brigadnikov 50sk/hodina... +tringelt... ked robis nad 22,00 100sk/hod.
tak ale neviem ci by ta zobrali... ale do kuchyne asi hej :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Tomasko napísal:no ja studujem na hotelke v piestanoch a v kazdej restike prijimaju cez leto brigadnikov 50sk/hodina... +tringelt... ked robis nad 22,00 100sk/hod.
tak ale neviem ci by ta zobrali... ale do kuchyne asi hej :)
ked chces robit casnika, tak niekde pozaduju aj casnicky kurz. a ked chces robit v kuchyni, tak musis mat od lekara potvrdenie, ze nie si bacilonosic. btw v noci sa robi najlepsie. kamarat robi takto a nestazuje sa. za noc otoci kludne liter na tringeltoch. i ked je pravda, ze je rozdiel, ked je v noci hudba a vela ludi a ked je to solidna restika ;)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:hmm vravis, ze si z RK...no tu je to naozaj bieda...tu prichadzaju do uvahy len tie ruze, popripade letaky or noviny....alebo nejaky job v besenovej...ale na to je uz neskoro...si sa mal skor spamatat ;)
buduci rok mozes skusit po znamosti vybavit aj SCP :)
poznam jedneho t-packa co bere aj 14 rocne deti akoze na stavbu... a dava im 50sk/hod.. a deti dokopy nic nerobia iba sa pozeraju ako kkti....
len mi treba za nim skocit... neviem ci este bere... lebo sa mu tam nasackovalo deti hrba... uvidim
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Masaker napísal:poznam jedneho t-packa co bere aj 14 rocne deti akoze na stavbu...
to nejako po znamosti?...lebo inak nechapem co z toho ma :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Masaker napísal:hahaha

toto je srandovny prispevok...by som sa asi hanbil...
co ja viem? mi prisla ta ponuka na mail.. o kuklach ani slovo :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Legalne môžete pracovať až od 18 rokov a to na 4hod./deň a 80hod./mes. a len po nejakú čiastku. Ak to prekročíte budete z toho odvádzať daň štátu.

Samozrejme druhá vec je ak 16 ročnewho chalana zamestná napr. tatkov kamarát niekde na stavbe svojho domu a každy večer mu dá do ruky 500 sk bez zmluvy a bez všetkého.
Napísať odpoveď