Problém s mechanikami

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Problém s mechanikami

Príspevok od používateľa alfonz »

Ahoj.

Minule som si všimol, že mi z 'Tento počítač' zmizli všetky mechaniky, aj virtuálne. Virtuálne sa nedajú obnoviť ani vytvoriť. Skúšal som to cez Alcohol aj cez Deamon Tools a nepomohlo to. Keď napíšem do MS-DOSu E: (čo je jedna zo štyroch mechaník), vypíše mi 'The system cannot find the drive specified', čiže akoby mechanika nebola pripojená. Prosím, ako to mám urobiť aby mi bralo mechaniky? Díkes :)
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mne sa stalo to iste... odinstaluj alcohol aj daemon tools a daj restart, malo by to pomoct.
a keby nahodou nie, tak ak mas zapnuty system restore, tak si obnov system do starsieho datumu (predtym, nez sa problem vyskytol) a je to.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Díky moc. Síce nepomohlo, ale aj tak dík.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

A do vetdy mechaniky fungovali bez problemov? Mohol by to byť nejaky virus alebo skodlivy software, ved 4 mecahniky by neodisli len tak naraz. Keby sa to nedalo nijako inak vyriesit odporucam nanovo nahodit windows.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Mne sa podobna zalezitost stala po odinstalovaní Nero 7.x, nepomohla ani obnova systemu. Taktiez to sposobuje odinstalovanie Easy CD DVD creator, co som mal moznost zistit :) Tu je par navodov, ktoré mozes vyskusat:
http://support.exe.sk/ff.asp?id=882 / tento by som urcite vyskusal aj ked si nic neodinstaloval, ak nepomoze kluc z registrov odstranis alebo si vopred zazalohuj terajsie cez REGEDIT /
http://support.exe.sk/ff.asp?id=877
Taktiez by bolo vhodne pozriet do Spravcu zariadenia, aky kod ti tam vypisuje.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Mne sa toto tiez stalo asi pred par mesiacmi.Mam 3 mechaniky a vsetky tri sa mi stratili.Casom niektora z nich sla ale len na chvilu.Potom som kupoval graficku kartu a novy zdroj(samozrejme nie koli tomu problemu :D ) a je po probleme.Asi ho vyriesil zdroj.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Díky všetkým. Funguje to, pomohlo to prečistenie registrov.
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikki »

mne nic nepomaha ... ja neveim aj som cistil reg aj vsetko ale nejde mi tho stale... PLESE HELP
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som mal takyto virus ze proste mi zakazal vsetky mechaniyk a ako nahle som niektoru povolil tak mi ju znova zakazal system ... proste windows no :(.Reinstall som ja dal
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikki »

ale ja som prave mimo domova ... takze reinstalo neprichadza do uvahy ... a aj ked sak to kolko bude problem znova vsetko instalovat ... :( .. inac nestacilo by REPAIR... ako na istalacnom cedecku WIN sa da dat Repair nestaci toto ????
Napísať odpoveď