mp3ka do 2500//pridane hlasovanie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

ktoru mam zobrat?

ber emgeton
5
63%
cosi,emgeton neber,creative je jednoznacne lepsi
2
25%
ina moznost napiste ,prispevok
1
13%

Celkom hlasov: 8

ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

mp3ka do 2500//pridane hlasovanie

Príspevok od používateľa ivoralik »

ahojte,,co by ste radili, najlepsie cena/vykon
ja som nasiel
http://www.mp3.sk/novinka-mp3-prehravac ... rers_id=13

nechcem nic s farbenym displejom,nemam s tym dobre skusenosti(mal som 3) a vkuse mi pukol displej
takze bez farebneho,,obrazky video nieje potreba
chcem proste nieco dobre na pocuvania,s cim nebudu problemy,a este nieco nechcem aby to bolo redukovane z3,5 na 2,5 s tym tiez nemam dobre skusenosti,,ten kablik sa tazko zhana a stoji zbytocne vela penazi,,takze nieco na klasicky jack 3,5mm

diki za odpovede

Edit:ako na to tak kukam,tak nieje nahodou aj ta redukovana cez ten kabel *CENSORED* :D
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

dobry vyber :P
Jack na sluchátka: 3.5 mm (1/8") stereo minijack :wink: alebo kukni aj creative zen nano plus , tam mas aj radio :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.sofos.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;5385
smejo
Addict
Addict

Re: mp3ka do 2500

Príspevok od používateľa smejo »

myslim, ze dobry vyber, osobne by som do toho siel
ivoralik
Star
Star

Matisek napísal:Jack na sluchátka: 3.5 mm (1/8") stereo minijack :wink: alebo kukni aj creative zen nano plus , tam mas aj radio :)

http://www.sofos.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;5385
ano lenze 2gigovy do 2500 nesplasim
smejo napísal:myslim, ze dobry vyber, osobne by som do toho siel
berem ho asi ak nik nepride s lepsou ponukou
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a co tak toto? :wink:

http://www.alza.sk/emgeton-e5cult-cerny-black-2gb-mp3-wma-wav-prehravac-dig-zazn-hodiny-budik-cz-menu-fm-tuner-usb2-0-d74908.htm
aj cerveny tam maju
ivoralik
Star
Star

Matisek napísal:a co tak toto? :wink:

http://www.alza.sk/emgeton-e5cult-cerny-black-2gb-mp3-wma-wav-prehravac-dig-zazn-hodiny-budik-cz-menu-fm-tuner-usb2-0-d74908.htm
aj cerveny tam maju
ň
v com je tak razantne lepsi od toho muvo? toho 2gb,,,mne tam netreba radio,
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to som len tak dal dalsiu moznost :wink: ale tak ma radio, ID3 tagy, vacsi display , dobre prislusenstvo , budik, hodiny , firmware , vydrz az 50 hod
ivoralik
Star
Star

tak ju vezmem ale asi len koli tej baterke,50 hodin kua to je mrte dlho,
ostatne,budik ,cas atd atd...ma netrapi,ja to mam na pocuvanie na nic ine ale kedze tam ta moja vydrzi 15hodin a tato 50 tak to je brutal rozdiel,,tu co som mal predtym vydrzala iba 5hod..tak tuto berem asi

edit:kua ale hentoto je na vymenitelne baterky, :( ja chcem na AAA
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale ide tam AA baterka narozdiel od MuVo kde ide AAA takze ten emgeton je vacsi , a zalezi ta vydrz asi aj od kvality baterky ale ked som ho mal ja tak ta v tom baleni co bola vydrzala tak nejak cez 40 hod , ale zas creative ma mozno lepsi zvuk ale to neviem ale kazdy ho tu chvali ten creative ci uz Zen alebo MuVo

EDIT: aj MuVo je na vymenitelne baterky :lol: akurat emgeton ma tie AA co su tie klasicke tie vacsie :wink:
ivoralik
Star
Star

Matisek napísal:ale ide tam AA baterka narozdiel od MuVo kde ide AAA takze ten emgeton je vacsi , a zalezi ta vydrz asi aj od kvality baterky ale ked som ho mal ja tak ta v tom baleni co bola vydrzala tak nejak cez 40 hod , ale zas creative ma mozno lepsi zvuk ale to neviem ale kazdy ho tu chvali ten creative ci uz Zen alebo MuVo

EDIT: aj MuVo je na vymenitelne baterky :lol: akurat emgeton ma tie AA co su tie klasicke tie vacsie :wink:
sory som lamka :D,,ja sa v tychto novych technologiach nevyznam ,ja som pocuval mp3ku co som si sam spravil este pred 40timi rokmi ale to som musel tocit kľukou aby to islo,,a mp3 boli v kvalite iba 16bit rate,,aa mp3ky som musel cez klepacik na maso robit z kazety,,,no a sa mi to pokazilo tak si chcem kupit nove,,ale nie sranda bokom
tak a nieje lepsie mat riadnu co nemusim do nej kupovat stale baterky? potom musim vela do bateriek investovat :( ale zas si ich mozem nakupit vela,,a nosit vo vrecku ked sa vybije
no nevime porozmyslam este: D
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

existuju aj nabijacie :wink: (aby si nemusel stale kupovat baterky , iba nabijes :lol: ) a ked sa ti uz vybije tak tie AA baterky predavaju asi v kazdom stanku :)
btw. ked zas nemas na baterky tak musis nosit nabijacku a musis najst zasuvku :D ale tak kazde z toho ma asi svoje vyhody a nevyhody
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Mozem doporucit Emgeton... parada :wink:
smejo
Addict
Addict

je lepsie mat player na baterky (ci uz AA alebo AAA, no AA bude hrat dlhsie), pretoze integrovane baterky zvyknu mat mensiu vydrz, ked si niekde totalne mimo civilizacie, tak sa nemusis zatazovat hladanim PC/zastrcky... kupis si nabijacie baterky a tie ti budu hrat mrte dlho, vybije sa - nabijes a fungujes dalej... ale aj obycajna alkalicka baterka dost vydrzi ;) [ no treba stale kupovat ]
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja mam Sony NW-E205 a vydrzi mi na jedno nabitie 50 hodin hrania :P.Ked sa anbija 3 minuty tak vydrzi na 3 hodiny hrania.Nestazujem sa na to ze je to integrovana baterka ...
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ja mam Sony NW-E205 a vydrzi mi na jedno nabitie 50 hodin hrania :P.Ked sa anbija 3 minuty tak vydrzi na 3 hodiny hrania.Nestazujem sa na to ze je to integrovana baterka ...
len na nom je nanic ze nema mass storage :wink: ale to uz asi idem mino temu
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ma mass storage ale fakt sme mimo temu :P
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mam ten muvo akurat že 1gigovy ked maš nejake otazky tak sem s nimy :D
smejo
Addict
Addict

vacsina znackovych prehravacov nepodporuje mass storage (teda podporuje, ale len ako flash disk na rozne data, pokial tam nakopcis songy, tak ich player nenajde)... ale sony su u mna tiez z tych lepsich playerov (ako aj emgeton, creative, iriver)
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:vacsina znackovych prehravacov nepodporuje mass storage (teda podporuje, ale len ako flash disk na rozne data, pokial tam nakopcis songy, tak ich player nenajde)... ale sony su u mna tiez z tych lepsich playerov (ako aj emgeton, creative, iriver)
ten emgeton podporuje , creative neviem ale myslim ze tiez :wink:
ivoralik
Star
Star

smejo napísal:je lepsie mat player na baterky (ci uz AA alebo AAA, no AA bude hrat dlhsie), pretoze integrovane baterky zvyknu mat mensiu vydrz, ked si niekde totalne mimo civilizacie, tak sa nemusis zatazovat hladanim PC/zastrcky... kupis si nabijacie baterky a tie ti budu hrat mrte dlho, vybije sa - nabijes a fungujes dalej... ale aj obycajna alkalicka baterka dost vydrzi ;) [ no treba stale kupovat ]
ale zase tie si mozem tiez nabit takze to mam v podstate jedno nabijacku na baterky doma mame,,,,
rozmyslam ze vezmem ten emgeton ale zas cena tam je rozdiel 800 korun a z alzy nemozem objednavat :? kedze nemam zalozenu firmu a platit este za UPS sa mi nechce
Napísať odpoveď