Ako zacat s programovanim
Ako zacat s programovanim
Noo tak ja by som mal zaujem zacat trochu s programovanim a chcem sa opytat ci su na nete (v Sk alebo CZ ) niejake tie navody , typy , a vsetko mozne ako zacat v ktorom programe je najlepsie robit atd.... niesom zas uplna lama ale ani velky odbornik takze kazdu vasu radu ci typ privitam
-
BeBe
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
mno programovanie nie je o tom, ze sa naucis prikazy a hotovo, smitec
potrebujes zvladnut zakladne veci, ako cykli, rekurzia, objektove programovanie....a na toto asi neni stranka (teda aspon ja nepoznam)
ako start vsak odporucam PASCAL: kazdy na to nadava, ale je ovela lahsie zacat v pascale ako napr. v C. V tom pascale si ujasni tie zakladne veci, a potom si uz vyber jazyk aky chces (kazdy ma svoje + aj -)
potrebujes zvladnut zakladne veci, ako cykli, rekurzia, objektove programovanie....a na toto asi neni stranka (teda aspon ja nepoznam)
ako start vsak odporucam PASCAL: kazdy na to nadava, ale je ovela lahsie zacat v pascale ako napr. v C. V tom pascale si ujasni tie zakladne veci, a potom si uz vyber jazyk aky chces (kazdy ma svoje + aj -)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
dobra otazka .. tak ani sam neviemfruxo napísal:Prv by bolo dobre vediet co myslis pod pojmom programovanie ? co by si chcel spravit ?...
ci to je zlozite ???