Wi-Fi internet
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Wi-Fi internet
nazdar...mam taku otazku...kupil som novy notebook Asus...mam v nom Wi-Fi modem...ked chcem mat na tom notebooku Wi-Fi internet co mam dokupit?Wi-Fi kartu alebo antenu?lebo kamarat mi hovoril ze kartu a dalsi zase ze mi staci antena...pls poradte nerozumiem sa do toho...diky
-
BeBe
Light Expert
wifi siet moze byt chranena rozne, nie len sifrovanim a heslom. napr moze mat zozam MAC adries (fyzicka adresa dvojho modemu), ktore sa mozu pripojit a zvysok odmietne.
taze zisti kto vlasti/adminuje tuto siet a dohodni sa s nim nech ta pusti
napr. u mna na skole si musel ist za chlapikom, ktory ti na zaklade tvojho ISICu (id studenta) vytvoril certifikat, bez kt. si sa nemohol prihlasit
P.S.: prave som skoncil kurz, kde sme si ukazali ako vsetky tieto opatrenia obist
. ale to musis odchytavat pakety a sledovat co v nich je, a ked to zabezpecenie (sifrovanie + mac adresy) nakoniec prelomis tak sa mozes prihlasit (nam to trvalo nieco okolo 1 minuty
)
taze zisti kto vlasti/adminuje tuto siet a dohodni sa s nim nech ta pusti
napr. u mna na skole si musel ist za chlapikom, ktory ti na zaklade tvojho ISICu (id studenta) vytvoril certifikat, bez kt. si sa nemohol prihlasit
P.S.: prave som skoncil kurz, kde sme si ukazali ako vsetky tieto opatrenia obist
-
Traktorista
Guru
To si robil pod akym OS?Podarilo sa ti prelomit WEP?Ja by som potreboval poradit ako na to...Si idem supnut LINUX,tam je to vraj v poho.Ak by niekto vedel poradit bol by som velmi vdacny.Teraz som na nezabezpecenej sieti,ale je tu strasne low signal,musim sediet v kupelke ,lebo len tam ho chytim-zacne prsat,abo ani nemusi a hocikedy vypadava-velmi castoBeBe napísal: P.S.: prave som skoncil kurz, kde sme si ukazali ako vsetky tieto opatrenia obist. ale to musis odchytavat pakety a sledovat co v nich je, a ked to zabezpecenie (sifrovanie + mac adresy) nakoniec prelomis tak sa mozes prihlasit (nam to trvalo nieco okolo 1 minuty
)
-
hojko
Site Admin
dudo02: Pozri sem: http://www.google.com/search?hl=sk&q=wep+cracker&lr=