Psychowalkman
Psychowalkman
Ma tu niekto skusenosti s psychowalkmanom?Prosim o radu iba ak to mate uz vyskusane. Diky
-
ledenaster
Medium Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Podla mojho nazoru je to cisto placebo efekt.
A vsimnite si tie ceny.
A vsimnite si tie ceny.
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Psychowalkman mam doma a co mam odskusane tak efekt to urcite ma ale je to aj na baze vnutorneho podvedomia napr ja som skusal jeden program "studijny" ze pustit pred ucenim a malo by ta to lepsie naladit na ucenie aby si sa lepsie sustredil a koncentroval... ked som sa potom ucil tak citil som daky efekt neviem ho presne opisat ale bol tam mozno ma budete mat dakto za blazna ale je to tak a je to aj dost osobitne naprikald anglictina alebo taketo na mna moc na prvykrat nezabrali ale tam je to zas o tom ze to treba viacej krat opakovat sak ked maj aj sedenia s tym tak ti par krat pustia to iste aby sa ti to utvrdilo a az potom idu s tebou na dalsiu lekciu alebo tak...Mas tam vela druhov programov na rozne veci zavisi od druhu pristroja a od toho sa odvija aj cena...
Napriklad co ot mal pozicane kamarat a jeho baba a dali si daky relaxacny program tak on tvrdil ze sa ocital jak keby uplne inde kde bol s mimozemstanmi a ta jeho baba ze sla jak keby po ceste okolo srdca.... Takze to je fakt individualne a mozno to ma aj daco spolocne s predstavivostou cloveka ako ju ma rozvinutu...
Napriklad co ot mal pozicane kamarat a jeho baba a dali si daky relaxacny program tak on tvrdil ze sa ocital jak keby uplne inde kde bol s mimozemstanmi a ta jeho baba ze sla jak keby po ceste okolo srdca.... Takze to je fakt individualne a mozno to ma aj daco spolocne s predstavivostou cloveka ako ju ma rozvinutu...
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tam ide o jeden zakladny bod, ktory funguje aj v realnom zivote. Ten predavajuci nas nato specialne upozornoval ze ked si pustis daco napr lekcia 1 cislovky tak si to potom treba pustit este aj na dalsi den + pridat k tomu aj daco nove(nie vela) na dalsi den si pustit zase cislovky + to co si si pustil vtedy + daco new a takto kazdy den pricom potom s postupom casu si to netreba opakovat od zaciatku ale posunut to dalej a to zo zaciatku si trebars len ocne zopakovat tj napr ak ams daku knihu angliny alebo tabulky tak si to pozriet v tom aby sa ti to v hlave utvrdilo lebo to urcite poznate aj zo skoly alebo poznali ste ze ked ste sa daco rychjlo nabyflili tak o dva dni ste z toho vedeli menej to preto lebo den nato jak ste sa to anbyflifli ste si to nezopakovali a to iste je aj pri tomto psychowalkmana, ten chalpik nam aj ukazoval rozne grafy a krivky ako to vyzera ked sa daco naucis na prvy den a ked si to neopakujes tak ze ako prudko ide krivka dola v nasledujuce dni. Sa mi zda ze to bolo dako takto. 1.den dajme tomu 100% 2.den (bez opakovania) 70% 3.den len dakych 50% a verte mi poznam to na vlastnej kozi zo skoly
ze to tak je.
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Psychowalkman
otvaram temu..chcel by som sa opytat ci to uz niekto skusil takyto system vyucby cudzieho jazyka...totizto dneska nevediet cudzi jazyk aktivne je velke minus..a zo zvedavosti sa pytam ci ma niekto stouto vecou skusenosti..dajake nove skusenosti?
ja to mam oma uz dost dlho na policke...raz sa musim donutit to vyskusat (pravidelne)
mam s tym skusenost ale iba na relaxaciu a pred spanim na uvolnenie a na tieto ucely to funguje dobre. Co sa ucenia tyka, tak to neviem posudit..