toto mohol byt moj 6 hodokvas v rade,keby to nehali na august idem na milion percent , navyse mam teraz niake povinnosti...
uplne to dosrali!
je*em im piccu , a uz sa tesim na pohodu do trencina
No takze co hovorite ako bolo ??mate niake foto aky boli KoRn ???hmm ale skoda uz pochybujem ze dakedy pridu na sk ked ich gitaristu zavreli do basy v piestanoch sice tam dlho npobudol zaplatil pokutu za roztrieskanu izbu a tak no nemal vela pit hh ale skoda uz asi nepridu
No korni vraj mali troje bicie a bicmana zo Slipknotu, takze masaker. Kamarat mi popisal ako bolo, nejak ma to nechytilo a za 1500,- na dva dni uz vobec nie.
aj ja som chcel ist, ale nakoniec vacsina z okolia co chcela ist tak to zrusila.. a predsalen 1500 (respektive 1000 na den) + cesta z KE do Piestan.. fuuh... velka palka..takze nic ..a nesiel som
t0m4s3 napísal:No korni vraj mali troje bicie a bicmana zo Slipknotu, takze masaker. Kamarat mi popisal ako bolo, nejak ma to nechytilo a za 1500,- na dva dni uz vobec nie.
No teraz toto europske turne hravaja z Joeym Jordisonom (slipknot) pretoze David ma pauzu a maju iba dvoju bicich takze tak
takze ja sa pripajam tiez uzivatel ja ako INDIGOcorp. a uzivatelka kafiatko moja laska ideme na milion percent co tak zriadit nejake uzemie pre hojko ? hh mozeme sa dohodnut ako sa vsetci spozname bereme aj nejaku malinu na zahriatie hh idem uz 4 krat dufam ze to bude zas take iste super ako doteraz uz sa tesim ludia inak kupoval som za 888 v januray kedze na rnb tour som nebol