takej srandy sa nedozijeme.......................DUFAMAiden napísal:no chlapi...balme kufre a letime na Mars![]()
akoze ak sa dozijem WW3 tak radsej nech skapem na infarkt ako by ma mal daky maly arab s kalachom nahanat a zvysovat si skill v CS
ale ak mam pravdu povedat tak dufam ze WW3 nikdy nebude...a ak bude tak mam pocit ze bude posledna...
terminatori a roboti buducnosti
-
El Bastardo
Light Star
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a co som pisal ani nie stranu predtym?skus is precitat cely topic az tak daco psiat a robit mudrehoqwerty-xyz napísal:heh,no a ty si myslis ze ked niekto urobi vrazedneho robota schopneho samostatne rozmyslat a zabijat ludi tak sa s tym amerika bude chvalit? nie,bude to schovane dakde pod zemou a bude sa pracovat na novych a lepsich modeloch a praskne to az pri nejakej nehode alebo pri vojne nejakej. Inac by sa okamzite ludia zacali burit a tie videjka co behaju po nete alebo na discovery su vsetko stare komercne hracky mimo ineho kto ma viac penazi na vyskum ako armada?
Tretia svetová určite bude a možno sa jej este aj dožijeme.Podla mna to nebude vojna medzi štátmi ale medzi vierami.Moslimovia verzus krestania.Neviem ci o tom viete ale najväčši moslimsky chrám stojí na mieste kde kedysi stál obrovský chrám nejakého apoštola alebo tak nejak.No a krestania maju v pláne tento moslimsky chrám zničit a znovu na jeho mieste vybudovat krestanský.A VTEDY SA OCITNEME V 3 SVETOVEJ VOJNE.A este nieco k tym raketám.Podla mna by nebol nikto taký hlúpy aby hned použil zbrane hromadného ničenia.Ved aj vítaz vo vojne by chcel na Zemi este žit a nechce aby sa zo Zeme stala neobývatelná planéta.Tým pádom by to bolo víťaztvo o ničom pretože by sa o vítaztve nikdy nikto nedozvedel. 
-
axxis
Addict
A na toto si kde prisiel?MGSnake napísal:Neviem ci o tom viete ale najväčši moslimsky chrám stojí na mieste kde kedysi stál obrovský chrám nejakého apoštola alebo tak nejak.No a krestania maju v pláne tento moslimsky chrám zničit a znovu na jeho mieste vybudovat krestanský.A VTEDY SA OCITNEME V 3 SVETOVEJ VOJNE.
-
axxis
Addict
Vyssi predstaveny krestanov sa vola papez. A ten rozhodne nic take nepodporuje a nechysta, alebo zeby sa z mierumilovnej cirkvi stali opat kriziaci, za ktorych sa cirkev tolkokrat ospravedlnila? Je to absolutny nonsens. Mozno nejaka divna sekta moze rehlasovat take pakoniny, ale krestanska cirkev urcite nikdy nic nebude riesit vojnovou cestou (napisal som NEBUDE RIESIT a nie NIKDY NIC NERIESILA-to len aby ste nechytali za slovka)MGSnake napísal:Videl som to aj v dokumente jednom kde hovoril nejaky vyšši predstavitel krestanov a hovoril že už majú aj základný kamen pre tento novy chrám ktorý pochádza z pôvodného chramu!Ale neviem či si na to trufnu.
Viem, ze Mekka ma nejake spojenie s krestanstvom podla vykladu biblie a koranu (zili tam Adam a Eva tusim, ale bolo to uz davno co mi to jeden moslim hovoril. takze ak niekto vie ako je to presne nech to sem hodi, rad si pamat osviezim). Ale nejaky padny vplyv na krestanov to urcite nema.
-
Enduro3333
Medium Professional
Človek teda krajina/národ použije zbrane hromadného ničenia iba pokail si bude istý/á že ma zase proti nim aj účiné protiopatrenia.....Zahraj si niekedy hru DEFCON graficky jednoducha ale povedzme že dost aj poučna ako ked proti sebe valčia krajiny zo zbranami hromadného ničeniaMGSnake napísal:Tretia svetová určite bude a možno sa jej este aj dožijeme..A este nieco k tym raketám.Podla mna by nebol nikto taký hlúpy aby hned použil zbrane hromadného ničenia.Ved aj vítaz vo vojne by chcel na Zemi este žit a nechce aby sa zo Zeme stala neobývatelná planéta.
-
PAIN
Light Professional
Iron Man Version 0.1a
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7351399.stm