repro Genius vs. Logitech

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
muffy69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

repro Genius vs. Logitech

Príspevok od používateľa muffy69 »

jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

S-200
Tu nie je o čom, už iba pre to, že je to konfigurácia 2+1 a nie 2.0. Ten subík síce nie je žiadny vybíják okien, ale na menší priestor postačí :wink:
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

No ja by som ti poradil trosku nasetrit a pozriet sa o triedu vyssie napr. Creative Inspire 2.1 T3100. Neviem ci si videl tie logitechy ale oni su az smiesne male. Ak by si ale bol limitovany financiami tak radsej zober 2.0 (aj ten Genius nevyzera najhorsie ale zazrak to urcite nebude).
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Som sice na logitech zatazeny, ale toto je z 2.1 repro ich najnizsia trieda takze tu nebudem tak jednoznacny :) .. ale v tejto nizkej triede mas prakticky jedno ci vyberies jedno alebo druhe.

U geniusov sa nemusis trapit s otazkou "kam so subwooferom" navyse tieto drevene bednicky hraju o poznanie lepsie ako ine plastove geniusy.

U Logitechov - to ze su zalostne male, by som az tak neriesil, male repro na vysky pripadne aj tie stredy pre nenarocne vyuzitie staci, zato basy to bude mat aj slusnejsie oproti geniusom.

Verdikt? Ak ti ide o pokial mozno co najvernejsi zvuk aj za cenu ze nebudes mat silne basy, ber Genius.. Ak ale chces na tom pocuvat techno a podobne kraviny, tak ta viacej uspokoja logitechy.
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

KoCi napísal: Verdikt? Ak ti ide o pokial mozno co najvernejsi zvuk aj za cenu ze nebudes mat silne basy, ber Genius.. Ak ale chces na tom pocuvat techno a podobne kraviny, tak ta viacej uspokoja logitechy.
Myslim ze to je pekne vystihnute az na to ze z tych logitechov ani tie basy nedostanes. Mal som na stole asi 2x vacsi sub ako je hento a bolo to fakt hrozne. Teraz mam sub asi 50x20x60 cm osadeny 20cm reprakom a ten tiez zacne obcas tak neprijemne "huhlat". To je uz ked jednoducho nestaci. A to v ziadnom pripade nepocuvam techno a podobne nezmysly.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prave mi tu hraju moje logitechy a do nicoho ineho by som nesiel ...
KoCi
Darca
Darca

Pedro - ok beriem, basmi sa to zrovna nazvat neda, ale logitechy aj s malymi subakmi trieskat dokazu.. :D

srnec - a s akymi logitechmi porovnavas? :) Keby som porovnaval ja so svojimi tak tiez volim logitech aj ked by tu uviedol tip top creative :) .. musis vyberat z toho co je na vyber ;)
SRneC
Addict
Addict

mam asi o nieco nizsiu radu 2+1
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7121234

som uplne spokojny ...za liter? no nekup to
KoCi
Darca
Darca

nizsia rada o polovicu lacnejsia nezvykne byvat :) X-230 su aj dvojpasmace, takze celkovo maju lepsi vykon v stredoch a vyskach (aj ked si myslim ze osadene su sirokopasmacmi) a subik je tiez o cosi vacsi, takze aj ten zvuk je inde ako u najnizsej rady S-200 :) .. neviem ci by vobec bolo fer zrovnavat priamo X-230 a S200.. To mas asi ako XP Home XP Starter :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

prave mi tu hraju moje creativy 5.1 a do nicoho ineho by som nesiel ...
SRneC
Addict
Addict

KoCi napísal:nizsia rada o polovicu lacnejsia nezvykne byvat :) X-230 su aj dvojpasmace, takze celkovo maju lepsi vykon v stredoch a vyskach (aj ked si myslim ze osadene su sirokopasmacmi) a subik je tiez o cosi vacsi, takze aj ten zvuk je inde ako u najnizsej rady S-200 :) .. neviem ci by vobec bolo fer zrovnavat priamo X-230 a S200.. To mas asi ako XP Home XP Starter :D
jaj ...tie s200 vyzerali tak drahsie ako moje :D
KoCi
Darca
Darca

Dieg0 odhliadnuc od faktu ze v teme sa prebera uplne ina trieda repro, tak len medzi nami trosku OT - logitech to s repro a zvukom celkovo vie lepsie v tych lepsich triedach, takze zrejme by si vedel ist aj do ineho :)
Napísať odpoveď