Auto
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
No dik a nieco v Presove sa nenajde
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: kuk
Duklianská 29, 080 01 PrešovHENRICH1571993 napísal:No dik a nieco v Presove sa nenajde
tel. (051) 748 09 51
tel/fax (051) 771 16 10, mobil (0905) 819 159
e-mail predaj automobilov [email protected]
e-mail predaj náhradných dielov [email protected]
e-mail [email protected]
http://www.ackauto.sk
vsetko by stryco Google
-
midnight_man
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
cital si ty vobec tuto temu? jedna sa o Suzuki Swift r 2003, najpravdepodobnejsia zavada je zablokovany imobilizer a to roztlacanie auta sme mu uz vysvetlili. auto nejde nastartovat, ani jednym klucom, skusal aj nahradnemidnight_man napísal:ak chces roztlacaj...a som zvedavy kto ti potom da dokopy tie ventily ktore tym rozmlatis..ked ti preskoci zub na rozvode....skus popisat tu zavadu blizise....info ake mas auto..rok vyrobi..a tak..napis blizsie a uricte to vyriesime aj bez servisu....kde za to zaplatis majlant
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
A ako ho tam mam dopravit??
Mozem ho s kamaratovym autom odtiahnut?? nepokazi sa tam nieco??
Mozem ho s kamaratovym autom odtiahnut?? nepokazi sa tam nieco??
-
Kibo
Hardcore addict
neviem ako daleko to mas, ale bude sa ti to zle tahat, nepojde ti servo, volant pojde neskutocne tazko, aj ked to nie je az tak velke auto a tazke, ale predsa, a po chvili ti vyfuci tlak z brzdovej sustavy, cize aj brzdit sa bude tazko, takze si treba zistit ci na to mate, nie je jednoduche tahat nepojazdne auto. pokazit by sa nemalo nic, pojdes na neutrali a budes si musiet pomahat aj s rucnou brzdou pri brzdeni, ziadne kopce by som neodporucal.
ja uz som tak roztrhal lano, to sme tahali pancierovu ladu nivu (bola o dost tazsia samozrejme, ale do nosnosti lana). pripadne zavolaj do servisu, co ti poradia, ci mas auto dopravit tam, alebo je mozny zazrak a spravia za tebou vyjazd s diagnostickou jednotkou
ja uz som tak roztrhal lano, to sme tahali pancierovu ladu nivu (bola o dost tazsia samozrejme, ale do nosnosti lana). pripadne zavolaj do servisu, co ti poradia, ci mas auto dopravit tam, alebo je mozny zazrak a spravia za tebou vyjazd s diagnostickou jednotkou
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Tak byvam v Gelnici do Presova necelych 50 km
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Nie ja radsej do Presova.
Ak nabijes bateriu, ako tak to naskoci? Ci vobec? Ak hej, na tvojom mieste by som si dal premerat alternator, ci dobija bateriu pocas chodu motora. Ak nie, najskor to bude skrat na vynuti alebo nieco take.
A cenu opravy tazko hadat, ked vlastne nevies, co chces opravit. Chce ti diagnostiku, ako Kibo napisal. Ta ti aspon ukaze, ktorym smerom sa uberat. Ci ide o zavadu mechanicku, alebo elektricku.
A cenu opravy tazko hadat, ked vlastne nevies, co chces opravit. Chce ti diagnostiku, ako Kibo napisal. Ta ti aspon ukaze, ktorym smerom sa uberat. Ci ide o zavadu mechanicku, alebo elektricku.
-
den333
Professional
no tie kopce pri folkmari poznam...nic prijemne na tahanie auta...erytrocyt napísal:Nezdá sa ti že do Košíc to máš s tým autom bližšie?
Aj keď je pravda, že Folkamarsky bude oriešok.
-
HENRICH1571993
Expert
Rano som prisiel do auta a vobec ani nekrutilo vobec nic akokeby vybita bateria dal som nabit a uz tocilo ale nenaskoci.kinjeril napísal:Ak nabijes bateriu, ako tak to naskoci? Ci vobec? Ak hej, na tvojom mieste by som si dal premerat alternator, ci dobija bateriu pocas chodu motora. Ak nie, najskor to bude skrat na vynuti alebo nieco take.
A blika ta kontrolka "auto so zamkom"
Mas pravdu ten folkmarsky kopec nic na tahanie auta radsej do Presova.
-
midnight_man
Guru
no to vravis strasne skoroHENRICH1571993 napísal:A blika ta kontrolka "auto so zamkom"
//// k tomu tahaniu auta...ja nemyslim ze by to bol az taky problem...sak je daky chlap...a to auto nema 3 tony...aj bez serva to ukeruje..a s tym brzdenim...myslim ze to zvladne a ked nie ma predsa rucnu..nevidim v tom problem..
este jedna otazka...to si len tak jedno rano prisiel a auto uz neslo? alebo sa stym nieco robilo?
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Ano jedno rano som prisiel a auto uz neslo.
A stym imobilizerom to som uz davno spomenul ze to tam blika
-
midnight_man
Guru
som si toasi nevsimol...tak je to jasne potom.jedine do servisu...inac to nevidimHENRICH1571993 napísal:Ano jedno rano som prisiel a auto uz neslo.
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Ved uz som objednany na stredu. Budem to tahat s kamaratom
-
midnight_man
Guru