k3ndr0s napísal:no idem sosat uvidim či sa oplatí. Vam sa to lubi ?
jasnacka.. za stiahnutie to urcite stalo
EDIT:
ked xcete kuknite si moje Ingame Video nahrate cez Fraps
tu je original video (teda skomprimovane zo 700mb).. ale kvalita obrazu a zvuku ta ista... je ovela krajsie ako to na youtube...
39mb.. ak xcete stiahnite si.. oplati sa... aspon mozete posudit ci hru tahat http://rapidshare.com/files/39121598/Dr ... s.rar.html
Pozrel som si video a zdalo sa mi, ze ked si bol v aute mohol si lubovolne otacat kamerou okolo auta, otacal si cez mys alebo klavesnicu?
Mne sa to podarilo nastavit len cez klavesnicu, ale chcel by som to tak ako to je v GTA SA
pouzivam crack od FLT a hra podivne aj na najnizsich detailoch strasne seka , pochybujem ze chyba je v mojom PC , ovladace su nove , Geforce 6600 GT , 1 GB ram , A64 4000+ , takze neviem co sa je*e
Zahral som si to, je to podla mna hrozne. Komu by sa to ale pacilo, mozeme sa dohodnut na zapozicani originalky a odpublikovani recenzie na tuto hru na portali www.gamebox.sk
ten ovladac co som postol funguje bezproblemov aj na Realtek ALC650,850 , proste ak mas nforce chipset tak by mal vzdy fungovat ak nie treba odskusat ale najviac sa vyskytuje Realtek cetifikovani AC97 (650,850 atd..)