Hi, skusal som tuto dosku ASUS M2A-VM z 690chipsetom a integrovanou grafikou,
po naistalovani vga a monitora mam vo win nastavaench 100hz a realne mi ide na 60hz hotovy ziaric....
to iste mi robila aj MSI doska s tym istym cipsetom...
ked tam dam pcie grafiku tak vsetko facha tak ako ma....
neviete co s tym sa da robit aby aj vga na doske davala 100hz
AMD690 a integrovane VGA
-
nordscan
Star
- Kontaktovať používateľa:
Len problem je v tom ze ten blby CCC od ATI mi da na vyber len 43 a 60HzRavenman napísal:jednoducho stiahni ovladace od vyrobcu na tu grafiku a vo vlastnostich nastav frekvenciu ktora zodpoveda monitoru , pripadne v tom softvery ktory sa ti nainstaluje s tymi ovladacmi k tej grafike , niekedy to vlastny softver prebere Windowsom a potom to nejde bezne iba cez dany soft od vyrobcu
prepacte, ze obnovujem pomerne staru diskusiu, ale myslim, ze tento cipset je dost zaujimavy, ja sam po nom siahnem, pretoze zatial mi ta grafika postaci a casom tam supnem nejake vyhodne delo...
Ale Battlefield2, DOOM3, HalfLife2, FarCry a ine graficky krasne hry rozbeha krasne a plynulo... (ak je dost RAMky v PC
) S najnovsimi hrami nemam skusenost, S.T.A.L.K.E.R uz na max uplne plynuly nebol, a brat masti teraz v kuse World Of Warcraft (samozrejme maximalne plynulo), takze viac neporadim...
Skus si pohladat na NETe testy grafik, kde je x700 (resp. x1250) a uvidis, nakolko Ti postaci... (ja som to velmi nehladal, cerpal som zatial len z recenzie v LEVELi a aka je silna x700, viem na vlastne oci, mne to nateraz postaci).
Odpoved na otazku: x1250, ktora je tu integrovana, je DALEKO VYKONNEJSIA nez FX5200, je to na hony... ja mam momentalne Radeon9550, ten je o dost vykonnejsi od FX5200, brat ma v notebooku x700, a ta je DALEKO lepsia od mojej 9550, a x1250 je prekopana x700 (zdroj casopis LEVEL), takze vysledok je, ze sa to snad vykonovo neda ani zrovnat... aj ked samozrejme na dnesne grafiky a naroky najnovsich hier sa uz velmi nechyta...Luky23 napísal:caf
Ja planujem kupit tu dosku a tak sa mozem spytat ci je ta doska dobra ?
a ta integrovana grafika je lepsia napr. nez GeForce 5200 FX ?
alebo ju len vyuzijem napr. vo win
Ale Battlefield2, DOOM3, HalfLife2, FarCry a ine graficky krasne hry rozbeha krasne a plynulo... (ak je dost RAMky v PC
Skus si pohladat na NETe testy grafik, kde je x700 (resp. x1250) a uvidis, nakolko Ti postaci... (ja som to velmi nehladal, cerpal som zatial len z recenzie v LEVELi a aka je silna x700, viem na vlastne oci, mne to nateraz postaci).