AMD690 a integrovane VGA

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

AMD690 a integrovane VGA

Príspevok od používateľa nordscan »

Hi, skusal som tuto dosku ASUS M2A-VM z 690chipsetom a integrovanou grafikou,

po naistalovani vga a monitora mam vo win nastavaench 100hz a realne mi ide na 60hz hotovy ziaric....

to iste mi robila aj MSI doska s tym istym cipsetom...

ked tam dam pcie grafiku tak vsetko facha tak ako ma....

neviete co s tym sa da robit aby aj vga na doske davala 100hz
Ravenman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ravenman »

jednoducho stiahni ovladace od vyrobcu na tu grafiku a vo vlastnostich nastav frekvenciu ktora zodpoveda monitoru , pripadne v tom softvery ktory sa ti nainstaluje s tymi ovladacmi k tej grafike , niekedy to vlastny softver prebere Windowsom a potom to nejde bezne iba cez dany soft od vyrobcu
Luky23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Luky23 »

caf
Ja planujem kupit tu dosku a tak sa mozem spytat ci je ta doska dobra ?
a ta integrovana grafika je lepsia napr. nez GeForce 5200 FX ?
alebo ju len vyuzijem napr. vo win
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

Ravenman napísal:jednoducho stiahni ovladace od vyrobcu na tu grafiku a vo vlastnostich nastav frekvenciu ktora zodpoveda monitoru , pripadne v tom softvery ktory sa ti nainstaluje s tymi ovladacmi k tej grafike , niekedy to vlastny softver prebere Windowsom a potom to nejde bezne iba cez dany soft od vyrobcu
Len problem je v tom ze ten blby CCC od ATI mi da na vyber len 43 a 60Hz
THeBaNDiT
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

prepacte, ze obnovujem pomerne staru diskusiu, ale myslim, ze tento cipset je dost zaujimavy, ja sam po nom siahnem, pretoze zatial mi ta grafika postaci a casom tam supnem nejake vyhodne delo...
Luky23 napísal:caf
Ja planujem kupit tu dosku a tak sa mozem spytat ci je ta doska dobra ?
a ta integrovana grafika je lepsia napr. nez GeForce 5200 FX ?
alebo ju len vyuzijem napr. vo win
Odpoved na otazku: x1250, ktora je tu integrovana, je DALEKO VYKONNEJSIA nez FX5200, je to na hony... ja mam momentalne Radeon9550, ten je o dost vykonnejsi od FX5200, brat ma v notebooku x700, a ta je DALEKO lepsia od mojej 9550, a x1250 je prekopana x700 (zdroj casopis LEVEL), takze vysledok je, ze sa to snad vykonovo neda ani zrovnat... aj ked samozrejme na dnesne grafiky a naroky najnovsich hier sa uz velmi nechyta...
Ale Battlefield2, DOOM3, HalfLife2, FarCry a ine graficky krasne hry rozbeha krasne a plynulo... (ak je dost RAMky v PC :wink: ) S najnovsimi hrami nemam skusenost, S.T.A.L.K.E.R uz na max uplne plynuly nebol, a brat masti teraz v kuse World Of Warcraft (samozrejme maximalne plynulo), takze viac neporadim...
Skus si pohladat na NETe testy grafik, kde je x700 (resp. x1250) a uvidis, nakolko Ti postaci... (ja som to velmi nehladal, cerpal som zatial len z recenzie v LEVELi a aka je silna x700, viem na vlastne oci, mne to nateraz postaci).
Napísať odpoveď