Pomoc s win VISTA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
HardiKrishna
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Pomoc s win VISTA

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Mam problem rozbehat zvukovku na viste, skusal som uz kade co , ale vzdy mi najde len 2 chanel . Na ovadaci zvukovky vsak je moznosti swap center a vtedy mi zacne "trubit" subwoofer .. ovladac zvukovky je sity na vistu. help!?
HardiKrishna
Light Star
Light Star

To vazne nikto ???
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vista a 5.1 vystup si celkom nerozumeju.. Toto trvalo aj Creative nez to akotak vyriesili s ovladacmi, a ak pouzivas integrac, tak sa skus pozriet na strankach vyrobcu integrovaneho zvukoveho chipu, ci uz ma schopnejsie ovladace pre vistu.. ak nie, tak bud si este pockas, alebo pojdes do nejakej novsej neintegrovanej. Zatial najlepsie je podporovana X-Fi, ale uznavam ze pre bezneho konzumenta to nie je zrovna lacna volba.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Riesenie ...::: Nainstaluj si Xp alebo nieco ine ako vistu ::::.... Kedy vsetci pochopite ze vista je totalne na NIČ .... :x Cakam na vase K-
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Joxxo pouzivam vistu uz dobre 4 mesiace ako primarny system. Zatial bez problemov. Zo zaciatku bol zvuk nedorieseny nedostatok, ale creative to akotak dali dokopy. Ono zalezi aj od konfiguracie a podobne. Takze ak ma niekto slabsiu/starsiu masinu, tak ano je nanic. Nehovorim ze XP by mi nestacilo, na vistu som presiel len kvoli tomu ze som ju dostal za super cenu.. Jediny vaznejsi problem bol, ze CS3 od Adobe nepodporovala x64 verziu tak som musel preinstalovat na x86.. a odvtedy to slape jak hodinky :) Nevybavujem si v pamati ziaden vynuteny reset, alebo pad. Ale asi dost zalezi aj od konfiguracie PC ako som uz uviedol a tiez od toho kto aky SW zvykne pouzivat.
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Joxxo napísal:Riesenie ...::: Nainstaluj si Xp alebo nieco ine ako vistu ::::.... Kedy vsetci pochopite ze vista je totalne na NIČ .... :x Cakam na vase K-
Bratu , neviem ako tam u Vas vo Svidniku , ale ja vyrastam uz od commodore 64 cez 286 a 386, 486dx4+5 pentium mmx, athlon-thunderbird, az po dnesny thurion a ked som prvy krat slehol win 3.11 som si povedal hm , zaujimave , ale nikto si nemyslel, ze to nejako super prerazi.Potom 95-ka celkom usla , 98 uplny shit az 98SE sa dalo , prislo millenium , potom NT a dalo , a napokon XP , co ti budem pisat ,na tu dobu najvacsie smetie co si si vedel predstavit , padalo , neslo , ovladace chybali , presiel asi rok a uz sa o nicom inom nehovorilo len ako "waw" XP,apon u beznych uzivatelov , vacsina odbornej verejnosti vsak ostala na 2000NTckach , alebo LINUXE. Takze uz po tolkych skusenostiach s predsudkami , testujem sam a .. PS: samozrejme ,ze mam nainstalovane obe aj XP a aj Vistu. TAKZE PLS K VECI RADSEJ , mudrosti a domienky mi nepomozu.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ja som mal tento isty problem vsetko slapalo jak hodinky aj grafika a vsetko zapojim 5.1 hraju iba 2repro hladal som ovladace na vistu nic som nenansiel a tak som dal vistu do faku... vista ma vela nedostatkou podla mna a na xp ide vsetko. Ono pitam sa sam seba co je na viste co potrebujem co xp nema? Asi nic..
HardiKrishna
Light Star
Light Star

jumper napísal:ja som mal tento isty problem vsetko slapalo jak hodinky aj grafika a vsetko zapojim 5.1 hraju iba 2repro hladal som ovladace na vistu nic som nenansiel a tak som dal vistu do faku... vista ma vela nedostatkou podla mna a na xp ide vsetko. Ono pitam sa sam seba co je na viste co potrebujem co xp nema? Asi nic..
Ta ista otazka sa dala polozit aj v pripade 98SE a XP , lenze a odpoved je jasna, v sucasnosti ti nic nenanuti vistu , ale pokial mas grafiku DX10 a aspon 2 GB RAM , tak uz chces mat sem tam aj prostredie tomu zodpovedajuce, a aj ked existuju themy aj na XP , niektore som sam skusal a bol som nad mieru spokojny, nikdy to nebude ono. Ale ako som uz vravel je to vyvoj , a urcite ku predu len to potrebuje cas a ludi ktorý testovanim vychytaju chyby.. aby sme tak o 5 rokov mohli spokojnostou srsit a basnit o Viste...
PS: nerobim lobing pre Microsoft, len chcem odstranit problem :D
Napísať odpoveď