taky problem sa naskytol.. uz asi pol roka mam tunel v uchu a stale mi to dost hnisa a vobec sa to nechce zahojit.. nevie niekto co s tym ? aky pripravok je dobry na zahojenie ? dakujemm prosim vyjadrujte sa k veci a ziadne ze mam si to dat dole a podobne somariny..
no nemyslim zeby som mal..je to chirurgicka ocel..
EDIT: akoze ta minusova karma od (mastermind) to bolo dost odveci..a to ze si mi presunul temu no neviem ci to nebolo lepsie v POMOC.no ale ako myslis ty sa v tom urcite vyznas lepsie..
chlape pol roka ti hnisa ucho a ty neuvazujes o tom ze si to das prec?
jaaaj pockaj tunel to jediera ...to si nemozes dat von ...tak to mas fest v riti skus toho doktora cim skor sak ti moze zacat ucho odumierat!
chlape sorry ale ty si pako tak pises ze si si to zvacsil sam a teraz sa cudujes, ze s tym mas problemy? aby som pravdu povedal, tak sa ti ani nedivim, ze sa ti nieco take stalo...
ades napísal:chlape sorry ale ty si pako tak pises ze si si to zvacsil sam a teraz sa cudujes, ze s tym mas problemy? aby som pravdu povedal, tak sa ti ani nedivim, ze sa ti nieco take stalo...
tak poznam ludi co to robili sami a v pohode to maju vobec im to nehnisa..
elpopel napísal:Nj kazdemu 3-timu se nic nestane a ty si byl bohuzel 2-hy ... jedine reseni je nemocnice
ehm no to mi je rada co uz len v nemocnici by mi stym zrobili ved mi ten hnis nestrieka ako jasne nieco by mi stym uz urobili ale tak kvoli takej ... ist do nemocnice tak neviem neviem..
k-u-l-i napísal:ehm no to mi je rada co uz len v nemocnici by mi stym zrobili ved mi ten hnis nestrieka ako jasne nieco by mi stym uz urobili ale tak kvoli takej ... ist do nemocnice tak neviem neviem..
pomozu ti daju ti neake kvapky,mast alebo ti neako odporucia aj napriek tomu ze si si to robil sam..... chod chod cim skor k doktorke
byvala cajocka tam riesi piercingy a je velmi dobra. Mas tam od nej odsek aj o starostlivosti tak na to hod pohlad...
btw sam si babrat do ucha a rozsirovat si to nobol asi naj napad
ale to aspon budes vediet pre buduce
Kamoske mala podobny problem, ale po piercingu, lenze dali jej k tomu nejaku vodicku, ci co to bolo a tou si to musela stale cisiti. Lenze ked si si to zvacsoval sam, tak kasli na to, ci je to blbe alebo nie a chod radsej k lekarovi. Pochvalit ta nepochvali, ale ani ta nevyhodi a pomoze ti.