Nepríčetnosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

cs delete, je z neho rovnaky IQ- syndrom ako z istych hudbonych stylov...

by si neveril o kolko kludnejsi zivot mam teraz ked nehram tu hru ktorej modely vyzeraju jak rozliate vodove farby :D
Sheep
Addict
Addict

Re: Nepríčetnosť

Príspevok od používateľa Sheep »

Bushido napísal:Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
jednu dlhu dobu som sa pravidelne vyskytoval v jednom internet cafe a taky hraci ako ty boli na dennom poriadku, porozbiane monitory klavesnice, mysky, dokopane pocitace, si myslim skutocne ze bud prestan hrat alebo sa daj liecit pretoze pre takuto vec neexistuje pochopenie. :!:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

SRneC napísal:ja sa pamatam ked som mal 12 alebo 13 rokov hral som hitmana a moje maximum bolo ze som zakrical "do riti" dosla mama a ze vypinaj to ...tak som vychladol hned .. kvoli hre sa takto dusovat? co spravis clovece vo vaznejsich situaciach?
Moje maximum zavislosti na PC hrach bolo sediet pri nej asi tak 8 hodin, lenze islo o mierumilovnu hru, takze to bolo bez nasledkov, az na tie bolesti chrbta a pod, lenze to som mala tiez asi 12 - 13 a prestalo ma to bavit, pretoze ta hra je nerealne, nic cloveku nedava, ale prisli sme na to sami a boli sme deti. Lenze ked on uz bude mat 19, tak neviem, asi by si mal sam donutit prestat hrat. :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

bolek napísal:...pretoze ta hra je nerealne, nic cloveku nedava...
ja by som povedal, ze sa mylis ;)...mne hra, aj napriek tomu ze je nerealna, dava hlavne oddych...pri hrani sa zrelaxujem a zabavim a zdaleka to neberiem tak ako Bushido...to je podla mna trochu moc...vo mne to vrie ked nejde ICQ :D...myslim, ze uz to tu bolo spomenute
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

erytrocyt napísal:Odinštaluj CS 1.6, do počítača nalej vodu a konečne choď von s kamarátmi.
co ja ti viem ze clovek kvoli tomu musi hned byt zavisly od kompu.skor je to v povahe cloveka ze byva nervozny ak sa mu nedari.treba skusit nejaky duchovne cvicenia,meditacie abo navstivit kurz sebaovladania
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No pred pár rokmi, keď som pri pc strávil skoro celý voľný čas tiež som mal podobné stavy...Síce si to nič neodnieslo, ale už k tomu veľa nechýbalo...Odkedy pc hrám venujem oveľa menej času, už ma nejaký neúspech v hre moc rozhádzať nedokáže.Tak asi to bude v tom.Prestaň toľko hrať a vybehni von.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:ja by som povedal, ze sa mylis ;)...mne hra, aj napriek tomu ze je nerealna, dava hlavne oddych...pri hrani sa zrelaxujem a zabavim a zdaleka to neberiem tak ako Bushido...to je podla mna trochu moc...vo mne to vrie ked nejde ICQ :D...myslim, ze uz to tu bolo spomenute
Pokial je to v medziach, moze to byt forma relaxu, ved pre mnohych aj je, ale ked to uz prekroci hranice...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

bolek napísal:Pokial je to v medziach, moze to byt forma relaxu, ved pre mnohych aj je, ale ked to uz prekroci hranice...
Neviem je to uvolnenie vo mne hranie CoD vzdy prinieslo vybitie zlosti ktoru som nahromadil na tu ci inu osobu no nikdy by som nepovedal ze som bol oddychnuty skor naopak . Aj napriek tomu ze som hral CoD pomaly profesionalne [do zaclenenia do oficialnej ligy mi trebalo verziu 1.3 ] som bol casto von lenze kedze som musel niekde ten cas uberat tak som zredukoval ucenie ...fakt ....vsetci tu fakticky radime to iste ...nic ti to neprianasa iba berie tak to vymaz .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na CS nie je nic absolutne nic ktore by malo formou relaxu (mozno jumping)... cele cs je o dvihani si tlaku a hladiny adrenalinu...
Sheep
Addict
Addict

bolek napísal:Moje maximum zavislosti na PC hrach bolo sediet pri nej asi tak 8 hodin, lenze islo o mierumilovnu hru, takze to bolo bez nasledkov, az na tie bolesti chrbta a pod, lenze to som mala tiez asi 12 - 13 a prestalo ma to bavit, pretoze ta hra je nerealne, nic cloveku nedava, ale prisli sme na to sami a boli sme deti. Lenze ked on uz bude mat 19, tak neviem, asi by si mal sam donutit prestat hrat. :roll:
mylis sa az prilis, ver ze virtualny svet je daleko dokonalejsi a lepsi ako realita, ale to ty asi nepochopis, a len velmi malo ludi na slovensku to pochopi taktiez, ked si spomeniem na sladke casy ked som sedel 15-18 hodin denne pri kompe nikdy nebudem lutovat...stalo to zato a prevazne to boli hry :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:mylis sa az prilis, ver ze virtualny svet je daleko dokonalejsi a lepsi ako realita, ale to ty asi nepochopis, a len velmi malo ludi na slovensku to pochopi taktiez, ked si spomeniem na sladke casy ked som sedel 15-18 hodin denne pri kompe nikdy nebudem lutovat...stalo to zato a prevazne to boli hry :wink:
Ved ja viem, ze je dokonalejsi a lepsi ako realita a o to ide, ze to realita nie je. A podla mna je zbytocne zit v niecom/pre nieco/ kvoli niecomu, co neexituje. Na jednej strane, kym je ten unik mimo realitu v norme, tak preco nie, ale v tomto pripade to, podla mna, prekrocilo uz tieto hranice.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ber to z tej lepsej stranky... bud rad, ze neprogramujes :D ja si idem vlasy vytrhat pri tom :D
k teme: drtim CS asi uz dobrych 5 rokov a nikdy som podobny problem nemal. ked sa mi nedarilo, tak som to vypol a siel precitat maily napriklad. ked sa mi scasti nedarilo, tak som si pocas smrti (pred respawnom) spravil jest, pit, siel na wc a potom ma to vobec neptrapilo. fakt je to zbytocne. hra je pre relax. btw vela z vas tu pise, ze hra=zabava :) no napiste mi par hier pri ktorych sa naozaj smejete. bo takych je velmi malo
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja len dodám, že obetovať čas sa oplatí len niektorým hrám, pravým umeleckým dielam.
Menovite u mňa:
Far Cry, Gothic series, The Sims 2 aj, ale to v určitej miere aj moja vlastná kreativita a možnosť pre ňu, potom momentálne mám požičaného Riddicka, videl som film, tak viem o čo ide, neskutočne dobre spravená hra, Half-Life 2 sa mi tiež celkom lúbil a aj STALKER, len škoda že sa mi nechce mu venovať čas.

Do niektorých hier vložili autori naozaj kúsok seba a stojí za to si ich zahrať.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:co ja ti viem ze clovek kvoli tomu musi hned byt zavisly od kompu.skor je to v povahe cloveka ze byva nervozny ak sa mu nedari.treba skusit nejaky duchovne cvicenia,meditacie abo navstivit kurz sebaovladania
podla mna ked stresove situacie nezvlada (ako napr zabitie v pc hre :roll: ) mal by sa vyhynat zdroju problemov..
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

turtlak69 napísal:ber to z tej lepsej stranky... bud rad, ze neprogramujes :D ja si idem vlasy vytrhat pri tom :D
k teme: drtim CS asi uz dobrych 5 rokov a nikdy som podobny problem nemal. ked sa mi nedarilo, tak som to vypol a siel precitat maily napriklad. ked sa mi scasti nedarilo, tak som si pocas smrti (pred respawnom) spravil jest, pit, siel na wc a potom ma to vobec neptrapilo. fakt je to zbytocne. hra je pre relax. btw vela z vas tu pise, ze hra=zabava :) no napiste mi par hier pri ktorych sa naozaj smejete. bo takych je velmi malo
ked som lezal na zemi medzi styrma mrtvymi telami axisov s namierenou sniperkou, strielal som jedneho kamosa po druhom a trvalo to asi hodinu, rehotal som sa ako divý. :D (COD1) to bolo niekedy medzi polnocou a stvrtou rano na LAn party. A vcera som z brutalnej nudy znova po rokoch zapol CSko, pripojil sa na daky server....mnozstvo ludi vobec nevie pouzivat AKcko, a taky nadherny HS cez pol mapy jednym vystrelom vie vycarit usmev na tvari. Je to cele o tom, ze sa koli hre neondiem a beriem ju skutocne pre zabavu, su mi smiesni ti trtkovia, co sa ondia s clanmi a cojaviem cim, ja som to zapol z nudy aby som sa aspon trocha zabavil. Play for fun.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ti smiesni trtkovia co hraju pre klany hh .....no vies sepiroth ...nasiel som hracov ktory hrali uzasne cod a zakladali klany kde boli nabory bo 20 hracov a na post snipera vybrali len jedneho tak si vies predstavit ich kvalitu ?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ved hej, nevravim, ze su to zlý hráči. lenže čo máš z toho? iba vravím, že keď hrám, tak len pre srandu. a to odporúčam aj tipkovi čo rozmlátil myš koli nervom z CSka. :)
Sheep
Addict
Addict

bolek napísal:Ved ja viem, ze je dokonalejsi a lepsi ako realita a o to ide, ze to realita nie je. A podla mna je zbytocne zit v niecom/pre nieco/ kvoli niecomu, co neexituje. Na jednej strane, kym je ten unik mimo realitu v norme, tak preco nie, ale v tomto pripade to, podla mna, prekrocilo uz tieto hranice.
on existuje ale niekedy si to mozno vykladas ze "neexistuje" v hmotnej podobe, branu do virtualneho sveta otvara tvoj pocitac

velmi vela ludi si vyklada to, ze co sa nachadza v pocitacoch vlastne neexistuje, ono to existuje ale v zrozumitelnej podobe je to mozne len na monitore vidiet
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sepiroth napísal:ked som lezal na zemi medzi styrma mrtvymi telami axisov s namierenou sniperkou, strielal som jedneho kamosa po druhom a trvalo to asi hodinu, rehotal som sa ako divý. :D (COD1) to bolo niekedy medzi polnocou a stvrtou rano na LAn party. A vcera som z brutalnej nudy znova po rokoch zapol CSko, pripojil sa na daky server....mnozstvo ludi vobec nevie pouzivat AKcko, a taky nadherny HS cez pol mapy jednym vystrelom vie vycarit usmev na tvari. Je to cele o tom, ze sa koli hre neondiem a beriem ju skutocne pre zabavu, su mi smiesni ti trtkovia, co sa ondia s clanmi a cojaviem cim, ja som to zapol z nudy aby som sa aspon trocha zabavil. Play for fun.
no ano, ked su lan party, tak je to ine. ja osobne sa nejako extra nezabavam pri hrani CS. jedine tak ked uz je nejaky ten DM a gun game mode :D vtedy sa celkom da. beriem to ako relax. na lan party nechodim a asi ani nebudem. nemam ani s kym a doteraz mi to moc nechybalo. no a brat moj NB (asi 100 kilovy desktop) tiez nie je prekticke :D taku naozaj zabavnu hru co poznam, tak to je warsow. ale jedine ked to hram s jednym kamosom, ktory si mysli, ze je neviditelny a nevidim kam zdrhol :D vtedy sa idem popukat od smiechu, ale inak takych hier neni vela :(
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

preco podla mna sa da pri csku bohovsky zabavit ked hrame s kamaratom militiu on je C a T a kamarat sa pliži aby som ho nepočul a ja ho niekde zbadam tak sa pližim za nim minule ma tak tri minuty hladal a ja som bol vlastne cely čas za nim :lol: alebo HL2 deathmach ked s kamratom s gravity gunom po sebe hadžeme čo pride pod ruku :D
Napísať odpoveď