V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Digital napísal:Nechutnými ? :D LoL , citim tu zavisť .. ved to je krása
nemusi to byt hned zavist .. ani mne sa nelubi auto na sposob "bling bling 50cent gunit madafaka" ... ale pocta tomu kto na to auto zarobil poctive peniaze slusnou robotou :D

soferoval
skoda 105 :D
fabia 1.2htp

a multicar :D
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

p4ra napísal:Shark NX, neviem, ako klasicke modely, ale tento ST model ma tak tvrdy podvozok, ani s jednym autom som si nikdy nedovolil, co som robil s tymto. Tu by som sa vratil aj k tej teme, ze s akym autom ste isli najrychlejsie. Som spominal, ze som osobne soferoval aj Chrysler 300C. Tu je fotka auta, o kt. hovorim, s kt. som bol napr vcera na The Game v Hornej Strede. To len, aby deticky nerozpravali, ako si p4ra vymyslel a hateri mohli davat K- zo ziarlivosti. :)
Táto kára nie je z NZ??? :)
A k téme viezol som sa na Audi Q7 :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Digital6, je. :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Point napísal:ale pocta tomu kto na to auto zarobil poctive peniaze slusnou robotou :D
tak takych na slovensku asik vela neni :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No v dnešnej dobe sa autá nekupujú, v dnešnej dobe sa autá prenajímaju, tj. berú na leasing a na firmu, čím vlastne majitelia uhradia len zlomok sumy a aj tú si dajú ešte do nákladov.. veď si všimni, že koľko tereňákov má mriežku za zadnými dverami, čím vlastne podľa papierov vidíš nákladný automobil. ;) V dnešnej dobe uhrádzajú celú sumu auta už iba chudobní súkromníci. ;)
Digital6
Light Star
Light Star

p4ra napísal:Digital6, je. :)
veľmo husté auto ale sa mi zdá, že to má trochu tenké kolesá, ale to može byť tým, že sú veľmi vysoké.Koľko majú palcov?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pozri sa digital ja mu verim, sak preco by som nie .. snazim sa verit kazdemu ... 300 chrysler neni az take neobvykle auto ... a vobec sa mi nepaci, tak nevim preco by som mu zavidel .. keby to bolo cosi lepsejsie krajsejsie tak mu zavidim, napr. nejaky peknucky jaguarik xjs alebo podobne .. to uz by slo :-P .. ale skutocne sa nenajde vela americkych aut ktore by sa mi pacili ... a este k tomu s diskami na hiphaphopersky style .. to u mna nejako neboduje :-P .. znas chlope ? ...
Digital6
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:pozri sa digital ja mu verim, sak preco by som nie .. snazim sa verit kazdemu ... 300 chrysler neni az take neobvykle auto ... a vobec sa mi nepaci, tak nevim preco by som mu zavidel .. keby to bolo cosi lepsejsie krajsejsie tak mu zavidim, napr. nejaky peknucky jaguarik xjs alebo podobne .. to uz by slo :-P .. ale skutocne sa nenajde vela americkych aut ktore by sa mi pacili ... a este k tomu s diskami na hiphaphopersky style .. to u mna nejako neboduje :-P .. znas chlope ? ...
Ani ja by som si také nekúpil ale páčia sa mi... ale kolesá robia na aute veľmi veľa...hoci v NZ je tiež jeden 300C a má kolesá zo základnej výbavy a sú krajšie 8)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

brm napísal:No v dnešnej dobe sa autá nekupujú, v dnešnej dobe sa autá prenajímaju, tj. berú na leasing a na firmu, čím vlastne majitelia uhradia len zlomok sumy a aj tú si dajú ešte do nákladov.. veď si všimni, že koľko tereňákov má mriežku za zadnými dverami, čím vlastne podľa papierov vidíš nákladný automobil. ;) V dnešnej dobe uhrádzajú celú sumu auta už iba chudobní súkromníci. ;)
no hej teraz kazdy kto ma firmu si kupi auto do kategorie N1 a ma to vyrisene :wink:
Ved preco nie ked je to tak vyhodnejsie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

den333 napísal:no hej teraz kazdy kto ma firmu si kupi auto do kategorie N1 a ma to vyrisene :wink:
Ved preco nie ked je to tak vyhodnejsie...
lizingy si velmi vyhodne, nakoniec auto je poistene a tak to ma podla mna velky vyznam kupovat auta na lizing, lebo sa tak stanu dostupne mnohym ludom...az by sa predavali len v hotovosti tak by sme mali bud prazdne cesty alebo vozovy park by tvorili skoda 105, 120, 1203, lada a trabant :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

take auto co som soferoval asi najviac cenim audi TT (to bola jazda)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jazda v megie (mazda 626) to si cenim najviac. s takou soferkou ze och :smt049
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dnes som mal moznost vyskusat jedno celkom fajn auticko. Jednalo sa o VW Passat Variant, 2.0 TFSI Automat. Pre info, ma to 147kW (200HP). No co vam poviem, na dialnici TT-NR zaradene "D", auticko si len jemne sumelo a pri 150 som pianko pocuval radiko ... ^^

Na ceste s5, NR-TT, zaradene "S"... :twisted: ... Nadherny zvuk motora, pri 150 to drzal este na 5. stupni! :shock: ... plyn .... .... 200km/H, 6. stupen, tichucko. :D

Co vam poviem, ked som z neho vystupoval, sta by ma z neba vykopavali! :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

kinjeril napísal:na dialnici TT-NR
:smt064 kedy ju stihli postaviť? ;)

Ale inak tíško závidíme.. :aasmile11:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co sa ti nevidi? Je to dialnicny usek a dokonca spoplatneny. ;) Takze? Ake stuchanie? :D

//edit: Omg, ospravedlnujem sa. Dialnica nie je to prave pomenovanie. Spravne ma byt "Rychlostna komunikacia". Omg, shame on me!!! Mea culpa...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

nesoferujem dlhe roky takze najlepsie co sa mi dostalo pod ruky bolo zatial mitsubishi galant
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Včera som šoféroval krásny nový Opel Meriva 1.6 Benzín , Automat... Proste pecka , uplne by mi to stačilo aj ked nemam moc v laske automaty ale tento oplík mi sadol.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Najkrajsi kusok, aky som ja kedysi osobne soferoval, v kt. som bol prevezeny, a kt. som osobne ja soferoval 307km/h. :) A ano, v Nemecku je dovolene na dialniciach ist kolko chces, len niektore useky su limitovane, ale na dialnici z Neustadt An Der Orla do Munchenu je obrovske mnozstvo nelimitovanych roviniek. Na 1. fotke sme boli prenho s mojim arabskym kamaratom, kt. si ho nechal doviezt z UAE lodou, na 2. fotke je tento krasavec zvnutra a na 3. sme ho boli umyt.

Mimochodom sa jedna o Porsche GT3 urobeny na mieru.

Podrobnosti:

3,6 litrový, 6-valcový Boxer
305 kW (415 k) pri 7.600 ot./min

Maximálna rýchlosť 310 km/h
Zrýchlenie z 0-100 km/h za 4,3 s

p4ra ty si taky davac, este nam porozpravaj z tvojho zivota krasneho, bohateho chlapca z beverly hills. - Ziarlivost je choroba. Ale nevadi, este raz si otvor fotky, aby ti ostali v pamati, potom, ked pojdes vecer spat sa ti o tom bude mozno snivat aspon. :)
Prílohy
DSC03279.JPG
DSC03278.JPG
DSC03275.JPG
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

uff tisko zavidim GT3 je vraj najpodarenejsie porsche vsetkych cias. no ja este nejazdim nemam na to vek ale mal sm to stiastie prevazat sa v Hummer H1 ktory patri sefovy restauracie v ktorej robi moj brat... nepresvedcil ma stale sa mi nepaci. kus draheho-tazkeho-stareho zeleza osekaneho do kvadra ktory sa ledva hybe :)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

uuhaa pekne porsche chcel by som sa povozit :( :oops:
Napísať odpoveď