čim vyhubiť moľe
čim vyhubiť moľe
čo použit na hubenie moľov.Dakujem
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
levandula - tu nám vždy dáva babka v takých stohoch. Zavesíš do skrine a máš pokoj od mol a pekne to vonia.
-Alebo zabehni do jednoty a kup raid. Má to ten isty účinok ako levandula, akurát, že smrdí fenoftaleinom, i keď na obalke píšu vanilka
// ešte ma napadlo, že keď máš kuchynské mole, tak ti nepomôže nič iné, ako porobiť v špajzi poriadok, múku preosiať a nasypať do nádob na to určených (v "ludovke za 20, 35, 40, 45 a viac" to kúpiš). Do kuchyne by som chemiu netahal.
-Alebo zabehni do jednoty a kup raid. Má to ten isty účinok ako levandula, akurát, že smrdí fenoftaleinom, i keď na obalke píšu vanilka
// ešte ma napadlo, že keď máš kuchynské mole, tak ti nepomôže nič iné, ako porobiť v špajzi poriadok, múku preosiať a nasypať do nádob na to určených (v "ludovke za 20, 35, 40, 45 a viac" to kúpiš). Do kuchyne by som chemiu netahal.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Poupratovat, odhalit zdroj povodu, odkial sa siria, zbavit sa ho (vyniest do kosa aj s vajickami a larvami a vsetkym, co k moliam patri
), zvysne, co povylietavaju rucne vyzabijat a obcas sa popozerat, ci sa nepristahovali dalsie
. Ja by som tiez, ako bolo spominane, do kuchyni velmi spreje a ine chemikalie netahala.