Práca + príjem
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ja si privyrabam v krcme a plat je taky skoro mikroskopicky. rozmyslal som aj nad tym ze si najdem nejaku normalnu brigadu ale zistil som ze popri skole a popri skolnych aktivitach by mi uz vela casu neostalo. takto si zarobim na to pivo, cigy a nejake tie casopisy, mama tiez pomoze. takze momentalne mam sice malicky prijemcik ale staci, horsie to bude ked az budem velky s velkym platom a stacit nebude.
niekedy rozmyslam ci je nejaka vyhra zarabat vysoko nadpriemer ale pracovat vyse 12 hodin denne. cely zivot (od 25 do 65) prezit len pracovanim. to su len take uvahy.
eritrocit: sak ja sa kubka popytam. mohli by sme poriesit dake local hojko session dakedy
niekedy rozmyslam ci je nejaka vyhra zarabat vysoko nadpriemer ale pracovat vyse 12 hodin denne. cely zivot (od 25 do 65) prezit len pracovanim. to su len take uvahy.
eritrocit: sak ja sa kubka popytam. mohli by sme poriesit dake local hojko session dakedy
tiež som nad tým uvažoval ...zelovoc napísal:niekedy rozmyslam ci je nejaka vyhra zarabat vysoko nadpriemer ale pracovat vyse 12 hodin denne. cely zivot (od 25 do 65) prezit len pracovanim. to su len take uvahy.
veľký manažér , ako som mal možnosť vidieť , v práci 6 dní , 7 dní v týždni , od rána do večera , vlastné dieťa Ťa nepozná ...
každopádne je to o zvyku ( a financiách samozrejme )
ale osobne nechcel by som ...
Ja len tolko, ze podmienkou vysokeho platu nie je dlha pracovna doba. Tiez to velmi neuznavam, rovno poviem sefovi, ze budem robit 8 hodin denne, nie viac (mam totiz volnu pracovnu dobu) a podla toho mi prideluje ulohy, vacsinou robim ale tak po 6-7 hodin, ked stihnem projekt skor, tak mam aj den-dva volno, takze sa popri tom da dokonca aj studovatzelovoc napísal:niekedy rozmyslam ci je nejaka vyhra zarabat vysoko nadpriemer ale pracovat vyse 12 hodin denne. cely zivot (od 25 do 65) prezit len pracovanim. to su len take uvahy.
A uz takto je plat nadpriemerny.
btw poznam viac ludi, ktori robia v US steel a ti robia tiez po 8 hodin denne(na zmeny) a maju povacsinou tiez nadpriemerne platy.
A to co spominal schw33k s manazerom je uz dost extrem, vsetko je o tom, ze si treba rozdelit povinnosti a hlavne treba verit ludom pod sebou, ktorym mozes pridelit ulohy tak, aby kazdy pracoval 8 hodin denne 5 dni v tyzdni.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
dair
Guru wannabe
popri "studiu" pracujem v jednom bare a restauracii. Vzhladom na dost drahe pomery atd (najom + skolne + zivobytie) mam tak akurat na vsetko + nejake tie toliare do kapsy na horsie casy. Rozmyslam to zmenit najblizsim rokom vyucovanim anglictiny v krajine vychadzajuceho slnka.... uvidime (plany su na to aby sa menili)
Co sa tyka cisel tak je o tom zbytocne hovorit lebo v prepocte na nase to je velky peniaz ale tu je to... proste taky studentik na vyssej urovni (za ktoru sa ale aj vyssie plati)
Co sa tyka cisel tak je o tom zbytocne hovorit lebo v prepocte na nase to je velky peniaz ale tu je to... proste taky studentik na vyssej urovni (za ktoru sa ale aj vyssie plati)
-
Enduro3333
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
noo zatim nerobim, kedze som studak .. ale brigadujem v medzinarodnej strojarenskej firme v povazskej bystrici .. plat ? ... no malo by to byt cca. tych 10 - 12 v hrubom na mesiac, ako brigadasovi mi vratia dan v marci ci kedy ... ale na to ako robim si mylsim ze to malo vyjst okolo 14 skor .. ale co uz vykyvali s brigadnikmi . .keby sme boli plateny s takym istym proistupom ako kmenovi zamestnanci ( myslim priplatky za vikend atd, nie sumou za hodinu ) tak by to aj bolo tych 14 - 16 ... no ale co do anglanu sa mi nepodarilo dostat tak budem aspon s tymto rad ..ako povedal ades .. cez 20 za prazdniny neni na studaka na ss zle
...
-
reno23
Guru wannabe
Hehe, akurat vcera som cital Brejk (teraz ten junovy) a bol tam clanok o Marianovi Hossovi. Pisali ze ma zeleznicnu ucnovku a ze v zivote precital dokopy 3 knihy a teraz mu ponukli v USA trojrocnu zmluvu za 18 milionov dolarov. Pri dnesnom kurze to je 436 608 000 SKhojko napísal:Predsav si, ze sa babky v chudobnych dedinach na Orave dozvedia, ze napriklad Uram zarabal v Slovane 300 tisic mesacne + premie. Vies si predstavit tu reakciu??? Ja teda nie!
taktiez... vacsinou som po skladoch, no robim co pride a co mi povedia... co sa platu tyka, 50 Sk/hod, pracujem 5 dni v tyzdni po 10 hodin (z toho nejakych 45-50 minut odpocitavaju za prezlecenie a obednajsiu prestavku), spokojny som, nakolko si nemozem dovolit vyberat (nie je z coho) a pre mna je teraz kazda koruna dolezita (teda myslim, ze pre kazdeho studenta, ktory nema ocka bankarapinacolada napísal:brigadujem ako skladnik.je to zdlhave a nudne ale snad to dobojujem.
dostanem po mesaici biednych 8500sk