Benq blaznis? to su hadam najhorsie digitaly
minule v nay prisla dievcina reklamovat fotak, ze robi zle fotky, a vybrala krabicu ze Benq, no hned bolo jasne ze preco su zle
HP je tiez nie vyhra
jedine to o tom Fuji by malo zmysle uvazovat
sundevil napísal:Benq blaznis? to su hadam najhorsie digitaly
minule v nay prisla dievcina reklamovat fotak, ze robi zle fotky, a vybrala krabicu ze Benq, no hned bolo jasne ze preco su zle
HP je tiez nie vyhra
jedine to o tom Fuji by malo zmysle uvazovat
Sak preto som to tu napisal lebo som si nebol isty ze ci to je zac medzi fotakmy. Zas nepozadujem super kvalitu ale nech hlavne mozem nieco rychlo odfotit.
megapixle nehraju rolu, ide skor o tu znacku
HP nie je ziaden vyrobca fotakov, preto pouziva kadejake diely, ktorych kvalita je otazna
HP jedine so znackovym objektivom, vyssie modely maju optiku Pentax, iba vtedy by sa dalo uvazovat o HP fotaku
sundevil napísal:megapixle nehraju rolu, ide skor o tu znacku
HP nie je ziaden vyrobca fotakov, preto pouziva kadejake diely, ktorych kvalita je otazna
HP jedine so znackovym objektivom, vyssie modely maju optiku Pentax, iba vtedy by sa dalo uvazovat o HP fotaku
aha, tam hore to maju napisane lebo v tom akoze podrobnejsom popise to pisane nie je, ale no Benq
inak no neviem, kupovat takyto lacny digital nie je najlepsi napad, lebo predsalen digital je zavisly na spoluprace optiky + elektroniky a takato lacna kombinacia je mi nejaka podozriva, predsalen fotak za 3200 s danou je velmi nizka cena
Laka ma ten hlavne ten Olympus ale Fuji stale pokukujem po tom Benq (paci sa mi ta cena s kartou aleo ak uz ta uplne lacnu variantu tak radsej HP ako Benq?) ide hlavne o lacnejsiu nahradu docasne rodinneho fotaku (ma brat pozicany) a ideme na dovolenku tak aby som pofotil
sorač ze vas tu tak otravujem ale dost to suri 15 uz ideme.