Opustila ma a teraz sa chce vratit co s tym.
Opustila ma a teraz sa chce vratit co s tym.
prosim napiste svoje nazori
//ob3l1x : nazov upraveny kedze si to nezvladol ani na vyzvu dostanes bonus 1 den Basa ....
//ob3l1x : nazov upraveny kedze si to nezvladol ani na vyzvu dostanes bonus 1 den Basa ....
Re: opusti ma a teraz ma chce prijimnut ju ?alebo nie?
už len názov témy je napísaný tak , ako keby si chcel , aby jej nik nerozumel

wtf ?pipko napísal:opusti ma a teraz ma chce prijimnut ju ?alebo nie?
no pekne, cela strana debilinami zapisana. ak ta opusti raz, tak ta opusti onedlho druhykrat a potom jej zase odpustis atd atd. nekonecny kolobeh. nema to zmysel. ked po nejakom tom roku zistis, ze to nie je to prave orechove, pochopis, ze si stratil cast zivota. ja by som do toho urcite nesiel. tolko z mojej strany
no keďže som už pochopil názvu témy , môžem Ti z mojej strane vysloviť iba jediný názor ...
ehm - " Pokiaľ si lajno , nechaj so sebou zametať "
budeš panáčikom , ku ktorému sa vráti keď ju napr. začne svrbieť , inokedy odkopne Ťa , keď ju začneš nudiť ?
Každopádne nič proti , tvoj pravopis , ehm , tipujem na nejakých 13 rokov , to jej snáď ešte môžeš odpustiť
ehm - " Pokiaľ si lajno , nechaj so sebou zametať "
budeš panáčikom , ku ktorému sa vráti keď ju napr. začne svrbieť , inokedy odkopne Ťa , keď ju začneš nudiť ?
Každopádne nič proti , tvoj pravopis , ehm , tipujem na nejakých 13 rokov , to jej snáď ešte môžeš odpustiť
ked sa raz nieco zacne srat, tak sa to srat bude nadalej. taky je zakon prirody. zalezi len od teba kedy to zastavis. ak chces, tak jej daj sancu. pravdepodobne to budes lutovat, ale skusit mozes. potom mozes s najkludnejsim svedomim vsetko zabalit a mozes si povedat, ze si jej "dal sancu" ta sanca bude trvat par dni. proste ked nieco nefunguje, tak to fungovat nebude. a ked bude, tak na kratky cas. ked baba nevie co chce, tak darmo nad tym budes polemizovat.