zapni si v network settings swear filter.. mozno pomozegwixt napísal:ak ma niekto nejaku radu tak budem vdacny
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zatial 1:53:34, ale trenoval som len dnes a nie ako SuDo od nedele, hoci by mi to asi aj tak nepomohlo. Vela chyb robim v zatacke po starte, kde napokon ocakavam koliziu po starte a tak kvalifikacia pre mna nebude hrat velku rolu. V Eau Rouge mam tiez problem pri prechadzani, pretoze je to tam dost hrbolate a citim cukanie na volante, tak viacej zatocim a ked sa dostanem na obrubnik, tak je uz zle nedobre, pretoze ma to tam dost casto stocilo. Dalsia sikana je opat problem, pretoze je velmi hrbolata a pri prechadzani stredom alebo vpravo to velmi nadhodi, takze sa neda stihnut zatocit, treba ju prejst idealne vlavo so skorym brzdenim. Potom problem nastava az v cielovej sikane, pretoze to castokrat prebrzdim a ked nie, tak na tom esicku to seknem aj tak cez travu pravym kolesom a nezapocita mi cas. Ak by som vsak nesekol dva ci trikrat tento usek mimo trate, tak moj cas by som stiahol aj pod 1:52, co je velmi pekny cas a bol by som s nim spokojny. Zo zastavkami v boxoch to nemam odsledovane, ale dost casto idem kolesom po obrubniku, takze to vidim na take dve zastavky. Uvidim pocas zavodu ako to bude vyzerat, mozno sa prihodi neplanovana zastavka a ta zmeni celu situaciu. Vyjazd z boxov povazujem za velmi nebezpecny, pretoze je to tak akurat na koliziu a verim tomu, ze sam tam daka stane, rovnako ako bude kolizia po starte. Dufam vo vyborny zavod.
Hlavne sa treba dohodnut na case, ze ci sa pojde o stvrtej, o siestej alebo o pol siedmej, pretoze si chcem dat este par koliecok na rozjazdenie a raz by som pozrel Tour de France, takze cas o siestej sa mi pozdava najviac.
Hlavne sa treba dohodnut na case, ze ci sa pojde o stvrtej, o siestej alebo o pol siedmej, pretoze si chcem dat este par koliecok na rozjazdenie a raz by som pozrel Tour de France, takze cas o siestej sa mi pozdava najviac.