Riddickeus - ked odhliadneme od faktu ze DDR a DDR2 je podstatny rozdiel, rad by som videl nejaky dovod preco ECC pamate?
Niekedy ked citam mudre rady, tak clovek aby sa aj bal nechat si poradit
LCD - v nizkych cenach asi nie je o com, LG je slusny vyrobda LCD monitorov, tazko ti odporucit v tejto cenovej kategorii iny. Nema ani moc cenu rozoberat presne ktory model od nich v tejto cenovej hladine je lepsi, kedze to je viacmenej na jedno kopyto, a poviem ti - vyber si ten ktory sa ti paci
REPRO - to ze ci drevo/nedrevo, to mozeme nechat bokom, repro ktore ma hrat stredy a vysky, nie je na dreve nejak zvlast zavisle. Podstatne drevo je skorej pre hlboke tony ako basy a pod. Tam aj ozaj drahe repro pouzivaju upravenu "drevotriesku" (naozaj neviem co do toho davaju) takze predpokladam ze asi to ma svoj zmysel. Skorej by som sa priklonil ku Creative, aj ked ako uz bolo spomenute 7.1 su prezitok. Genius preto nie, lebo subwoofer sice duni, huci, ale nebasuje - nie su to tie ciste basy na ake som zvyknuty, aj ked hrmiet dokazu
RAM ked mozem odporucit, tak skorej nieco od Kingston, Corsair, nejaky dualchannel kit - peniaze usetrene za repro mozes investovat do RAM - myslim ze to ma vyssiu uzitkovu hodnotu, dokonca mozno by bolo vyhodnejsie siahnut po 2x1GB.. ale to uz je "trosku" vyssia cenova palka
K zvukovke sa nevyjadrujem, tam nemas moc na vyber.
Ano prekrocil som pozadovanu hodnotu, ale komponenty nekupujes kazdy den ze?