GTA San Andreas MULTIPLAYER
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak som si to predvcerom rozbehol a je to celkom fun....kamos si doma vytvoril server par ludi z okolia sa k nemu pripoji...a behame si po meste tocime videa cez fraps...a skusal som na to cheaty...a teraz ich na jeho serveri vyuzivam stale pretoze zrovna tie co mam mi dokazu v podstate spristupnit moznosti admina...takze napr jak sme dnes tocili sa to hodilo 
-
Daemonko
Light Expert
OMG...Cheaterov neznasam si predstav ze si nazbieram 100000$ a v momente ma zabije CHeater s RotacnikomMrk napísal:tak som si to predvcerom rozbehol a je to celkom fun....kamos si doma vytvoril server par ludi z okolia sa k nemu pripoji...a behame si po meste tocime videa cez fraps...a skusal som na to cheaty...a teraz ich na jeho serveri vyuzivam stale pretoze zrovna tie co mam mi dokazu v podstate spristupnit moznosti admina...takze napr jak sme dnes tocili sa to hodilo
-
Explo!D
Darca
jedna drobnost http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59 ... ultiplayer
btw: San andreas multiplayer si zahram akurat vtedy ked ma moj kamarat s clanu pehovori. Proste ma to uz nejak prestalo bavit. Chodievam na server Mature gangstaz, skratene MG a som v klane Gho$t.C, byvalom TgP
btw: San andreas multiplayer si zahram akurat vtedy ked ma moj kamarat s clanu pehovori. Proste ma to uz nejak prestalo bavit. Chodievam na server Mature gangstaz, skratene MG a som v klane Gho$t.C, byvalom TgP
-
Daemonko
Light Expert
a IP servera ?Explo!D napísal:jedna drobnost http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59 ... ultiplayer![]()
-
Mrk
Professional
mno cheaty som zatial nepouzil nikde inde ako na tom jeho dedicatede pri natacani tych videi lebo pri normal hre ked sme hrali na niakom srv tak prava podstata v tej hre je to ze si pomaly zarobim cash atd nakupim zbrane....no a z tymi cheatmi urobis klik klik klik a si pan sveta....zazil som cheaterov na niakych normal srvoch a je to dost blbe ked tam ma napr invulnerable ze ho nemozme zabit tie srvy by mali byt naiko zabezpecene....no a tocime to vsetko cez fraps....len potom vysledne video zabera mrte miesta tak konvertujeme do niecoho ineho do coho uz neviem....ja som iba "herec"Daemonko napísal:OMG...Cheaterov neznasam si predstav ze si nazbieram 100000$ a v momente ma zabije CHeater s Rotacnikom.Ale potreboval by som vediet cez aky Program si môzem natocit Videa v SA:MP ??
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
trosku ozivim tuto temu a pytam sa ze preco mi nejdu najst ziadne servery,,mam net Wifi cez opticky kabel a nevem co spravit aby to slo lebo ked mi to pripajali mi nieco zaklikol a tedka nemozem nic hrat po sieti ani nejak inak cez internet...Prosim poradte nevem ako dalej...a rad by som si to zahral..
-
Royalflush
Guru wannabe
Gta: SA MP
nazdar. hladam dobry server na gta sa na ktorom je dost zabavy.....
proste na akych hravate vy ...
dakujem
proste na akych hravate vy ...
dakujem