Hojte,prosim poradte. Aky soft je podla vas najlepsi na prerabanie formatu Avi na DvD,ja mam ConvertXtoDvd,ale je strasne pomaly. Prerabal som jednu seriu Simpsonovcov a robylo to 11 hodin.Je neaky lepsi a hlavne rychlejsi program?
cratos napísal:Hojte,prosim poradte. Aky soft je podla vas najlepsi na prerabanie formatu Avi na DvD,ja mam ConvertXtoDvd,ale je strasne pomaly. Prerabal som jednu seriu Simpsonovcov a robylo to 11 hodin.Je neaky lepsi a hlavne rychlejsi program?
to nie je kvoli programu ze ti to robi tak dlho.. bezne to robi asi tolko kolko samotny film trva...
mozes si kupit lepsie CPU
brm napísal:jj.. kúp lepšie CPU. Inak Tvoj čas je vynikajúci, mne zvyčajne trvá jeden obyčajný 90min film cca 4hod..
cez convertxtodvd mi trva 90 min film (ked nic nerobim na PC) do 80min... ked medzitym si pustam videa hudbu atd. tak max 95min.. je to ok... ale ja davam v nastaveniach NIZKA KVALITA RYCHLE ENCODOVANIE... cize tu najnizsiu.. pretoze som zistil ze pri vyssej kvalite to akurat dlhsie trva.. inak nic ine
Pouzivam na taketo veci klasicky a jednoduchy Nero Vision... Robil som par dvdciek na stroji AMD Sempron 3Ghz AM2, doska NF430 + 250GB SATA2 disk + 1GB DualChannel 533Mhz RAMky. Pri standardnej kvalite trval proces prekodovania cca 2 hodiny, cize zhruba realtime (120 min je SP cas DVDcka...). Na pocitaci sa popri tom normalne pracovalo (samozrejme nic extra tazkle na vypoctovu silu), Vision bezal na pozadi s najnizsou prioritou.
Caute. neviete mi neitko poradit, preco ked skonvertujem serial v programe ConvertXtoDVD a poustim si ho na TV tak niektore casti mi idu pozadu za zvukom. Ale v PC tie casti idu v poriadku... Uz som si takto spravil 2 serialy a bez problemov ale som formatoval PC a ide mi to takto zle. viete niekto poradit???
Šu-Do napísal:skus inu verziu programu... a je mozne ze ti DVD prehravac nestiha
No skusal som inu verziu, a nepomohlo... No skusim este nejaku inu... A prehravacom to byt nemoze, lebo som si takto urobil uz 2 cele serialy a v pohode a aj na notebooku mi to "meska" za zvukom. Nenapada ta este nieco ine?
krija napísal:skiper, este pozri, ci nemas nahodou vo zvyraznenej casti obrazka v prilohe omylom zaskrtnute policko...
mno ja to nemam zaskrtnute a v pohode.. uz som porobil mrte filmov... ale nemal by to byt problem pokial mu source subor ide v pohode na notebooku
ale tiez to moze byt aj riesenie tej priciny...