Hlaska na modrej obrazovke
Hlaska na modrej obrazovke
cawte..
taky problem sa naskytol od kedy som si nahodil service pack 2 stale asi po 4 hodinach mi resetne PC a vyhodi tuto hlasku
stale tam pise nieco o DRIVER......
neviete co s tym ?
taky problem sa naskytol od kedy som si nahodil service pack 2 stale asi po 4 hodinach mi resetne PC a vyhodi tuto hlasku
stale tam pise nieco o DRIVER......
neviete co s tym ?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak nepouzivas sietovu kartu, tak ju vypni. mozes v biose, alebo v spravcovi zariadeni. ak ju pouzivas, tak by som v prvom rade pozrel aku ma pridelenu ziadost o prerusenie IRQ. tiez spravca zariadeni, alebo program everest-hardware-zdroje zariadení.
moze pomoct aktualizacia ovladaca sietovej karty.
alebo, este jedna moznost. chybu sposobuje subor ndis.sys. (to si sa mohol docitat aj na BSOD). cesta k suboru je: C:\WINDOWS\system32\drivers. ak to predtym nerobilo problemi, tak mozes skusit v nudzovom rezime nakopirovat povodnu verziu suboru ndis.sys (non SP or SP1).
moze pomoct aktualizacia ovladaca sietovej karty.
alebo, este jedna moznost. chybu sposobuje subor ndis.sys. (to si sa mohol docitat aj na BSOD). cesta k suboru je: C:\WINDOWS\system32\drivers. ak to predtym nerobilo problemi, tak mozes skusit v nudzovom rezime nakopirovat povodnu verziu suboru ndis.sys (non SP or SP1).