Zmena farby dvierok na fotke
-
nordscan
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zmena farby dvierok na fotke
Hi, neviete mi poradit cez co by sa dal v photoshope zmenit dreveny motiv (napr buk) dvierok za iny (čerešna)??, ale niecim inym pokial by to slo vdaka
-
nordscan
Star
tak konecne som sa uja google spravne spytal a on mi dal toto 
Kód: Vybrať všetko
http://www.shareedge.com/public/20061117-001/Help/en/ClothesTextureChanging.htm-
vikki
Light Expert
podla mna toto nieje to spravne co by som pouzil pri meneni dreva na dverach ... z fyzikalne ho hladiska dvere mas vselijako robene .... po bokoch co je ram npr. je robeny inak ... opacne su vlasocnice na dverach raz su hore dole a rza z prava do lava ... a ked pouzijes toto tak tho mas stale v jednom smere ... iba ask by si to otacal a robilsecko zvlast vsetko zvlast obstrihaval a potom menil texturu ..... tak by som to robil asi ja...
Napr. aj na tej zene je vidno ze tie saty ma stale tie iste hviezdicky v jednej ciare idu dole ... aj na jej stehne kde by sa mali ohynať stale idu dole ..... radsej by som to robil v phothoshope a len by som to obstrihol
CTRL + J vytvoris novu vrstvu ... after CTRL + SHIFT + U to ti odfarby vrstvu a potom .... CTRL + U odskrtnes Colorize a mozes menit farby ale to ti zmeni len farby ... ako je to dobre na ztmavenie dreva napr ale cely chrakter ti to nezmeni.
Napr. aj na tej zene je vidno ze tie saty ma stale tie iste hviezdicky v jednej ciare idu dole ... aj na jej stehne kde by sa mali ohynať stale idu dole ..... radsej by som to robil v phothoshope a len by som to obstrihol
CTRL + J vytvoris novu vrstvu ... after CTRL + SHIFT + U to ti odfarby vrstvu a potom .... CTRL + U odskrtnes Colorize a mozes menit farby ale to ti zmeni len farby ... ako je to dobre na ztmavenie dreva napr ale cely chrakter ti to nezmeni.
ja nevidim problem v tom zmenit texturu...oznacit, hodit nejaku texturu pripadne este dofarbit ako vravis... 
naviac dreva sa podla mna odlisuje aj strukutorou,...cize takto si najde presne taku texturu aku potrebuje...
ale dvere su predsa rovne, a nekrcia savikki napísal: iba ask by si to otacal a robilsecko zvlast vsetko zvlast obstrihaval a potom menil texturu ..... tak by som to robil asi ja...
Napr. aj na tej zene je vidno ze tie saty ma stale tie iste hviezdicky v jednej ciare idu dole ...
naviac dreva sa podla mna odlisuje aj strukutorou,...cize takto si najde presne taku texturu aku potrebuje...
Re: Zmena farby dvierok na fotke
oznacis drevo ktore chces menit, skopirujes do novej vrstvy, zoberies si nejaku texturu ktoru si vyberies, ale nemusis ju vystrihavat staci ju zmensit pripadne aj nechat tak a hodit to cele na ten obrazok... bude to vsak zakrivat viac nez dvere preto si kliknes na vrstvu s dvermi, a das select-load selection, naselektuje sa ti to, potom das select-inverse, kliknes si na vrstvu s texturou a stalc delete.nordscan napísal:Hi, neviete mi poradit cez co by sa dal v photoshope zmenit dreveny motiv (napr buk) dvierok za iny (čerešna)??, ale niecim inym pokial by to slo vdaka
Textura ostane iba na dverach.
-
vikki
Light Expert
No hej alw ked naprikad mas nejke ine dere...Theking napísal:ja nevidim problem v tom zmenit texturu...oznacit, hodit nejaku texturu pripadne este dofarbit ako vravis...
ale dvere su predsa rovne, a nekrcia sa![]()
tieto ja by som nedaval rovno textru lebo byti vsetko zahladilo ..... iny smer maju vlasocnice v dreve v tom okienku .... to musis robit ta ze vystrihnes kazdy kusok .... si mylsim oprav ma ak sa mylim...
//obrazky vymazane, davaj ich do prilohy